Niposto, za Symbol se ispostavilo da je ogromna prevara. Koriste tvoje ime i grb iskljucivo sa samopromociju. Kvalitet artikala im je uzasan. Majice su im kvaliteta kao onig za spavanje - Salteks u pravom smislu. Zeljo ima problema sa Symbol, koliko sam cuo padat ce neke tuzbe zbog zloupotrebe imena i grba.DirkNowitzki je napisao/la: ↑04 jan 2026, 00:38Kako cujem, u Spartaku je jos nedefinisana situacija. Jaramazovic bi da ostane glavni finansijer kluba, ali sa smanjenim kapacitetima, da ne mora sve sam vuci. Nije cak protiv nas ni bio na utakmici, ocekujem tu jos dosta turbulencija u narednom periodu.
Po budzetu smo tu negdje, oni imaju malo siri roster, ali su u velikom padu koji je krenuo kada smo ih ovdje dobili 72:57. Imaju viska dvije pobjede protiv Zvezde i Buducnosti, ali kiksevi protiv Ilirije i nas bi ih mogli skupo kostati. Cedevita Olimpija ih je veceras rutinski rijesila, bez imalo problema, kao i sve u Ljubljani ove sezone, inace sa rosterom koji je po imenima najskromniji u posljednje vrijeme igraju odlicnu sezonu. Zadar ima budzet izmedju 800-900K eura, mnogo mnogo manji od naseg, ali Jusup je izvukao maksimum iz ovog tima, borbom nadoknadjuju nedostatak kvaliteta koji je ocigledan.
Ima zaista puno odlicnih, iskusnih igraca po Turskoj, Poljskoj, Njemackoj itd. Ima se dosta probrati. Ekstremno bi znacajno bilo ako se uglavimo medju osam najboljih, cak i tada da budemo osmi imamo dvije sanse za plasman u cetvrftinale, jer bi u eventualnoj zadnjoj utakmici protiv pobjednika play outa igrali vjerovatno na domacem terenu. Ako bi kojim slucajem uspjeli dobiti mec protiv Reggiane u Italiji, bio bi to preveliki korak za plasman medju osam najboljih.
Mislim da klub ima najveci potencijal u marketinskom rastu u prodaji majica, salova, dukseva, dresova. Preslabo se radi na tom polju, bas preslabo. Cujem da je u toku raskid ugovora sa Symbol concept storeom, a Symbol otvara jos jednu poslovnicu na Aerodromu u Sarajevu. Sigurno je da se tu moglo uraditi ozbiljnog posla. Firma koja proizvodi opremu iz Srbije je ekstremno nekvalitetna, bolje da su to dali Salteksu koji je vlasnik Symbol - a, koji sad krece u proizvodnju rekvizita i opreme za Dubiozu kolektiv, ne samo prodaju njihovih proizvoda. Ne znam zasto uvijek bjezimo od nasih ljudi, a Salteks radi top stvari sa FK Zeljeznicarom npr. Navodno je sad ideja da Bosnian kingdom radi prodaju proizvoda od KK Bosna.
Ardu po meni radi nelos posao, naravno da to moze bolje, ali kvalitet Ardu proizvoda je nemjerljivo bolji od propalog No1. Usput Selimovici su o jadu zabavili brojne jadne zene iz Sapne i Jablanice, ali o tome drugom prilikom. Gb3 radi skroz ok posao, barem sto se Reprezentacije BiH tice. Mozda probati sa njima kao tehnickim sponzorom. Mada ako se mene pita, niko se ne moze danas mjeriti sa Macronom.
Bosnian Kingdom je super stvar glede Streetwear odjece, samo je iskustvo pokazalo da urade par dobrih artikala (za Zelju ili Sarajevo), pa onda zatisje od godinu dana...
Usput, ukoliko se desi da Bosna prodje u narednu fazu Europa kupa, postoji velika vjerovatnoća da zbog nelicencirane opreme koja je instalirana u Zetri, utakmice budu igrane u Skenderiji. Do sada se gledalo kroz prste. Da se razumijemo ovo je propust kompanije Zoi od prije par godina, a ne Bosne.