Hvala Tanu na sve, snatram da treba bit upisan zlatnim slovima u historiju naseg kluba.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑02 jan 2026, 16:30Hvala Tanu na svemu, ali predstavljate ga kao humanitarca koji je 13 godina davao, a ništa nije dobijao zauzvrat.
Samo čekam još da neko okači njegovu sliku uz Džinovićevu famoznu rečenicu:” ja sam kriv što sam dav’o “![]()
Pa tog Ismira je isto tako neko morao dovesti u klub, a u tom trenutku je Tan većinski vlasnik bio.
A priče tipa otpustio mu sve njegove ljude je smiješna, pa nije Tan neki tip sa pijace iz Malezije da mu se mogu ljudi od povjerenja otpuštat. Nije ovo FM yebo te
A udio je Tan “dao besplatno” na sličan način kao što ga je dala Namova grupacija, za 1€, a zauzvrat se obvezuješ da dugove riješiš.
Ali moram napisati da u ovom tekstu ima kontradiktornosti. NEKO LOZE;
NAM je rekao da je odkupio 65% kluba za 12m€, te pare je Tan uzeo
Takodje Tan je javno rekao da ce uzet ostetu koja bude placena za CINIROTA 1 m€
Kad se sve sabere recimo da je ulizio 5-6 m€ prije Nama i 7 m€ posle NAMA. To dodje da je na pozitvnoj 0 al da je za neku profit koji je mogao dobit (kupnjom neki deviza ili ulaganje u neku drugi biznis) al isto tako dobio je reklamu i na ovom djelu evrope.
Takodje njegov drugi ulazak u klub je bio uvjetovan da i Mirvic udje u klub, i sigurno nije pristao da da Mirvicu 50% kluba a da Mirvic neulaze nista. Cjerovatno je bio uvjet udji u klub budi presjednik CEO ja cu ulagat 60% ti ulazi 40% i bices 50/50 partner.
1000% sam siguran da he mirvic na ivih 7 m€ Tanovi ulizio voastiti 4 m€ i svu lovu koju su zaradili od prodaje igraca da je investirano sve u klub.
Na 10 m€ u nasoj drzavi na platu moras ulozit jos 7 m€ poreza
Navijaci sponzori nemogu pokrit policiju security i kazne

.png)