Hos rodni list starog i stare ?legenda reala je napisao/la:mali ne jedi govhnaSamo F.K.S !! je napisao/la:
Tako je druze bosco !
Brate to su ti sandze i ovi iz istocne bosne,nećeš ti meni BG vidjeti nikad ,a ti ko pravi Sarajlija ,jašta si
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Re: Chat
samo da se pohvalim da smo osvojili skolski turnir. dobili 4-3 3. razred gimnazije, a mi 2, razred isto gimnazije. ja 2 gola zabio.

Ja nisam prosjak al' ljubav molim
ni zanesenjak svojih poema
zbog jedne zene koju ja volim
zivim taj zivot poput boema
ni zanesenjak svojih poema
zbog jedne zene koju ja volim
zivim taj zivot poput boema
- legenda reala
- Kontakt:
mali riću te materiSamo F.K.S !! je napisao/la:Hos rodni list starog i stare ?legenda reala je napisao/la:mali ne jedi govhnaSamo F.K.S !! je napisao/la:
Tako je druze bosco !
Brate to su ti sandze i ovi iz istocne bosne,nećeš ti meni BG vidjeti nikad ,a ti ko pravi Sarajlija ,jašta si
Ma brate previse se seljaka spustilo u grad pa kad cujem rijeci : tuj,rusak,allaha mi , zvacu ti babA .....
daj rodni list ,ti si sišo sa Romanije u Sarajevo uz rat ,nisi ti Sarajlija ,nema šanse
Alaha ti
Zadnja izmjena: legenda reala, dana/u 27 apr 2011, 20:20, ukupno mijenjano 1 put.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
nisam ja sam iz zepe 
- legenda reala
- Kontakt:
Alaha tiSamo F.K.S !! je napisao/la:nisam ja sam iz zepe
A jesi prelazio preko mosta na Žepi jel Žepljak
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Au istočnjaka ccc haj ovaj mali pitar i logično mi nekako,ali ti legenda ko dobar čovjek si izgledao 
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
jesam allaha mi

- legenda reala
- Kontakt:
ne kontam ,šta si htio reći ,jel BrezonjaLBJ MVP je napisao/la:Au istočnjaka ccc haj ovaj mali pitar i logično mi nekako,ali ti legenda ko dobar čovjek si izgledao
Pa kako ćeš skontat Goraždaklegenda reala je napisao/la:ne kontam ,šta si htio reći ,jel BrezonjaLBJ MVP je napisao/la:Au istočnjaka ccc haj ovaj mali pitar i logično mi nekako,ali ti legenda ko dobar čovjek si izgledao![]()
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- legenda reala
- Kontakt:
LBJ MVP je napisao/la:Pa kako ćeš skontat Goraždaklegenda reala je napisao/la:ne kontam ,šta si htio reći ,jel BrezonjaLBJ MVP je napisao/la:Au istočnjaka ccc haj ovaj mali pitar i logično mi nekako,ali ti legenda ko dobar čovjek si izgledao![]()
pa zbog čega više nisam dobar čojek ,jel
reci mi Alaha ti
Zato što si iz istočne Bosne ja sve konto Goražde vamo negdje pravi bosanski gradlegenda reala je napisao/la:
Alaha ti mi reci![]()
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
valjda sto diras mladju djecu od sebelegenda reala je napisao/la:
reci mi Alaha ti
sta vas je za milutinom(legendom) to je papak

- legenda reala
- Kontakt:
Pa mali mi smo ,pravi bosanski grad ,sve sami bosanci ,mi smo ti bosanci u srcu RSLBJ MVP je napisao/la:Zato što si iz istočne Bosne ja sve konto Goražde vamo negdje pravi bosanski gradlegenda reala je napisao/la:
Alaha ti mi reci![]()
![]()
Interista jesi ti babin
- Megamon
- Kontakt:
Mrzim te predrasude.Rodjen sam u Gorazdu(i ne stidim se,cak sta vise ponosim se)
Zivim u Sarajevu citav svoj zivot,ovaj grad smatram svojim.I Zbog cega sam ja sad "seljak" o odnosu na "cistokrvne" Sarajlije.
Uvijek se pozdravljam sa Dobar dan i tako to.
Zivim u Sarajevu citav svoj zivot,ovaj grad smatram svojim.I Zbog cega sam ja sad "seljak" o odnosu na "cistokrvne" Sarajlije.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Haj pozelite srecu da budem prvi
Ko ne pozeli dosli mu dosljaci u mahalu dabogda 
E moj milutinelegenda reala je napisao/la:Pa mali mi smo ,pravi bosanski grad ,sve sami bosanci ,mi smo ti bosanci u srcu RSLBJ MVP je napisao/la:Zato što si iz istočne Bosne ja sve konto Goražde vamo negdje pravi bosanski gradlegenda reala je napisao/la:
Alaha ti mi reci![]()
![]()
![]()
Interista jesi ti babin![]()
Slažem se su tobomInterista je napisao/la:sta vas je za milutinom(legendom) to je papak![]()
Zaebavamo sebrate upravo zbog tih predrasudaMegamon je napisao/la:Mrzim te predrasude.Rodjen sam u Gorazdu(i ne stidim se,cak sta vise ponosim se)
Sretno samo pitar
samo se ti zajebavaj dodji u bihac pa cu ti pokazati jesam li babinlegenda reala je napisao/la:Pa mali mi smo ,pravi bosanski grad ,sve sami bosanci ,mi smo ti bosanci u srcu RSLBJ MVP je napisao/la:Zato što si iz istočne Bosne ja sve konto Goražde vamo negdje pravi bosanski gradlegenda reala je napisao/la:
Alaha ti mi reci![]()
![]()
![]()
Interista jesi ti babin![]()
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Padaju i prijetnje 
- legenda reala
- Kontakt:
Kolko ti puta moram ponoviti ,da mi je bliže Njemačka ,nego Bihać ,ne isplati mi se ići u Bihać nikako
moj Milutine ,onda si Tigrić ,jelde
Mali Sarajlija dobar si ti meni momak ,iako nas ne voliš mi tebe volimo
i imaš našu podršku ,a Hary i Frutek će obezbjediti picke
Hairlija ma pusti djecu ,a ne znaju djeca da nije Goražda ,da ne bi bilo ni Sarajeva
Mali LBJ MVP ,popušimi ukrali biciklo ,idi gledaj utakmicu ,da kasnije možeš lupati gluposti jesi čuo
Sve je zajebancija normalno
Mali Sarajlija dobar si ti meni momak ,iako nas ne voliš mi tebe volimo
Hairlija ma pusti djecu ,a ne znaju djeca da nije Goražda ,da ne bi bilo ni Sarajeva
Mali LBJ MVP ,popušimi ukrali biciklo ,idi gledaj utakmicu ,da kasnije možeš lupati gluposti jesi čuo
Sve je zajebancija normalno
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.