Perzijanac nije glupi beduin (bez uvrede za kolegu forumaša). Prošlo je jednom na fintu sa pahvlakom, drugi put teško. Mindset tih ljudi je poprilična enigma stoljećima već.
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
I found freedom. Losing all hope was freedom.

Eto odma ga u nike obukli, i kažu nije kršenje poretka i suvereniteta jedne države.
Sve u svemu žali Bože civilne sirotinje koja je nit luk jela (mislim, u praksi su slabo šta i jeli) nit mirisala a platilo ih je noćas dosta glavom zbog zakulisnih igranki nekih tamo glavešina za koje ne znamo ni da postoje.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Ako je za uslov da imam državu potrebno sisati američki i ći.futski k., te klimati glavom i podržavati sve zločine, etnička čišćenja, kršenja međunardnih sporazuma i povelja koje isti provode, ne moram je ni imati. Pišam se na tu državu, kao i na ovaj trenutni protektorat koji imamo upravo zbog tog istog SAD-a.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Kosovari nemaju problem sa tim. A simpa su nam kad sviraju užičko po srpskim živcima. Šta znam, živimo u vremenima licemjerstva. Ili se prilagodi ili se motaj u ćefin.
- Ozymandias
- Kontakt:
Prije ce se desiti promjena rezima u USA nego u Iranu.
-
samoposmatram
- Kontakt:
- BosniaBoston
- Kontakt:
Uslov da prekrsis “medjunarodni sporazum” je da ti se interesi sukobe sa rusijom i kinom, toliko o tim sporazumima. Amerika prekrsila medjunarodni sporazum 1999, to sto bi Milosevic zaklao milion Albanaca je stvar “interne prirode države”
Zadnja izmjena: BosniaBoston, dana/u 03 jan 2026, 18:25, ukupno mijenjano 1 put.
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
samoposmatram je napisao/la: ↑03 jan 2026, 18:23Francuska, Njemacka, Italija, Velika Britanija, Jugoslavija, Danska, Norveska, sovjetski savez, kina, filipini, Kosovo, Bosna i Hercegovina ima ih jos.

Pa ko nam je kriv kad za 30 godina nije izasao jedan normalan politicar kod nas. Svaki je tu da obezbijedi 54 koljena i da se pita za sve. Drugi su oni klimaci glavama na svaku odluku i tu su reda radi.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑03 jan 2026, 18:20Ako je za uslov da imam državu potrebno sisati američki i ći.futski k., te klimati glavom i podržavati sve zločine, etnička čišćenja, kršenja međunardnih sporazuma i povelja koje isti provode, ne moram je ni imati. Pišam se na tu državu, kao i na ovaj trenutni protektorat koji imamo upravo zbog tog istog SAD-a.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je

Ja ba, ovi su svojim nepojavljivanjem na glasanju rezolucije o Srebrenici glasali protiv iste. Nadam se da ga pojačano polijevaju kolom zero agenti u nekom podrumu.
Pumpaaaaaaaaaaaaj
Ma da hoce jenkiji i kod nas ovako upasti i kidnapovati one nase ublehase, koji nas yebu decenijama sa svojim naconalizmima. Isti su to kriminalci ko i Maduro.
Al nemao nafte jbg
Al nemao nafte jbg
Imamo vode brt samo je pitanje ko će biti brži, nestašica u svijetu ili raspad veš mašina u bosanskim potocima
Moze li litijum?
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
ja bi recimo volio da iran ispali nuklearku na sad ali da ona slučajno zaluta na balkan i da odemo svi u pm
i planeta bi ozdravila realno
i planeta bi ozdravila realno
Za to moraš lobirati, isto ko i sa Albancima
Ljudi od gradonačelnika do predsjednika troše milione, 200k dolara dali Eric Adamsu da obuče narodnu nošnju, a ljudi ovdje misle da im pomažu jer Albanci skaču od sreće kad vide Amera na ulici
Što se mene tiče nemam ništa protiv, BiH nema mjesta za moralisanje i trebamo i mi takvu politiku da vodimo, samo nemojte narodu govoriti kako trebamo reagovati
★Mostar u srcu, Velež do groba!★
★https://www.youtube.com/watch?v=HEr4S-5PgLY★
9. august - Ofanziva na Otoci
🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️
SK Stolac Hercegovina
★https://www.youtube.com/watch?v=HEr4S-5PgLY★
9. august - Ofanziva na Otoci
🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️
SK Stolac Hercegovina
-
Bundesliga
- Kontakt:
Samo sto s ovim trenutnim ne djeluje ulizivanje i uvlačenje u dupe. Jer vanjska politika trenutno ne postoji ako nema licne koristi za par likova, i to one materijalne. Vidite kako Ukrajina prođe, uzeše im Rusi ogroman broj teritorija, da nema EU-a, bili bi ostavljeni na cjedilu ko mi 92-ge. Realno, trenutno ovo nikako ne odgovara ni američkim građanima, valuta im nikad slabija, inflacija nikad veca. Gube prijatelje i moc u svijetu, a zbog čega, zbog par miliona sto ce ustediti na nekim smiješnim clanstvima. Duge su jos 3 godine s ovim na vlasti.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Demantuje te bukvalno svaki politicar na kugli zemaljskog. Od Rusa do Dodika.Bundesliga je napisao/la: ↑03 jan 2026, 18:39Samo sto s ovim trenutnim ne djeluje ulizivanje i uvlačenje u dupe.
Trump je veoma plitak covjek. Vrlo malo je tu neke ideologije i pravca, a puno je do toga kako se prema njemu licno postavis.
Lik ti skrese tarife ako poigras golfa sa njim.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 38 gostiju.