KK Bosna
Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz
Re: KK Bosna Visit Sarajevo
Je li to opet lupanja, ili ima sanse za centra?
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
-
kraljlavova
- Kontakt:
Kako kupiti karte za utakmicu zelim sa porodicom doci da gledam Bosnu imali se ispred zetre uzeti
https://www.entrio.ba/event/aba-liga-k ... adar-29179kraljlavova je napisao/la: ↑01 jan 2026, 21:56Kako kupiti karte za utakmicu zelim sa porodicom doci da gledam Bosnu imali se ispred zetre uzeti
Pročitaj detalje događaja i imati ćeš sve informacije. Ne ostavljaj kupovinu karte za sat vremena pred utakmicu jer bude velika gužva.
-
bordobijeli
- Kontakt:
Vidjet ćemo kako ekipa reguje kad je favorit i pod određenim pritiskom da se neke utakmice moraju dobiti (Zadar,Mega,Wiena,Ilirija) . Koliko sam vidio Zadar je opet bez Kapuste i Mazalina. Ključni igrači su Mihailovic i Žgance posebno ovaj prvi koji živi od suta za tri , Spartak ga je dobro pritiskao tjerali su ga na ulaz i za dva tu je dosta losiji . Ocekujem veceras bar 3000 , idemo dobit ovo ,Bosna
.
-
DirkNowitzki
- Kontakt:
Sretna svima nova 2026. godina. Ako Bog da, danas da iscupamo pobjedu, nezgodne su utakmice nakon pauze i praznika. Zadar ce doci sigurno motivisan da pokusa doci do trijumfa, mora Atic danas odigrati jednu zrelu partiju. Nadam se da i Dela malo povrati formu, potreban je pred nastavak sezone. Ocekujem od Plummera da odigra prvu pravu domacu partiju.
Sto se tice posjete, bio bi bas iznenadjen kada bi bilo preko 2.500 ljudi, cijenim da ce biti izmedju 2 i 2.500. Pohvala za super gestu, gdje ce se danas bacati plisane igracke na teren koje ce biti proslijedjene u pomozi.ba.
Sto se tice posjete, bio bi bas iznenadjen kada bi bilo preko 2.500 ljudi, cijenim da ce biti izmedju 2 i 2.500. Pohvala za super gestu, gdje ce se danas bacati plisane igracke na teren koje ce biti proslijedjene u pomozi.ba.
Tu je i dijaspora, biće nas oko 4000.
Ljudi ponesite plišane igračke večeras, akcija je u toku.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
ULAZ B - sve tribine i teleskopi 9 MARAKA, dođite ljudi jbg, povedite raju
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Bice ovo solidno popunjeno danas, koliko vidim oko polovine jednog sektora ostalo na zapadu, ostalo sve prodano. Cak i onaj sektor na istoku skoro rasprodan. Ovo ostalo je smece od tribina i nije ni realno da se rasproda.
Veoma bitna utakmica. Fino smo se odmorili i očekujem pobjedu. Stavio bih Lopeza na Mihailovića, neka stalno bude uz njega.
Kako bi mogao izgledati roster?
Atić, West, Plummer, Joesaar, Lopez, Young, Kovačević, Šalić, Manojlović, Zubac, Delalić i Gutić?
Atić, West, Plummer, Joesaar, Lopez, Young, Kovačević, Šalić, Manojlović, Zubac, Delalić i Gutić?
Da li se vrši prodaja karata ispred Zetre , prije utakmice ? Da li se može kupiti fizički karta (da nije preko Entrio) ? Hvala unaprijed na odgovoru.
Bez Edina večeras, zato svi u Zetru 
Ima li iko link?
Dajte ljudi link molim vas ???
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
-
Amirutah1988
- Kontakt:
Jel vama radi live tv za gledanje utakmica?
Meni vec 2-3 dana kada izaberem utakmicu pojave se linkovi za prenos ali ne moze da ucita i nece?
Meni vec 2-3 dana kada izaberem utakmicu pojave se linkovi za prenos ali ne moze da ucita i nece?
Amaterski ulazak u utakmicu, šta ste vi trenirali proteklih 10 dana
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.