FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Navodno opet neki novi kolumbijac bi moga doći 22 god. napadač
Zadnja izmjena: visokohz, dana/u 01 jan 2026, 22:55, ukupno mijenjano 1 put.
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Stranac broj 5 bi bio(bez onog Gelsona sto je kao prebacen u prvi tim)
Znaci neko ide
Znaci neko ide
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- luckystrike
- Kontakt:
Gelson je Portugalac.
Sretna Nova godina bordo braći. U zdravlju da proslavimo par titula ove godine, akoBogda.
Sretna Nova godina bordo braći. U zdravlju da proslavimo par titula ove godine, akoBogda.
Vjerojatno Keremeh je svoje odigrao
Ovaj iz kolumbije karnana mrtva, opet se poceo u sportiski segment mijesati... Mislim da je Mamic napustio klub.
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Ma ovo je cirkus meni bez uvrede za momka
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Čemu zaključak toga?
Niti možemo znati jel igrač odron, niti da je toliko dobar, a to za Mamića može se samo nagađati, ali do sad bi se čulo da će otići, pripreme su za 4 dana.
Malo sam prolistao videe neke, ovaj meč mi je zapao za oko, naravno, teren je mjerilo
4:22 - asistencija
5:58 - gol
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑01 jan 2026, 23:40Čemu zaključak toga?
Niti možemo znati jel igrač odron, niti da je toliko dobar, a to za Mamića može se samo nagađati, ali do sad bi se čulo da će otići, pripreme su za 4 dana.
Malo sam prolistao videe neke, ovaj meč mi je zapao za oko, naravno, teren je mjerilo
4:22 - asistencija
5:58 - gol
Ma ide to opet po starom receptu. Tovar igraca i raskida ugovora , igranje football menađera i to je to...
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Jbg jednostavno je prevelik glupson da ne moze skontati da se ne treba petljati u dovođenje igraca al jace od njega i opet mu je neko poturio igraca iz Kolumbije i mislim cak da je opet isti klub sa kojim petlja.
Jednom debil vazda debil moj Mirvicu.
Ovo ce otjerati Mamica vrlo brzo....a ovaj sa klipa gdje su mu izabrali najbolje njegove poteze je srednja zalost, Renan kad je qurcevito raspolozen za njega je Pele
Ovo ce otjerati Mamica vrlo brzo....a ovaj sa klipa gdje su mu izabrali najbolje njegove poteze je srednja zalost, Renan kad je qurcevito raspolozen za njega je Pele
-
rimljanin90
- Kontakt:
Jesi li tako za viverosa pricao?ado-hz je napisao/la: ↑01 jan 2026, 23:53Jbg jednostavno je prevelik glupson da ne moze skontati da se ne treba petljati u dovođenje igraca al jace od njega i opet mu je neko poturio igraca iz Kolumbije i mislim cak da je opet isti klub sa kojim petlja.
Vidim ja da se ti hvataš za bilo sta samo da opravdas Mirvica za vjerovatno ponovno dovođenje igraca na svoju ruku...al sad svojim parama ne Tanovim.rimljanin90 je napisao/la: ↑02 jan 2026, 00:03Jesi li tako za viverosa pricao?ado-hz je napisao/la: ↑01 jan 2026, 23:53Jbg jednostavno je prevelik glupson da ne moze skontati da se ne treba petljati u dovođenje igraca al jace od njega i opet mu je neko poturio igraca iz Kolumbije i mislim cak da je opet isti klub sa kojim petlja.
-
rimljanin90
- Kontakt:
Hoces me nazvat strumfom ili uposlenikom kluba? Sta mislis da probamo vratiti dupovca? On bi bio pravo pojacanje jelde?ado-hz je napisao/la: ↑02 jan 2026, 00:16Vidim ja da se ti hvataš za bilo sta samo da opravdas Mirvica za vjerovatno ponovno dovođenje igraca na svoju ruku...al sad svojim parama ne Tanovim.rimljanin90 je napisao/la: ↑02 jan 2026, 00:03Jesi li tako za viverosa pricao?ado-hz je napisao/la: ↑01 jan 2026, 23:53Jbg jednostavno je prevelik glupson da ne moze skontati da se ne treba petljati u dovođenje igraca al jace od njega i opet mu je neko poturio igraca iz Kolumbije i mislim cak da je opet isti klub sa kojim petlja.
evo ovog ublehasa sa informacijama opet, jel ode Mirvic ko sto ste ti i ajlah najvljivali zadnja tri mjeseca, znal se sta?
2x šampion Jugoslavije
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
O kakvim ti informacijama pricas?? Ja spominjao za odlazak?? Da me nisi zamijenio???
Zadnja izmjena: Rule_hz, dana/u 02 jan 2026, 00:48, ukupno mijenjano 1 put.
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Kakve veze ima Dupovac sa ovom pricom. Ja sam misljenja da Mirvic pojma nema o dovođenju igraca, niti zna niti ima nos za dovesti igraca.rimljanin90 je napisao/la: ↑02 jan 2026, 00:37Hoces me nazvat strumfom ili uposlenikom kluba? Sta mislis da probamo vratiti dupovca? On bi bio pravo pojacanje jelde?
Od 10 igraca koje dovodi na svoju ruku ubost ce sa jednim.
U potcastu Zdravko Mamic prica da su 4-5 godina iz Sarajeva Mirvic i Tan bili "dosadni" da ih privole da udju u klub na bilo koji nacin.
Pa ako si vec uspio Mirvicu da dovedes Zorana da ti vodi sportsku politiku onda budi pametan i ne mijesaj se.
Ili po tebi treba i Mirvic da dovede nekog igraca onako za svoju dusu pa taj bio dobar ili los mora da igra jer ga je on doveo? Ala Peneranda
- relativizam
- Kontakt:
Sretna nova momci
Samo se opustite, valjda Zoran ima neku riječ da kaže valjal ovaj stranac ili ne
Samo se opustite, valjda Zoran ima neku riječ da kaže valjal ovaj stranac ili ne
Ssba izmislili da sire negativu. Dva napadaca dolaze iduce sedmice
halali zamijenio te sa jet2holidayom, moja greska
2x šampion Jugoslavije
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
Trenutno korisnika/ca: Morpheus, Proximic, RoadRunner85 i 46 gostiju.