Lijepo sam ja rekao da je jedini kojeg treba ostaviti, za Younga je ovo stara vijest. Ocekujte jos par blijedih partija i onda eksploziju.
Joeessar je mrtav igrac, ovi ostali su bar nasi pa ima jedan razlog da mozes reci neka ih.
Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz
Skokovi: 4,2,3,1,4,3,7,4bordobijeli je napisao/la: ↑02 jan 2026, 22:33Joesar je tip igraca kao Vrabac . Problem je sto je bas u lošoj suterskoj formi druge stvari radi odlično, odbrana, skok . Od njeg se očekuje da od pet trojki pogodi dvije i to da ih uzima kad su izrađeni sutevi i jos 2 ulaza i to je njegovih 10 poena i svi zadovoljni. Al ovo bas lose ove sezone nije ni na 20% šuta , on je timski igrac,igrac zadatka al kazem mora bar dići sut na 35/40 % .
Pa sasvim ok za igraca na poziciji 3 . Ma jasno da igra loše al on i nije neko ko postiže 15 + poena . Ponavljam ako bude u stanju pogoditi od 5 trojki dvije i jos par ulaza to bi bilo vrh od njeg 10 tak koseva i dobra odbrana i bili bi zadovoljni. Ovo sad sto pruža je ispod svakog nivoa .Jarodwest je napisao/la: ↑02 jan 2026, 22:43Skokovi: 4,2,3,1,4,3,7,4bordobijeli je napisao/la: ↑02 jan 2026, 22:33Joesar je tip igraca kao Vrabac . Problem je sto je bas u lošoj suterskoj formi druge stvari radi odlično, odbrana, skok . Od njeg se očekuje da od pet trojki pogodi dvije i to da ih uzima kad su izrađeni sutevi i jos 2 ulaza i to je njegovih 10 poena i svi zadovoljni. Al ovo bas lose ove sezone nije ni na 20% šuta , on je timski igrac,igrac zadatka al kazem mora bar dići sut na 35/40 % .
Zato sto s ovim mahalcima mora citav zivot jos a ove poslije maja vise nikad nece vidjet.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑02 jan 2026, 21:20Takodje, ne svidja mi ni sto ne tretira jednako sve igrace.Vrlo lako se izdere na Joeasara, Plummera ili Lopeza, ali suti ko zaliven kad su u pitanju gluposti kakve svaku tekmu rade Atic, Salic ili Halilovic ranije u sezoni.Tako se ne postaje vrhunski trener.
Pa na kovacevica je izgalamio ko na dijete na tuti.Maverick je napisao/la: ↑02 jan 2026, 23:09Zato sto s ovim mahalcima mora citav zivot jos a ove poslije maja vise nikad nece vidjet.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑02 jan 2026, 21:20Takodje, ne svidja mi ni sto ne tretira jednako sve igrace.Vrlo lako se izdere na Joeasara, Plummera ili Lopeza, ali suti ko zaliven kad su u pitanju gluposti kakve svaku tekmu rade Atic, Salic ili Halilovic ranije u sezoni.Tako se ne postaje vrhunski trener.
Delalic je povrijeden bio i u Subotici i večeras, na ss.ba je pisalo prije početka utakmice
Ni njega nece jos dugo gledat.Jarodwest je napisao/la: ↑02 jan 2026, 23:18Pa na kovacevica je izgalamio ko na dijete na tuti.Maverick je napisao/la: ↑02 jan 2026, 23:09Zato sto s ovim mahalcima mora citav zivot jos a ove poslije maja vise nikad nece vidjet.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑02 jan 2026, 21:20Takodje, ne svidja mi ni sto ne tretira jednako sve igrace.Vrlo lako se izdere na Joeasara, Plummera ili Lopeza, ali suti ko zaliven kad su u pitanju gluposti kakve svaku tekmu rade Atic, Salic ili Halilovic ranije u sezoni.Tako se ne postaje vrhunski trener.
**** obicna, nabiti ga nogom.hamzaTM87 je napisao/la: ↑02 jan 2026, 23:34Ali kako se svi ušutiše za Zubca, odjednom MVP. I narednih 10 ce da usere opet, ali to je i poenta devetog igraca u rotaciji. Sezona ima 35+ utakmica, a ovdje bi ostali do sada na jedno 2 i po igrača i četvrtom treneru kako se tjera poslije svake utakmice/pobjede
Ma imas koliko hoces takvih igraca koji nisu scoreri a trebaju timu . To su neki pomocni igraci , neko mora raditi i prljav posao .hamzaTM87 je napisao/la: ↑02 jan 2026, 23:34Ali kako se svi ušutiše za Zubca, odjednom MVP. I narednih 10 ce da usere opet, ali to je i poenta devetog igraca u rotaciji. Sezona ima 35+ utakmica, a ovdje bi ostali do sada na jedno 2 i po igrača i četvrtom treneru kako se tjera poslije svake utakmice/pobjede