Jedan od najsmrtonosnijih ratova u Evropi je tridesetogodisnji rat. Danas ti ljudi zive u istoj drzavi i nazivaju se Nijemcima bez obzira na religijsku pripadnost. Nasi ratovi u evropskim i svjetskim okvirima se mogu tretirati kao tuce na odmoru u skoli. Toga jos ima ali da ne idem dalje, zivis u 21. vijeku sve sto te zanima mozes i sam saznati. Pitanje je samo sta zelis prihvatiti i plasirati dalje. Cinjenice ili izmisljotine Zeljane Zovko.Nemanja99 je napisao/la: ↑02 jan 2026, 09:59Lijepo zvuči podjela na dobre i loše ljude, ali stvarnost je puno prljavija. Pucali su svi na sve dobri na dobre, loši na loše i svaka moguća kombinacija između, pucali su svi na sve po linijama vjere i naroda. U Zapadnoj Bosni smo imali čak i sukobe unutar iste vjere.BiHSportman je napisao/la: ↑01 jan 2026, 22:15Samo da pitam vas sa “dvije strane”, a evo i mene sa “treće”. Zar se mi stvarno mrzimo što se neko zove Ilija, Vuk i Damir? Ja mrzim samo one koji meni žele zlo i koji su pucali po mom gradu i familiji, a ne svakoga ko je druge vjere. Znam da iskačem iz paštete, ali što se sve i na ovom forumu, a i u državi, balkanu, dijeli na vjeru i religiju. Dijelimo se samo na ljude, one dobre i loše.
Ne živimo u Diznilendu i nećemo se sutra probuditi kao napredna civilizacija. Što mi znači jesam li dobar ili loš kad me u sljedećem sranju rokne metak? S druge strane ga je možda ispalio dobar čovjek, možda loš, u tom trenutku to je potpuno nebitno. Ne samozavaravajmo se.
Dosta o ovome. Vratimo se onome što cjelokupna športska javnost nestrpljivo očekuje, 16. siječnju. Palace ili Lausanne?
BH klubovi u Evropi 25/26
-
spolacentra
- Kontakt:
Re: BH klubovi u Evropi 25/26
- LondonBlues
- Kontakt:
Kakva su ocekivanja za sutra? Koga bi vise voljeli dobit? Ja sam za C.Palace, i vjerujem uz malo sportske srece da bi mogli malo cudo napraviti.
a treba biti realan i znati da Zrinjski nema sanse sa Palaceom u dvije utakmice, ok napunit ces stadion i bit ces malo vise popracen medijski, ali Lausanne je itekako sansa za prolazak, jer motiva nece nedostajati s kim god igrali. Svicarci su ove sezone prosjek u svojoj ligi i uz dobru pripremu utakmice prolazak je itekako moguc.LondonBlues je napisao/la: ↑15 jan 2026, 10:44Kakva su ocekivanja za sutra? Koga bi vise voljeli dobit? Ja sam za C.Palace, i vjerujem uz malo sportske srece da bi mogli malo cudo napraviti.
Iskreno ja vjerujem da zrinjski ima sanse koga god izvukuLondonBlues je napisao/la: ↑15 jan 2026, 10:44Kakva su ocekivanja za sutra? Koga bi vise voljeli dobit? Ja sam za C.Palace, i vjerujem uz malo sportske srece da bi mogli malo cudo napraviti.
Kad imas sistem mozes svima napraviti probleme
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Lausanne, iz obližnjeg Luzerna došao bi nas podržati i veliki fan HŠKZ-a, Semir Tuce.LondonBlues je napisao/la: ↑15 jan 2026, 10:44Kakva su ocekivanja za sutra? Koga bi vise voljeli dobit? Ja sam za C.Palace, i vjerujem uz malo sportske srece da bi mogli malo cudo napraviti.
Kristalne Palače su prepune crnih zvijeri, njihova destrukcija bi bila pogubna po našu tiki taku.
Auuuuuu
Nagrdiće ih Crystal Palace 
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
ŽIŽOVIĆ MLADEN
ŽIŽOVIĆ MLADEN
Slabiji su od Aston Ville, a mi iskusniji od tada. Očekujem prolazak.
- LondonBlues
- Kontakt:
Jos jedno cudo u reziji mostarskog sampiona. Sta zna C.Palace sta je mentalitet pobjednika. Sad ce te se rugat, al kad ih prodjemo odvojit cu vremena da vam svima odgovorim.
- LondonBlues
- Kontakt:
- LondonBlues
- Kontakt:
Selhurst je vjerovatno stadion sa najboljom atmosferom u Engleskoj tako da pomalo i zavidim navijačima Zrinjskog koji će ići na gostovanje. 
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Vodimo i ove naše novoosnovane "BH Hooligans" radi edukacije, ako si član možeš s nama.
Blago vama
Yugoslav First League: ⭐️
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Samo izadjete u dresovima tih amatera na zagrijavanje i ima da ih momentalno spuca PTSP. I jos u svlacionici podebljate Stimcom i Thompsonom i ima da ih grtalicom kupite po Bulevaru
'Papak se nikad gradu nece prilagoditi. Citav zivot ce probati preko reda, bacat ce otpad na ulicu i ako mu kazes: 'Ispalo Vam nesto', on ce te pokusati prebiti, ako zakljuci da je jaci od tebe' by SZ
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Vilini navijaci su puni rijeci hvale za gostovanje u Mostaru, neki ga cak nazivaju i najboljim euro tripom ikad. Nadam se da ce i navijaci CP imati isto iskustvo.
Prvo svi u Sarajevo pa u Mostar, fudbal
Prvo svi u Sarajevo pa u Mostar, fudbal
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
- Threeplanetrees
- Kontakt:
KONTRASVIH je napisao/la: ↑17 jan 2026, 11:31Vilini navijaci su puni rijeci hvale za gostovanje u Mostaru
To vam je jedino Europsko sto imate i sto ćete imati…Threeplanetrees je napisao/la: ↑17 jan 2026, 11:58KONTRASVIH je napisao/la: ↑17 jan 2026, 11:31Vilini navijaci su puni rijeci hvale za gostovanje u Mostaru
- LondonBlues
- Kontakt:
Zamolio bi podvelesce da si naprave temu BH klubovi na turniru u Medulinu i tamo neka postaju.
- Threeplanetrees
- Kontakt:
Škutore šta ti je više muka što smo naslagali bratske klubove iz Hrvatske ili ova slika iznad?LondonBlues je napisao/la: ↑17 jan 2026, 13:00Zamolio bi podvelesce da si naprave temu BH klubovi na turniru u Medulinu i tamo neka postaju.
Treba da budeš ponosan što je neko branio čast grada dok su vam se englezi slikali ispred grafita. Usporedi sa slikom iznad

Trenutno korisnika/ca: Kajkutenjoyer i 7 gostiju.