FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Djaba taj posjed kad nemaju volje da napadnu, a Real igra sa tri defanzivna vezna, Pepe, Alonso i Diara.....jedinstven slucaj.
- skyisthelimit
al ova dvojica Pedro i Busquets su tako ofirni da to nije normalno. Sta hoces Di Maria bar simulira i izbori faul, a ova dvojica padavicara se fataju za glavu i noseve ko da ih je traktor pokosio, a nije ih niko ni dotakaolosmi je napisao/la:Hahahahha ko kaze
Samo cu reci DI MARIA![]()
![]()
![]()

15.10 - 15.06 ...
- adriano_leite
- Kontakt:
Pep je odlicno postavio igru na Mourinhov bunker. Cuvamo loptu, trazimo od Reala da nas napadne, tj. da izadju i rade presing kako bi se otvaralo prostora za nasu egzekuciju. Odlicno je ovo do poluvremena bilo. Imamo konce u nasim rukama, imali smo sanse. Jedino sto trebamo uraditi je jos cekati da Mo i njegove curice pogube zivce i napadnu nas i otvore se, a onda u toj igri cemo imati mnogo vise sansi. Imamo posjed od 79%, kao da igramo protiv kakvih amatera, ali to je ja mislim odgovor na ovaj bunker. Nema potrebe srljati, sve imamo u svojim rukama. Real ce ubrzo pogubiti zivce, treba ih izhebati maksimalno, kako same igrace tako i publiku. Mourinho je dobio ono sto je trazio. Njihov bunker, nas posjed, pa ko koga zahebe, a mislim da cemo mi njih zahebati.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
- blaugrana4ever
- Kontakt:
Ko li je kriv za takvu igru???trebevic je napisao/la:Kao da gledam Milan-Juventus krajem devedesetih, klasicni catenaccio!!
Ima svega, a fudbala najmanje...
Més que un club
Realu izgleda treba jos jedno 100 miliona eura za igrace, mozda se onda usude i napasti.. Ovo je sramota sta rade of fudbala...
Na kraju ce **** opet supacki pobijediti...
Sergio jeste simulirao, ali vala i Di Maria je duplo vise...
Zadnja izmjena: MrShadow, dana/u 27 apr 2011, 21:49, ukupno mijenjano 1 put.
HAHAHAHAHAHAH dodavanja pikea valdesa i puyola, ocetel svrsit na dodavanja?Goalgetter je napisao/la:Posjed lopte:
79% - 21%![]()

Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
- adas_barca
- Kontakt:
oni zvizduci sa tribina prije bi trebali bit realu upuceni al et komentator kaze da su barcu
trebaju malo agresivnije krenut pa da postignu gol na ESB. nadam se da nece bit 0:0 il pobjeda reala 

- adriano_leite
- Kontakt:
Pedra je udario Arbeloa, istina nije u glavu, ali jeste u prsa, dok je Marcelo rukom zakacio Sergia po licu.skyisthelimit je napisao/la:al ova dvojica Pedro i Busquets su tako ofirni da to nije normalno. Sta hoces Di Maria bar simulira i izbori faul, a ova dvojica padavicara se fataju za glavu i noseve ko da ih je traktor pokosio, a nije ih niko ni dotakaolosmi je napisao/la:Hahahahha ko kaze
Samo cu reci DI MARIA![]()
![]()
![]()
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
real igra sa tri defanzivna=kukavicluk, Barca ima loptu u nogama, a ne napada=kukavicluk!
Sestre mi moje, bolji smo milion puta nije real prešo pole kako treba imali smo 2-3 dobra šuta. Moglo bi biti hajra večeras 

Sretno Abidal :´(
u potpunosti se slazem ovo je fakat bezvezetrebevic je napisao/la:Kao da gledam Milan-Juventus krajem devedesetih, klasicni catenaccio!!
.
- adas_barca
- Kontakt:
ne smiju napast , moraju nam se prilagoditMrShadow je napisao/la:Realu izgleda treba jos jedno 100 miliona eura za igrace, mozda se onda usude i napasti.. Ovo je sramota sta rade of fudbala...

- adriano_leite
- Kontakt:
Bolje svrsavati na dodavanja, kada izjebu Ronalda, koji onda mase rukama kao majmun koji je gay, nego svrsavati na igru koja se svodi na 9 igraca nazad koji su se poredali u vrste k'o djeca na fizickom.Edin TM87 je napisao/la:HAHAHAHAHAHAH dodavanja pikea valdesa i puyola, ocetel svrsit na dodavanja?Goalgetter je napisao/la:Posjed lopte:
79% - 21%![]()
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Kod vas se ni odbrana ne zna dodavati. Nasi makar nesto rade osim da stoje i gledaju...Edin TM87 je napisao/la:HAHAHAHAHAHAH dodavanja pikea valdesa i puyola, ocetel svrsit na dodavanja?Goalgetter je napisao/la:Posjed lopte:
79% - 21%![]()
Treba jace napadati, pošto Real ne planira da napada vec ceka prekide iskljucivo.
Ovako Barca može samo izgubiti poslije nekog prekida.
ulog je prevelik...ali ni meni ne ulazi ovakva igra...al ipak mourinho doprinosi i ovim svadjama igraca i strucnog staba a pogotovo vecerasnjoj igri oba tima.catalonia je napisao/la:u potpunosti se slazem ovo je fakat bezvezetrebevic je napisao/la:Kao da gledam Milan-Juventus krajem devedesetih, klasicni catenaccio!!
- adriano_leite
- Kontakt:
Nema potrebe napadati, u ovakvoj igri, nama Real ne moze nista, dat ce gol u limburgu mjesecuDPO je napisao/la:Treba jace napadati, pošto Real ne planira da napada vec ceka prekide iskljucivo.

Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
neka ovakvi duela ... ovoga i fali u današnjem fudbalu ... prljavo jbg kome se ne sviđa nek ide gledati balet i trebaju se mrziti ... Derbi Barca-Real i jeste sve osim fudbala
Samo da ne bude neki pacerski go , real ne moze dobiti drugacije 

Željezničar za život cijeli !
Samo neka neko kaze da nije crveni.... portilo ti prvi si debil ako se javis...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.