FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Džaba vi ste pišete za dugove, raskide, plate... Jedini čovjek koji je imao za cilj da se riješi škarta i menadžerskih igrača je Feđa Dudić, čovjek nije sreće imao jednostavno, nismo imali neku Bog zna kakvu ekipu, Koševo se radilo, Mirza došao s par pojačanja i spasio nas, donio nam tu Evropu. Tada atmosfera u ekipi bila na vrhuncu, Renan na steroidima iznosio utakmice sam, Ziljkić mješao sve po krilu, Avram postao Ozil s Wish-a... Tad smo imali podlogu za dalje, dok nije plava fekalija i klocev haver zakoračila u klub. Budite realni, prije smo se s snalazili s pojačanjima, daj šta daš... Danas to nije slučaj, a to je dokaz i sam dolazak Mamića u klub, ne prdite da imamo neke neriješive probleme u klubu, da se gasimo itd. Čim imamo Gulija na izlogu ovako dugo znači da imamo takvu poziciju da nam te pare toliko i ne trebaju.
Po meni je nemoguce za Butica dobiti vise od 100.000€. Ovo je transfer da se pokrije koja plata. 
Dudic je unakazio Mulahusejnovica, koji je danas najbolji strijelac KL, tražen od klubova iz Serije A. Mogli smo imati dobrog i standardnog napadača, barem dvije sezone, te kasnije uzeti dobre pare za njega.
Da svaku utakmicu igramo protiv Iskre Danilovgrad, Ferguson bi vjerovatno bio najbolji trener u historiji kluba. Ovako je najgori. Statistika je qrva.
A ko je mogao da sredi loptu Mulahusejnoviću, također fekaliji koja je slavila srčano svaki gol protiv Sarajeva???
-
bordobijeli
- Kontakt:
Otkud vam sad Dudic
. Hajmo malo naprijed gledati dobri smo zadnjih par utakmica,treba nastaviti u tom ritmu pojacat posjetu , probati kup i super kup . Složiti ti tim na vrijeme za Europu i iducu sezonu.
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Čelik na klupi večeras, drugu ili treću utakmicu zaredom je u konkurenciji. Izgleda da se polako popravlja, Lens je prvi na tabeli Francuske lige ispred PSG za 4 boda.
Protiv TC-a u Zenici iza njega su počeli Džafić-Varešanović-Suljić, a u drugom su ušli Ikić, Ahmetović i Čataković. Tu je još i Avramovski bio. Nerealno je reći i pitati ko mu je mogao srediti loptu.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Nas najveci problem ce biti ako Mirvah stvarno bude i ostane alfa i omega. Da on ostane jedini investitor.
Tad ocekujte jos vecu nadmazdu likova i likusa koji nemaju veze sa fudbalom, ali ce se rado uvaliti na klupsku sisu.
Imamo administracije ko neki Club Brugge, a sa rezultatima smo malo jaci nego Iskra Bugojno.
Tad ocekujte jos vecu nadmazdu likova i likusa koji nemaju veze sa fudbalom, ali ce se rado uvaliti na klupsku sisu.
Imamo administracije ko neki Club Brugge, a sa rezultatima smo malo jaci nego Iskra Bugojno.
Kakva negativa jel moguce ovo
Insajderi a niko nista nije pogodio, covjek bi reko mi ispadamo iz lige.
Dok god se Mamic pita, ja se ne brinem ni sekunde. Kad je ovaj tu boli mene qurcina i za Mirvica i za Ajlaha i bilo koga (protiv svih sam i trebaju da idu)
Onog trenutka kad Mamic ode, tad se trebamo dignut a do tad sutit i dolazit na utakmice.
Kone vas loze kao zadnje debile i palite se na njihove poruke.
Dovesti 2 dobra igraca i 2-3 omladinca sto su se spominjala i elham.

Dok god se Mamic pita, ja se ne brinem ni sekunde. Kad je ovaj tu boli mene qurcina i za Mirvica i za Ajlaha i bilo koga (protiv svih sam i trebaju da idu)
Onog trenutka kad Mamic ode, tad se trebamo dignut a do tad sutit i dolazit na utakmice.

Šteta što nisu ranije riješili utakmicu pa da upiše i koji minut.DoktorXabaras je napisao/la: ↑02 jan 2026, 23:15Čelik na klupi večeras, drugu ili treću utakmicu zaredom je u konkurenciji. Izgleda da se polako popravlja, Lens je prvi na tabeli Francuske lige ispred PSG za 4 boda.
Nikad poraz, samo lekcija.
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Bogami kako igraju ona trojica stopera on mora da je napredovo 300% kad je uspio da se progura u konkurenciju.tabba77 je napisao/la: ↑02 jan 2026, 23:27Šteta što nisu ranije riješili utakmicu pa da upiše i koji minut.DoktorXabaras je napisao/la: ↑02 jan 2026, 23:15Čelik na klupi večeras, drugu ili treću utakmicu zaredom je u konkurenciji. Izgleda da se polako popravlja, Lens je prvi na tabeli Francuske lige ispred PSG za 4 boda.
Šta bi sa onim na kraju jel preživio, udesi ga čovjek ni kriv ni dužan.
Ma realno i da jesu ranije rješili utakmicu tekšo da bi on ušao u igru, mada s obzirom da nije bio na klupi od maja i ovo je uspjeh, nadati se da će u narednom periodu dobiti neke minute, makar u nekoj kup utakmici.tabba77 je napisao/la: ↑02 jan 2026, 23:27Šteta što nisu ranije riješili utakmicu pa da upiše i koji minut.DoktorXabaras je napisao/la: ↑02 jan 2026, 23:15Čelik na klupi večeras, drugu ili treću utakmicu zaredom je u konkurenciji. Izgleda da se polako popravlja, Lens je prvi na tabeli Francuske lige ispred PSG za 4 boda.
Vamos Rajvosa!
Ko te nije volio nije ni obolio...
Ko te nije volio nije ni obolio...
-
jurisicduska
- Kontakt:
Stvarno imamo sansu u igračkom kadru da napravimo kontinuitet meni se čini ekipa nikad kvalitetnija. Da mu se samo ne miješaju i puste ga da rade i slažem se s tobom , Mamić je garant neceg, ako neko zna oni znaju. Tako da slažem se 100% za Mamica ali mene je strah da ga neko ne otjera nekim nerezonskim potezima.bvsic je napisao/la: ↑02 jan 2026, 23:26Kakva negativa jel moguce ovo![]()
![]()
Samo tog špica da dovedemo i konkurenciju Beganovicu opet bi bilo ok, tim prije jer sad ima i taj Gelson, pozitivno ga komentarisu ljudi.
Lens ima trebutno par igraca na africkom kupu i nekoliko povrijedjenih, od Februara Celik nece biti ni na klupi, steta nadam se da ce ubrzo mijenjat klub i da pocne igratDoktorXabaras je napisao/la: ↑02 jan 2026, 23:15Čelik na klupi večeras, drugu ili treću utakmicu zaredom je u konkurenciji. Izgleda da se polako popravlja, Lens je prvi na tabeli Francuske lige ispred PSG za 4 boda.
Zato kazem dok je on tu nemam brige, a on kad ode znaci da mu je neko se qurcio, pravio pametan, mijesao u posao itd.jurisicduska je napisao/la: ↑03 jan 2026, 00:10Stvarno imamo sansu u igračkom kadru da napravimo kontinuitet meni se čini ekipa nikad kvalitetnija. Da mu se samo ne miješaju i puste ga da rade i slažem se s tobom , Mamić je garant neceg, ako neko zna oni znaju. Tako da slažem se 100% za Mamica ali mene je strah da ga neko ne otjera nekim nerezonskim potezima.bvsic je napisao/la: ↑02 jan 2026, 23:26Kakva negativa jel moguce ovo![]()
![]()
Samo tog špica da dovedemo i konkurenciju Beganovicu opet bi bilo ok, tim prije jer sad ima i taj Gelson, pozitivno ga komentarisu ljudi.
Sto dalje znaci da neko ne zeli dobro klubu, tako da nema sta da trazi tu pa bio i moj babo. I onda tjerat redom sve.
Do tad nase je da se uclanimo, kupimo ponekad i ako mozemo u fanshopu i glavno da dolazimo na utakmice.
Kad cujem da je nekom tesko il daleko na Kosevo otic a onda se sjetim da se islo u zenicu na utakmice
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Nisam baš neki fan francuza al kad nema ništa drugo onda "daj šta daš" a bilo mi zanimljivo nadao sam se da će dobiti par minuta. Strašni su im oni stoperi kako igraju. Bar je nešto dobro, biti dio tima koji je lider francuskog prvenstva makar i na kratko. Da, bilo bi dobro da počne negdje igrat.SHZ82 je napisao/la: ↑03 jan 2026, 00:22Lens ima trebutno par igraca na africkom kupu i nekoliko povrijedjenih, od Februara Celik nece biti ni na klupi, steta nadam se da ce ubrzo mijenjat klub i da pocne igratDoktorXabaras je napisao/la: ↑02 jan 2026, 23:15Čelik na klupi večeras, drugu ili treću utakmicu zaredom je u konkurenciji. Izgleda da se polako popravlja, Lens je prvi na tabeli Francuske lige ispred PSG za 4 boda.
-
jurisicduska
- Kontakt:
Ako ima mjesta u prvih 20-22 prve ekipe Francuske onda sigurno ima mjesta i u prvih 11 u nekom donjem rangu ekipa iz liga 5 , ne moraju to biti top klubovi. Za njegov razvoj je dobro da sad igra. Lens nije njega onako kupio i platio. Dobit ce on svoju sansu. Odličan momak, često ga i mi procjenjujemo nije ni ovo mala stvar. Ima igraca odu u Češku pa se ne snađu a ovo je ipak liga ekipe aktuelnog osvajača Lige prvaka i najbolji igrac na svijetu tu igra i njegova ekipa je ispred te ekipe. I to znaci nešto.DoktorXabaras je napisao/la: ↑03 jan 2026, 01:13Nisam baš neki fan francuza al kad nema ništa drugo onda "daj šta daš" a bilo mi zanimljivo nadao sam se da će dobiti par minuta. Strašni su im oni stoperi kako igraju. Bar je nešto dobro, biti dio tima koji je lider francuskog prvenstva makar i na kratko. Da, bilo bi dobro da počne negdje igrat.SHZ82 je napisao/la: ↑03 jan 2026, 00:22Lens ima trebutno par igraca na africkom kupu i nekoliko povrijedjenih, od Februara Celik nece biti ni na klupi, steta nadam se da ce ubrzo mijenjat klub i da pocne igratDoktorXabaras je napisao/la: ↑02 jan 2026, 23:15Čelik na klupi večeras, drugu ili treću utakmicu zaredom je u konkurenciji. Izgleda da se polako popravlja, Lens je prvi na tabeli Francuske lige ispred PSG za 4 boda.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.

.png)