AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- muha milanez
- Kontakt:
Re: AC Milan
Najmrže gostovanje sezone uspješno završeno. Idemo dalje.
Sretna nova godina svima
Sretna nova godina svima
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
- Beduin
- Kontakt:
Rafa u 13 utakmica zabio 7 golova i 1 asistencija, sto je vise nego odlicno gledajuci partije koje pruza te poziciju koja mu nije primarna. Koliko god me nervira i cesto sam njegov kriticar jer znam da moze i mora bolje, opet statistika je na njegovoj strani, a znamo da cijelu sezonu igra sa razlicitim suigracima na poziciji napadaca, sto je dodatno otezavajuce i za bolje napadace od njega.
U istom periodu prosle sezone je postigao tek 6g i 5a, s tim da je 3g postigao u LP. Na kraju sezone je imao na kontu 12g i 13a mada je igrao i LP + superkup.
Vjerovatno ce imati daleko uspjesniju ovu sezonu, iako i dalje stagnira po pitanju igre i zapaganja, samo sto je sad blizi golu pa je za ocekivati vise golova, a manje asistencija.
U istom periodu prosle sezone je postigao tek 6g i 5a, s tim da je 3g postigao u LP. Na kraju sezone je imao na kontu 12g i 13a mada je igrao i LP + superkup.
Vjerovatno ce imati daleko uspjesniju ovu sezonu, iako i dalje stagnira po pitanju igre i zapaganja, samo sto je sad blizi golu pa je za ocekivati vise golova, a manje asistencija.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Zima pa izgleda zamrlo sve hehe.
Nego, Mike je haman blizu potpisa novog ugovora. Ko bi rekao prije par sedmica da ce se to desiti
Dalje, neki izvori navode da Milan vec ima potpisan predugovor sa Vlahovicem, idu cak dalje pa navode i da je u pitanju 8M godisnje.
Radi se i na novom ugovoru za Rafu, uz korekciju plate naravno.
Sutra tekma, konacno bi Pulisic i Rafa mogli igrati zajedno
Nego, Mike je haman blizu potpisa novog ugovora. Ko bi rekao prije par sedmica da ce se to desiti
Dalje, neki izvori navode da Milan vec ima potpisan predugovor sa Vlahovicem, idu cak dalje pa navode i da je u pitanju 8M godisnje.
Radi se i na novom ugovoru za Rafu, uz korekciju plate naravno.
Sutra tekma, konacno bi Pulisic i Rafa mogli igrati zajedno
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Ma kralju 8 milki godišnje za Dušana je puno. Ne volim ja te visoke ugovore. Sta ako se pokaze losa investicija? Nećemo ga se nikad vise riješit. Jedino da stvarno proradi e onda ga vec možemo prodat za 100ku Man Utd koji svake sezone trazi napadača.
Nadam se da ce Mike produžit, to bi bilo odlicno pojacanje.
A Fullkrug, ja nista nisam vidio kod njega vrijedno napadača. Al haj, mozda nesto bude od tog penzionera. Tip nema mjesta u West Hamu al kod nas ce biti glavna karika.
Njega su doveli isti pacijenti koji su doveli one dvije barabe Njkunjkjunjku i Pen*sa
Nadam se da ce Mike produžit, to bi bilo odlicno pojacanje.
A Fullkrug, ja nista nisam vidio kod njega vrijedno napadača. Al haj, mozda nesto bude od tog penzionera. Tip nema mjesta u West Hamu al kod nas ce biti glavna karika.
Njega su doveli isti pacijenti koji su doveli one dvije barabe Njkunjkjunjku i Pen*sa
Vidim Thiao nastavio i kod engleza u istom ritmu, jednu odigra perfektno, sljedeću ko amater. Sinoć direktan krivac za 2 gola.
Il Club più titolato al mondo!
A koliko sam samo vremena izgubio ovdje trubeci da je lik kiksara mrtva i da ga treba nabit nogom 
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
Iskreno, ja sam mislio da ce od njega biti nesto i kad sad sagledam situacija oko njega nije mi jasno kako su naši izvukli toliko para za njega
Il Club più titolato al mondo!
To je jedino dobro oko njeg sto su nasi uzeli 40tak M za panja, kako ni oni sami ne znaju.
Ali kad vidis da su recimo te pare spickali na DeWintera i Estupinjana onda yebajiga propade i to
Nego, mene vise buni gdje je Jashari, od kad je se oporavio nije odigrao nesto puno bog zna. Znamo svi da Max gotivi likove kao Rabiot, Fofana i RLC, samo nek je fizikalija
Ali brate ne znam koji su kur.ac ga dovodili i dali velike pare ako ce biti na klupi. Isto vazi i za Riccija, doduse on je nesto i igrao ko fol.
Kad sagledas, sve ove sto su doveli, vecina ih sjedi po klupama. Izuzetak su Modric i Rabiot koji nisu kostali ni 10M
Ali kad vidis da su recimo te pare spickali na DeWintera i Estupinjana onda yebajiga propade i to
Nego, mene vise buni gdje je Jashari, od kad je se oporavio nije odigrao nesto puno bog zna. Znamo svi da Max gotivi likove kao Rabiot, Fofana i RLC, samo nek je fizikalija
Kad sagledas, sve ove sto su doveli, vecina ih sjedi po klupama. Izuzetak su Modric i Rabiot koji nisu kostali ni 10M
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.