Aikon je napisao/la:Rosas7 je napisao/la:dobra utakmica veceras ce biti sigurno
jel ko zna gdje bi se mogo pratiti rezultat???
e to ti nezz
Aikon je napisao/la:Rosas7 je napisao/la:dobra utakmica veceras ce biti sigurno
jel ko zna gdje bi se mogo pratiti rezultat???
Hawking je napisao/la:Ja sam se nadao da će biti na ss-u makar tekstualni prijenos, ali ništa... evo sad gledam nema ni na hercegovina-live... bezveze, pa ne može se pratiti ni rezultat, ništa...
58minuta 24:19 vode nasi tj BOSNA BH GAS sampioni idemo u Banja LukuHawking je napisao/la:9:11 počelo drugo poluvrijeme, ima na Federalnom Radiju: http://delicast.com/radio/Bosnia-Herz./Federalni_Radio
Iako rukomet i ne pratim baš često,čestitke igračima i stručnom štabu na pobjedi.Hawking je napisao/la:21:26 KRAJ!
Fantastično, fenomenalno, maestralno, pred prepunom dvoranom naelektrisanih domaćih navijača smo ih sredili i sad idemo za Banja Luku da napravimo slično! U prvom poluvremenu je bilo kritično, vodili su u par navrata po 3 razlike, a onda pred kraj prvog poluvremena smo došli do prednosti i kasnije je samo povećavali... Čestitke igračima i stručnom štabu!
dajte nam borac da se igramo,da se igramoooo...heheheheheh..idemo bosno dalje samo gazzziiiiiiiFk_zeljo_1921 je napisao/la:Sad dobit smorca, za ovjeru tituleoni bi nešto da se kofrće...
Rosas7 je napisao/la:.....bit ce vam tesko........u izvidjacu su im zaprijetlii ne dobiju li bosnu da im se oduzima 5% od place, od prosle im vec uzeli 5%,jer nisu izbacili san antonia a imali presnost od 5 golova
Čuj kaznit što nisu dobili Bosnu, koda igraju protiv Malešića, al vrhunac je kazna zbog ispadanja od ŠPANSKOG predstavnika, ja lično u ovo ne vjerujem, to bi trebalo biti lud pa uraditi...Trigger je napisao/la:Rosas7 je napisao/la:.....bit ce vam tesko........u izvidjacu su im zaprijetlii ne dobiju li bosnu da im se oduzima 5% od place, od prosle im vec uzeli 5%,jer nisu izbacili san antonia a imali presnost od 5 golova
Ko li će namiriti ovih 5% "kazne".....
30.04. imaš čak na prethodnoj stranici to...skyisthelimit je napisao/la:kad igraju Bosna - Borac
sory, brzo sam prelisto stranicu pa nisam visim jer gledam tekmu..ok, hvalaHawking je napisao/la:30.04. imaš čak na prethodnoj stranici to...skyisthelimit je napisao/la:kad igraju Bosna - Borac
Onako - blaga inicijativa na strani domaćina...Haniste je napisao/la:Moze li neko napisati kakvo je sudjenje bili u Ljubuskom, znam da su sudili braca Konjicanin.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.