Osvajac Kupa ide u Europa ligu od naredne sezone, ne od ove.zeljovolimte je napisao/la: ↑04 jan 2026, 00:17Samo treba sabur i kontinuitet.
Mirvic bi nam trebao donijeti prije svega ono nam je falilo, a to je novac. Odnosno da necemo pustati igrace i da nam nece odlaziti besplatno.
Drugi segment je OP. Tu bi trebali konacno da budemo financijski rame uz rame sa Sarajevom. Za nas kljucni faktor..
Treci segment vjerovatno nesto i bolja infrastruktura.
Nista od ovoga ne garantuje uspjeh preko noci.
Prvi cilj Slavisi mora biti osvajanje kupa jer preko njega idemo u Euroligu (tako sam negdje procitao), a drugi je kakva takva evropa i neki normalan roster i bar korak ka boljoj igri i napredovanju.
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
-
Kajkutenjoyer
- Kontakt:
lijepo ovako, udjes na forum svi samo zelje imaju, nema insajdera vise nema niceg, glupo mi je bilo sto sam i ja i svaka druga budala znali sta se desava u klubu, sad fino spokoj
nek crknu dusmani, najjaci smo
Kajkutenjoyer je napisao/la: ↑04 jan 2026, 02:12lijepo ovako, udjes na forum svi samo zelje imaju, nema insajdera vise nema niceg, glupo mi je bilo sto sam i ja i svaka druga budala znali sta se desava u klubu, sad fino spokoj
Zavrnuli pipu nema vise curenja
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
- jointunija
- Kontakt:
Hvala Bogu pa vam i taj spin više ne prolazi.istokzeljo je napisao/la: ↑03 jan 2026, 23:59Nemam puno informacija kao ni bilo ko drugi ovdje. Al ono što znam i što me posebno raduje jeste da se više tribine i forum neće pitati. Hvala Bogu. I da grobar kluba barem u ovom trenutku nije ni u planu gospodina Mirvića. Hvala Bogu. Ove dvije informacije su sasvim dovoljne da se mogu nadati boljoj budućnosti našeg Želje.
Željovci uvijek treba da znate,da navijači prate klub a ne rezultate!
Vodi ga sebi kuci i miluj ga dan noc.1921boy je napisao/la: ↑03 jan 2026, 23:15Amar se nece vratit dok ne rijese dugovanja i tuzbe.Bruku para su mu duzni,tuzili su ga vise puta,Zeljinim parama placali advokate,sve i jednu je dobio,jos jedna je u procesu (zadnja) kako stvari sad stoje i nju ce presudit u njegovu korist.
Za konsultacije je on uvijek otvoren,prvo klubu onda i kolegama na klupi.Coric je makar jednom mjesecno sjedio sa njim.Trazio savjete.Cak su ga ovi prosli zvali nesto oko op da im pomogne,za licenciranje isto.Neko napisa da je sad nekog igraca ako se ne varam ponudio.
Amar je Zeljo,Zeljo je Amar,kolko god se neki napinjali da to izvrnu.
Nista njemu Zeljo nije duzan vec suprotno a i to ce biti uskoro rijeseno. Krava koja daje 30 litara mlijeka pa sve nabije nogom e to je AO. Po pitanju njega itekako ce se pitat grupa bar ovaj sastav koji je digo parolu NIKAD VISE
- AjkulaCekicarka
- Kontakt:
Šmrču Faks Helizim Superaktiv pa bulazne po forumu...
-Domovina se brani vjerom!
-I?!
-I tuđim mrtvim sinom!
-I?!
-I tuđim mrtvim sinom!
-
zeljovolimte
- Kontakt:
Za Stojanovica se znalo jos dok je Adzem bio tu.NoDi80 je napisao/la: ↑04 jan 2026, 02:32Kajkutenjoyer je napisao/la: ↑04 jan 2026, 02:12lijepo ovako, udjes na forum svi samo zelje imaju, nema insajdera vise nema niceg, glupo mi je bilo sto sam i ja i svaka druga budala znali sta se desava u klubu, sad fino spokoj![]()
![]()
Za Vuckica isto..
U sustini mozda i ne pregovaramo ni s kim.
I sta se za Vuckica zna da ce kod nas?zeljovolimte je napisao/la: ↑04 jan 2026, 10:22Za Stojanovica se znalo jos dok je Adzem bio tu.NoDi80 je napisao/la: ↑04 jan 2026, 02:32Kajkutenjoyer je napisao/la: ↑04 jan 2026, 02:12lijepo ovako, udjes na forum svi samo zelje imaju, nema insajdera vise nema niceg, glupo mi je bilo sto sam i ja i svaka druga budala znali sta se desava u klubu, sad fino spokoj![]()
![]()
Za Vuckica isto..
U sustini mozda i ne pregovaramo ni s kim.
Jel i na Grbavicu dolazis sa zastavom i u dresu ChelsiaVibeTribeX je napisao/la: ↑03 jan 2026, 18:24na svakoj ali na svakoj tekmi, svejedno sjedilo se na zapadu ili istoku su isti komentariGavranBeli je napisao/la: ↑03 jan 2026, 17:43Ti jos gori da glupanima nesto objasnjavas. To su nojevi, gubis vrijeme.
red iznad red ispod
lijevo desno oko nas
svi negoduju oko istih stvari
ne pali baklje prati tekmu ganjamo rezultat
ne pali baklje nemamo para i ovako se patimo
ma boli ba njih k
sami sebi svrha
Botino providna obojica plus onaj volimtezeljeo ni jedan od vas nema veze sa Zeljom a sad ajde ukljucite svoje prave nikove pa na temu gdje pripadatw
Isti onaj sastav koji je digao parolu Samiru Bekriću?
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
Ulaskom investitora raspušteni ste, samo vam još niko nije rekao. Bit će vam jasno kad prvi put iznesete stav koji se ne sviđa onome ko ulaže svoj novac.Seher1921 je napisao/la: ↑04 jan 2026, 10:13Vodi ga sebi kuci i miluj ga dan noc.1921boy je napisao/la: ↑03 jan 2026, 23:15Amar se nece vratit dok ne rijese dugovanja i tuzbe.Bruku para su mu duzni,tuzili su ga vise puta,Zeljinim parama placali advokate,sve i jednu je dobio,jos jedna je u procesu (zadnja) kako stvari sad stoje i nju ce presudit u njegovu korist.
Za konsultacije je on uvijek otvoren,prvo klubu onda i kolegama na klupi.Coric je makar jednom mjesecno sjedio sa njim.Trazio savjete.Cak su ga ovi prosli zvali nesto oko op da im pomogne,za licenciranje isto.Neko napisa da je sad nekog igraca ako se ne varam ponudio.
Nista njemu Zeljo nije duzan vec suprotno a i to ce biti uskoro rijeseno. Krava koja daje 30 litara mlijeka pa sve nabije nogom e to je AO. Po pitanju njega itekako ce se pitat grupa bar ovaj sastav koji je digo parolu NIKAD VISE
Ako meni ne vjeruješ, pitaj neke od navijača Reala, Manchestera, Chelseaja, Milana, Intera koji godinama voljeni klub gledaju isključivo na TV-u.
Željezničar über alles
Laudrup je napisao/la: ↑04 jan 2026, 10:53Ulaskom investitora raspušteni ste, samo vam još niko nije rekao. Bit će vam jasno kad prvi put iznesete stav koji se ne sviđa onome ko ulaže svoj novac.Seher1921 je napisao/la: ↑04 jan 2026, 10:13Vodi ga sebi kuci i miluj ga dan noc.1921boy je napisao/la: ↑03 jan 2026, 23:15
Amar se nece vratit dok ne rijese dugovanja i tuzbe.Bruku para su mu duzni,tuzili su ga vise puta,Zeljinim parama placali advokate,sve i jednu je dobio,jos jedna je u procesu (zadnja) kako stvari sad stoje i nju ce presudit u njegovu korist.
Ako meni ne vjeruješ, pitaj neke od navijača Reala, Manchestera, Chelseaja, Milana, Intera koji godinama voljeni klub gledaju isključivo na TV-u.
Cemo da vidmo
-
zeljovolimte
- Kontakt:
Kakve su sanse da jug bude gotov do februara?
- AjkulaCekicarka
- Kontakt:
Šanse su više nego realne, obzirom da nije još puno ostalo i da su vremenski uslovi idealni za šalovanje, betoniranje itd.
Sportski pozdrav.
-Domovina se brani vjerom!
-I?!
-I tuđim mrtvim sinom!
-I?!
-I tuđim mrtvim sinom!
- AhmedNurudin
- Kontakt:
Da je bar jedna "krava" nakon njega dala bar približno "30 litara mlijeka" danas bi sigurno govorili o dominaciji ligom i nekoliko grupnih/ligaških faza. Ovako su nas mnogi prešišali. Grupu maksimalno poštujem ali ako je ovakva parola bila potrebna za Amara bilo je bar još 20 osoba iz sportskog segmenta Kluba u periodu 2013-2023 koji su zaslužili istu ili sličnu. A ako tu dodamo i igrače/menadžere ide na preko 100. Ovakvom parolom su se sladili dušmani Kluba kao i portali bliski onom drugom manjem klubu. Što se tiče tih famoznih posudbi koje on traži kroz tužbe, to je propust tadašnjih ljudi u Klubu koji su dozvolili takvo poslovanje. Manijaci su sastavni dio Kluba i najjača navijačka skupina u BIH, dok je Amar trenutno dio historije i glavni kreator najslavnijih dana našeg Kluba u BIH. Ukoliko Sanin bude smatrao da mu treba angažovat će ga i kraj priče. Svim stranama treba biti u interesu samo Željezničar.Seher1921 je napisao/la: ↑04 jan 2026, 10:13Vodi ga sebi kuci i miluj ga dan noc.1921boy je napisao/la: ↑03 jan 2026, 23:15Amar se nece vratit dok ne rijese dugovanja i tuzbe.Bruku para su mu duzni,tuzili su ga vise puta,Zeljinim parama placali advokate,sve i jednu je dobio,jos jedna je u procesu (zadnja) kako stvari sad stoje i nju ce presudit u njegovu korist.
Pažljivo biram riječi, jer Klub si najveći.
Kako stariš, sve te više volim. Kako starim, sve te više bodrim!
Manijak pravi zna kako stoje stvari, zbog tebe su u vrhu sarajevski Plavi.💙
Kako stariš, sve te više volim. Kako starim, sve te više bodrim!
Manijak pravi zna kako stoje stvari, zbog tebe su u vrhu sarajevski Plavi.💙
Kakve realne sanse, daj Boze do ljeta da budeAjkulaCekicarka je napisao/la: ↑04 jan 2026, 12:03Šanse su više nego realne, obzirom da nije još puno ostalo i da su vremenski uslovi idealni za šalovanje, betoniranje itd.
Sportski pozdrav.
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- jointunija
- Kontakt:
Ti klošaru,tek došao i počeo temu trovati,nemaš ti veze sa klubom,zato odyebi u odavde.Seher1921 je napisao/la: ↑04 jan 2026, 10:33Jel i na Grbavicu dolazis sa zastavom i u dresu ChelsiaVibeTribeX je napisao/la: ↑03 jan 2026, 18:24na svakoj ali na svakoj tekmi, svejedno sjedilo se na zapadu ili istoku su isti komentariGavranBeli je napisao/la: ↑03 jan 2026, 17:43Ti jos gori da glupanima nesto objasnjavas. To su nojevi, gubis vrijeme.
red iznad red ispod
lijevo desno oko nas
svi negoduju oko istih stvari
ne pali baklje prati tekmu ganjamo rezultat
ne pali baklje nemamo para i ovako se patimo
ma boli ba njih k
sami sebi svrha![]()
Botino providna obojica plus onaj volimtezeljeo ni jedan od vas nema veze sa Zeljom a sad ajde ukljucite svoje prave nikove pa na temu gdje pripadatw
Željovci uvijek treba da znate,da navijači prate klub a ne rezultate!
- gegenpressing
- Kontakt:
@irfo,pobriši ove gluposti,namjerno trolaju temu,čim krene iole normalna priča.
Brohra ribo se...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 27 gostiju.