Ne znam zašto se dalo pedalu Gizholfiju... Tad se krenulo s ulaganjem te sezone, doveden je Soule,Kone, brzo se doveo najbolji strijelac primere, sad kakav je je.ai ga, zajebaho je sa Le feeom al ga je odmah utopio za isti novac, doveo je na svoju ruku Dhala i onog beka iz Holandije pa su tu nastale svađe, oboje naravno nisu dobili priliku sad su standardni i duplo im se uvecala cijena..Surreal je napisao/la: ↑03 jan 2026, 14:53lik je tipična prevara. Zar nije praksa da se prvo dogovoriš sa igračem, vidiš da li je uopće zainteresiran, pa kada i ako on da zeleno svjetlo, pregovaraš sa klubom? Saga Sancho je trajala mjesec dana, očigledno će i ovi poslovi trajati slično, nadam se makar da će ishodi biti drugačiji.
Ne vjerujem da je tip sposoban da dovede Zirkzeea, isto će se ovako prolongirati transfer dan za danom, dok ne uleti neki Everton i pokupi nam ga ispred nosa, onda će biti opet "ah, kako je moguće da imamo tako lošu realizaciju". Inače, jeste li svjesni da mi nikad nismo doveli adekvatnu zamjenu za Paredesa, lijevo krilo ne postoji, lijevi bek isto. Pogubno bi bilo na ljeto ostaviti ovog tipa, jer je prodaja Konea neminovnost, a lik prosto neće znati potrošiti taj novac.
O cudima Pinta koj nije imao love je malo govoriti, doveo nam Svilara i Ndicku za đ, Dybalu, Matica itd....
A sad mag Masara, doveli novog trenera i jedinog igraca kojeg je htijeo a ironija je da uopce ne igra na svojoj poziciji, ali evo vec se raspitivali top klubovi za njega, tako da nema zime... Navlačenje sa Sanchom, posudbe 3 igraca koji se žele vratiti vec u Januaru, Sto kazeš tko umjesto paredesa i ljevo krilo nista, ma bojim se da se svi ne posvadaju i ode sve u 3 krasne....
A za primjer sta i kog je Massara doveo kad je imao love samo treba utipkati od Rennesa prošle sezone transfere
Sto se tice današnje tekme niti ja nisam optimist, ovi nas redovno k.araju a derby smo zadnji put dobili kad je bilo bitno pod Capellom