FK Željezničar

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

U sezoni 2025/26. očekujem:

1. Borbu za titulu
66
19%
2. Borbu za Evropu
161
46%
3. Sredinu tabele
58
17%
4. Borbu za opstanak
62
18%

Ukupno glasova: 347

Pablo11
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Pablo11 » 03 jan 2026, 13:23

zeljovolimte je napisao/la:
03 jan 2026, 12:09
Grupa nije iznad kluba!
Hoces li ici na utakmice sada ili ces cekati da se uveze par dobrih rezultata?
Fk Željezničar.

zeljovolimte
Kontakt:

Post Postao/la zeljovolimte » 03 jan 2026, 13:35

Pablo11 je napisao/la:
03 jan 2026, 13:23
Grupa nije iznad kluba!
Na sjeveru sam ja protiv Slavije. Pa bujrum..

A grupa ne znam hoce li se pojaviti do jucer se nisu slagali sa ulaskom investitora tako je i njihov clan "odlucio" da bude neutralan. Hvala Bogu vise nemaju predstavnike u klubu.

Nadam se da ce preuzeti odgovornost za one gore stvari koje sam navodio sve za dobrobit kluba!

zeljovolimte
Kontakt:

Post Postao/la zeljovolimte » 03 jan 2026, 13:37

AhmedNurudin je napisao/la:
03 jan 2026, 12:27
Grupa nije iznad kluba!
Po čemu se grupa ikad postavila iznad Kluba. Ne podržavam baklje i neću nikada podržavati jer finansijski štete Klubu ali one su nažalost dio navijačke kulture. Mislim da možemo sa digitalnim bakljama na apliakciji ludilo atmosferu napraviti, to se vidjelo protiv minska i neftchija. Skidanje dresova isto tako ne podržavam ali je ostao dio navijačke kulture na ovim prostorima. zvezda, hajduk, dinamo, partizan, pa i bordo klošari su imali iste situacije, nisu Manijaci iznimka. Svakako su Gojak, Korora, Kolić pa i Šabić morali biti izdvojeni jer nisu ni imali priliku igrati. Boysi su svojevremeno u sezoni 2004/05 igrače tjerali da goli do pasa treniraju. Nemojte raja da se više dijelimo to ne treba da je bilo kome u interesu, podjele su nas dovele u zadnjih 10 godina i u zonu ispadanja. Klub napreduje na infrastrukturnom planu, nadam se uskoro i na svim ostalim poljima ulaskom Mirvica, akoBogda doći će i rezultat kojeg svi tako dugo prizeljkujemo. Dušmanima Kluba (a znamo svi koliko ih ima) olakšavamo kada se svađamo.
Ne trebamo se mi dijeliti ali moraju shvatiti da oni nemaju "prava" veca od mene na sjeveru cak sta vise..

Arma00
Kontakt:

Post Postao/la Arma00 » 03 jan 2026, 13:39

03 jan 2026, 13:35
Pablo11 je napisao/la:
Grupa nije iznad kluba!

A grupa ne znam hoce li se pojaviti do jucer se nisu slagali sa ulaskom investitora tako je i njihov clan "odlucio" da bude neutralan. Hvala Bogu vise nemaju predstavnike u klubu.

Nadam se da ce preuzeti odgovornost za one gore stvari koje sam navodio sve za dobrobit kluba!
Nemaš pojma o čemu pričaš, svaka ozbiljna grupa ostane neutralna na ovakvim pitanjima, niti su protiv strateškog partnera. Nisam pripadnik grupe, ali su očekivano postupili.
Pojedinci ovde pišu kao dušmani, čisto sumnjam da i podržavaju nas.

nindza
Kontakt:

Post Postao/la nindza » 03 jan 2026, 13:45

Nacekamo se da dobijemo investitora i sad Trump hoce svjetski rat da izazove

Tempero
Kontakt:

Post Postao/la Tempero » 03 jan 2026, 13:55

Arma00 je napisao/la:
03 jan 2026, 13:39
Pablo11 je napisao/la:

Nemaš pojma o čemu pričaš, svaka ozbiljna grupa ostane neutralna na ovakvim pitanjima, niti su protiv strateškog partnera. Nisam pripadnik grupe, ali su očekivano postupili.
Ma smrdi na pitara ne znam sta mu odgovarate vise. Vidis i ovo gore sto je napisao vidi se da niie upucen ni u proslost ni u buducnost. Nego ono sto cuje pa gura skije.

Pact1921
Kontakt:

Post Postao/la Pact1921 » 03 jan 2026, 14:01

Tempero je napisao/la:
03 jan 2026, 12:06
Pact1921 je napisao/la:
03 jan 2026, 11:48
Seher1921 je napisao/la:
03 jan 2026, 03:40
Ovdje pisu neki anonimusi koji nit imaju godisnji niti clansku niti dolaze na utakmice. Ovaj poredi Slavka i Amara i jos kaze da je u kopu, kako si u kopu a ne znas sta je pozadina prozivanja Amara na jugu. Haj kad si upucen samo napisi zasto je dignuta parola za Amara.
Ovaj @zeljovolimte kakav lik on zna kakav je sastav grupe pa ajde evo bujrum dodji protiv slavije da te vidimo.
Zadnja tekma nije zapaljena ni jedna baklja nit je sta puklo grupa radi u dogovoru s klubom bas kako i treba normalno da ne placa kiriju jer je to stadion Zeljin a Zeljo pripada navijacima i dok je navijaca bice i Zelje a ti, ti svakako nisi navijac Zelje
A nek si se ti ovdje javio napravio profil ima 10 dana. Grupa kao grupa je davno izgubila kredibilitet . Evo ja prvi nisam u grupi iako idem na tekme i znam ljude iz grupe zato sto to vise nije ta stvar. Dodje narod poslije rata kaze niko od nas nije vodja samo momci iz grupe nas jedini vodja je poginuo kod PMF 1992 , sad odjednom svaka 5 osoba je vodja. Kaze se grupa iznad svakog pojedinca , vise pojedinaca nas obruka i stavi nas u situaciju gdje se povezuje sa nekim grupama sa kojim ni pod razno se ne smije , i umjesto da se sankcionisu ti pojedinci to jest izbacaj iz grupe logicno nista se nije uradilo to je ipak vrh grupe kako bi se oni mogli sankcionisati. I jos kao kec na desetku dignes parolu protiv najvece legende kluba , pitari naprave barjak Husrefa Musemica , a mi protiv Amara Osima dizemo parole. Jest opsta dominacija u toj nekoj navijackoj sferi trenutno , ali neke druge odluke i ponasanja nisu ni malo za pohvalu .
Grupa nikad jaca hvala Bogu. Ti nastavi navijati za pojedinca :plac:
Pa taj pojedinac za 9 godina osvojio 10 trofeja napravio predobre ekipe . Od prosjecnih igraca pravio igracine donio nam najvece uspjehe. U ostalih 96 godina kluba smo osvojili 6 trofeja od kojih su 2 superkupa bih. Izmedju njegova 2 mandata 2003 i 2010 bio si nepostojeci imao si mozda 1 i po sezonu dobru ostalo kad smo zavrsavali 7, 9 , kad je upravo grupa napisala pjesmu nema nema titule nema nema evrope, kad je dialiba govorio da jedu samo virsle. 2 i po godine nismo imali pobjede u gostima dok on nije dosao i pobjedio celik u zenici . Onda ti je sledece 4 sezone harao BH fudbalom 2011 / 12 ja cu uvijek govoriti da je to najaca ekipa koja je igrala nasom ligom . I eto otisao on postao prvo sd zavrsili 2013/14 4 boda od titule sledecu sezonu je otisao zavrsili 3 boda od titule . Pa onda 14 , pa bod od titule , onda 7 i onda kad je sarajevo diglo duplu krunu mi smo cak 20 bodova bili iza sarajeva. I onda dosao on sa prosjecnom ekipom 2 puta ponizavao sarajevo na derbijima. I bio si 3 boda od titule i mozda bi i osvojili da nije dosla korona. Kao nemoj navijat za pojedinca navijaj za klub . Nije da se navija za pojedinca nego je cinjenica da smo mi bez njega u 96 godina kluba na nivou celika iz Zenice sto se tice uspjeha.
Simpatizer najtrofejnijeg kluba u drzavi
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici

Pablo11
Kontakt:

Post Postao/la Pablo11 » 03 jan 2026, 14:03

Tempero je napisao/la:
03 jan 2026, 13:55
Arma00 je napisao/la:
03 jan 2026, 13:39

Ma smrdi na pitara ne znam sta mu odgovarate vise. Vidis i ovo gore sto je napisao vidi se da niie upucen ni u proslost ni u buducnost. Nego ono sto cuje pa gura skije.
Pa ovakvi kupe info na forumu vjeruju ovima sa kobilje glave, vidis da istu pricu furaju.
Fk Željezničar.

Tempero
Kontakt:

Post Postao/la Tempero » 03 jan 2026, 15:08

Pact1921 je napisao/la:
03 jan 2026, 14:01
Tempero je napisao/la:
03 jan 2026, 12:06
Pact1921 je napisao/la:

A nek si se ti ovdje javio napravio profil ima 10 dana. Grupa kao grupa je davno izgubila kredibilitet . Evo ja prvi nisam u grupi iako idem na tekme i znam ljude iz grupe zato sto to vise nije ta stvar. Dodje narod poslije rata kaze niko od nas nije vodja samo momci iz grupe nas jedini vodja je poginuo kod PMF 1992 , sad odjednom svaka 5 osoba je vodja. Kaze se grupa iznad svakog pojedinca , vise pojedinaca nas obruka i stavi nas u situaciju gdje se povezuje sa nekim grupama sa kojim ni pod razno se ne smije , i umjesto da se sankcionisu ti pojedinci to jest izbacaj iz grupe logicno nista se nije uradilo to je ipak vrh grupe kako bi se oni mogli sankcionisati. I jos kao kec na desetku dignes parolu protiv najvece legende kluba , pitari naprave barjak Husrefa Musemica , a mi protiv Amara Osima dizemo parole. Jest opsta dominacija u toj nekoj navijackoj sferi trenutno , ali neke druge odluke i ponasanja nisu ni malo za pohvalu .
Grupa nikad jaca hvala Bogu. Ti nastavi navijati za pojedinca :plac:
Pa taj pojedinac za 9 godina osvojio 10 trofeja napravio predobre ekipe . Od prosjecnih igraca pravio igracine donio nam najvece uspjehe. U ostalih 96 godina kluba smo osvojili 6 trofeja od kojih su 2 superkupa bih. Izmedju njegova 2 mandata 2003 i 2010 bio si nepostojeci imao si mozda 1 i po sezonu dobru ostalo kad smo zavrsavali 7, 9 , kad je upravo grupa napisala pjesmu nema nema titule nema nema evrope, kad je dialiba govorio da jedu samo virsle. 2 i po godine nismo imali pobjede u gostima dok on nije dosao i pobjedio celik u zenici . Onda ti je sledece 4 sezone harao BH fudbalom 2011 / 12 ja cu uvijek govoriti da je to najaca ekipa koja je igrala nasom ligom . I eto otisao on postao prvo sd zavrsili 2013/14 4 boda od titule sledecu sezonu je otisao zavrsili 3 boda od titule . Pa onda 14 , pa bod od titule , onda 7 i onda kad je sarajevo diglo duplu krunu mi smo cak 20 bodova bili iza sarajeva. I onda dosao on sa prosjecnom ekipom 2 puta ponizavao sarajevo na derbijima. I bio si 3 boda od titule i mozda bi i osvojili da nije dosla korona. Kao nemoj navijat za pojedinca navijaj za klub . Nije da se navija za pojedinca nego je cinjenica da smo mi bez njega u 96 godina kluba na nivou celika iz Zenice sto se tice uspjeha.
Ne znam sto se trudis. Znamo sta je uradio za nas, pjevali smo mu pjesmu, pisali parole, u fan shopu njegove majice uzimali. A isto tako znamo sta je radio poslije. Uzivaj, opusti se i navijaj za Zelju, nek te ne peru te gluposti oko pojedinaca.

Kajkutenjoyer
Kontakt:

Post Postao/la Kajkutenjoyer » 03 jan 2026, 15:10

Imal igraca kakvih
nek crknu dusmani, najjaci smo

Redfire16
Kontakt:

Post Postao/la Redfire16 » 03 jan 2026, 15:14

Kajkutenjoyer je napisao/la:
03 jan 2026, 15:10
Imal igraca kakvih
Parece que nuestro Mirvić también está trayendo a un jugador de Venezuela.

LoveFootball1987
Kontakt:

Post Postao/la LoveFootball1987 » 03 jan 2026, 15:40

Redfire16 je napisao/la:
03 jan 2026, 15:14
Kajkutenjoyer je napisao/la:
03 jan 2026, 15:10
Imal igraca kakvih
Parece que nuestro Mirvić también está trayendo a un jugador de Venezuela.
Ima li ime taj igrač?

1921boy
Kontakt:

Post Postao/la 1921boy » 03 jan 2026, 15:49

AhmedNurudin je napisao/la:
02 jan 2026, 15:05
Armando Marenzi, on je trener u omladinskom pogonu Al-Wasl u Emiratima
Marenzi je trener Zadra,nije vise u Emiratima.
Brko iz druge galaksije!

1921boy
Kontakt:

Post Postao/la 1921boy » 03 jan 2026, 15:51

LoveFootball1987 je napisao/la:
03 jan 2026, 15:40
Ima li ime taj igrač?
Nema,zato sto pisu budalastine.Niko nezna skim se pregovara.Isto tako neznaju koce u strucni stab.

Cim su mahalu odbacili,vidi se nervoza na forumima.Svi sve znaju zapravo niko nista nezna.
Brko iz druge galaksije!

VibeTribeX
Kontakt:

Post Postao/la VibeTribeX » 03 jan 2026, 16:15

1921boy je napisao/la:
03 jan 2026, 15:51
Cim su mahalu odbacili,vidi se nervoza na forumima.Svi sve znaju zapravo niko nista nezna.
treba se navici na ovo
this is new normal
vise nece curiti informacije iz kluba
Miske, operi viljuškar i nijedne da nisam čuo.

GavranBeli
Kontakt:

Post Postao/la GavranBeli » 03 jan 2026, 16:17

Samo da osvane Amar Osim sportski direktor aBd insala

AhmedNurudin
Kontakt:

Post Postao/la AhmedNurudin » 03 jan 2026, 16:17

1921boy je napisao/la:
03 jan 2026, 15:51
LoveFootball1987 je napisao/la:
03 jan 2026, 15:40
Ima li ime taj igrač?
Nema,zato sto pisu budalastine.Niko nezna skim se pregovara.Isto tako neznaju koce u strucni stab.

Moja greška za Marenzija nisam provjerio ali poenta je bila da ima posao i da ne možemo baš tako doći do njega ako bi ga neko htio.
A za tog Venecuelanca vjerujem da je to glupost plasirana na onom drugom forumu. U ekipi imamo već popunjen broj stranaca sa Odinakom Ericom i Vinijem. Povratkom Ibraheema ekipa bi imala jednog prekobrojnog stranca. Malo koji igrač iz Venecuele ima dvojno državljanstvo neke EU države. Ali vidjet ćemo, pred nama je prelazni rok.
Zadnja izmjena: AhmedNurudin, dana/u 03 jan 2026, 16:26, ukupno mijenjano 1 put.
Pažljivo biram riječi, jer Klub si najveći.
Kako stariš, sve te više volim. Kako starim, sve te više bodrim!

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 03 jan 2026, 16:21

Ma curit ce info ko u svakom drugom klubu na svijetu. Pa i za trenera se znalo prije tri mjeseca
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

VibeTribeX
Kontakt:

Post Postao/la VibeTribeX » 03 jan 2026, 16:22

Tempero je napisao/la:
03 jan 2026, 15:08
A isto tako znamo sta je radio poslije. Uzivaj, opusti se i navijaj za Zelju, nek te ne peru te gluposti oko pojedinaca.
grupa je toliko nebitna da vi nemate pojma
bitni ste sami sebi i nikome drugome
prvo što ćete uraditi je zakuhati sa Saninom oko pirotehnike
vas boli k kolike su kazne
vas boli k je l’ Željo ganja rezultat u nekom datom momentu utakmice
vi ste odlučili da upalite baklje u toj i toj minuti
koliko ste puta samo dali protivniku da dođe do daha svojim glupostima
niko od vas ne gleda ni tekmu
vi blejite u onog što stoji i k’o fol je neki vođa
on kaže pali baklja, vi palite

VibeTribeX
Kontakt:

Post Postao/la VibeTribeX » 03 jan 2026, 16:48

Pact1921 je napisao/la:
I jos kao kec na desetku dignes parolu protiv najvece legende kluba , pitari naprave barjak Husrefa Musemica , a mi protiv Amara Osima dizemo parole.
nemoj, majke ti, pitare spominjati
gomila retarda koja nakon osvojenog kupa ide pisati saopštenja
ono, ljuti oni, fol bitni
nakon toga ih je Ismir pomnožio sa nulom
eno ih, cvile, plaču, zavijaju, a on neki dan opa — 98% prava u svoj džep
sad mu se mogu samo sagnuti

to treba da bude primjer našim dizačima parola
da se ne prave takve gluposti
nikakve grupe, nikakve vođe nisu jači od KAPITALA
to jednostavno moraju sebi u glavu da utjeraju kako znaju i umiju
nebitno je to što neko od njih misli ili radi
bitne su Željine pobjede, a ne kazne kojima nam opterećuju kasu

Odgovori

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Anpa, ELDIABLO20, Paromlinac, Rule_hz, svemalim1 i 62 gosta.