Kažnjava ga zbog onog propusta u odbrani protiv AV kada mu je igrač iza leđa ušao i zabio. Tad je izašao na poluvremenu i ni minute više nije dobio. Nema on nažalost taj tretman da može igrati za ku.rac duži vremenski period (kao Odegaard, Merino, Saka) i opet dobijati priliku. Neće je ni dobiti do kraja sezone, osim možda u kupovima, dok god je kapiten zdrav.Invincibles14 je napisao/la: ↑03 jan 2026, 20:32Za Ezea stvarno ne zna covjek sta bi rekao, bit ce da se nije sageo Arteti ili sta...
Arsenal
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Re: Arsenal
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Treba izdrzat liverpool,pa united pa poslije spurse,city,forest...Invincibles14 je napisao/la: ↑03 jan 2026, 20:32Ovakve pobjede su najsladje, igra nikakva, ali tako se i titula osvaja. Treba dobiti i takve tekme.
Za Ezea stvarno ne zna covjek sta bi rekao, bit ce da se nije sageo Arteti ili sta...
FC Barcelona
Arsenal FC
New England Patriots
Oklahoma City Thunder
Arsenal FC
New England Patriots
Oklahoma City Thunder
Očekivano zajebano protiv Iraole.
Biće to mnogo lakše protiv Ten Haga sljedeće kolo
COYG, dakle ti si najslabija karika.
Biće to mnogo lakše protiv Ten Haga sljedeće kolo
COYG, dakle ti si najslabija karika.
U 9 tekmi kod kuce, tresnjice primile samo 6 golova i izgubili samo jednu tekmu do naseg gostovanja. To valjda govori koliko je ovde zajebano igrat. Izmjena Odea za Merina je top, nisu vise uzeli ni jedan duel na sredini i mi smo drzali loptu do kraja. Jesus pokazao zasto nikad ne moze igrati ispred Victora. Odmorili opet malo igrace i izrotirali. Sto se tice Ezea, mene ne zanima zasto ne igra sve dok pobjedjujemo, trener se mora pitati za sve, a i sto rece dobit ce priliku, a kad dobije treba pokazati da treba igrati. Imamo zdravu atmosferu i konkurenciju. Malo ljudi previse seru prema Odegardu, opet dva kljucna pasa.
Trener se mora pitati za sve al onda je kulturno otici iz kluba kad ne uspijes a on ima dvije godine prosute prije ove
Trener tek ako ove godine ne osvoji nista, onda je prosuo nesto, jer tek ove godine ima kvalitet za to, prije nije imao. Vise je bilo njegovim dobrim vodjenjem ekipe, al su se desile povrede glavnih igraca koje su nas udaljile od toga.
Nisi u pravu
Nije ni daleko od istine
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Kao prvo neke kikseve smo ostvarili sa njima u ekipi.
Druga stvar je ta sto i drugi imaju povrede ne samo mi.
Treca i najbitnija stvar zbog koje je trebao otic je to sto su te povrede ISKLJUCIVO njegova greska.
Saka je igro nebitne kupove gdje je šepo od prve do minute kad izađe i izlazio je svaku tekmu prije kraja jer je bio razvaljen.
Onda se povrijedio.
Artetino hendlanje ekipe je dovelo do toga i to ce vjerojatno i sad biti slucaj.
Odegaard igra otkako se vratio i ako mu se sta desi uci ce eze bez match fittnesa i ozljedit se i on il bit los 3 tekme dok se ovaj opet ne vrati.
Isto slucaj Zubimendi-Norgaard
Rice igra sa povredom koja moze znaciti sudbinu Rodrija jer ga zeli koristiti kad god ovaj moze hodati.
Rice je sam davao izjavu nedavno da se od tekme do tekme tijelo jedva oporavi i da su noge uvijek teske.
Ako nas city zaobiđe mi cemo opet pisat da nismo imali srece radi povreda iako smo te povrede pretpostavili mi ispred tva al ne i veliki strucnjak
A sta bi bilo da rotira i da se bodovi prosipaju?Rosicky je napisao/la: ↑04 jan 2026, 18:26Kao prvo neke kikseve smo ostvarili sa njima u ekipi.
Treca i najbitnija stvar zbog koje je trebao otic je to sto su te povrede ISKLJUCIVO njegova greska.
Saka je igro nebitne kupove gdje je šepo od prve do minute kad izađe i izlazio je svaku tekmu prije kraja jer je bio razvaljen.
Onda se povrijedio.
Artetino hendlanje ekipe je dovelo do toga i to ce vjerojatno i sad biti slucaj.
Odegaard igra otkako se vratio i ako mu se sta desi uci ce eze bez match fittnesa i ozljedit se i on il bit los 3 tekme dok se ovaj opet ne vrati.
Rice igra sa povredom koja moze znaciti sudbinu Rodrija jer ga zeli koristiti kad god ovaj moze hodati.
Rice je sam davao izjavu nedavno da se od tekme do tekme tijelo jedva oporavi i da su noge uvijek teske.
Ako nas city zaobiđe mi cemo opet pisat da nismo imali srece radi povreda iako smo te povrede pretpostavili mi ispred tva al ne i veliki strucnjak
Pa svaka skoro utakmica nam je zavrsnica za infarkt ,kako u takvoj konstalaciji mijenjati i odmarati
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
-
NorthRedLondon
- Kontakt:
Polahko ljudi sve za sada ide dobro, nadam se kiksu city-a, veceras , moguli plavci bar x izvuci?
Jedina smo baksuzna ekipa sklona povredama iz sezone u sezonu. LP
COYG
Topnici ovaj gyokeres hoceli on poceti postizati golove, mislim skupo je placen?
Jedina smo baksuzna ekipa sklona povredama iz sezone u sezonu. LP
COYG
Topnici ovaj gyokeres hoceli on poceti postizati golove, mislim skupo je placen?
Zadnja izmjena: NorthRedLondon, dana/u 04 jan 2026, 18:52, ukupno mijenjano 1 put.
-
RobertHrkac555
- Kontakt:
Još kad bi Liverpool riješili to bi bio vaš veliki korak prema naslovu
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
Ako ovakav Liverpul ne rijesimo koji ce nam qrac naslovRobertHrkac555 je napisao/la: ↑04 jan 2026, 18:51Još kad bi Liverpool riješili to bi bio vaš veliki korak prema naslovu
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Ovako smo kiksali jer nismo rotirali pa su se igraci ozljedili i onda smo kiksali jer nije imao tko igrat jer dok uđu u neku formu ovi klupaši taman kiksamo dvije zaredomtopnik1 je napisao/la: ↑04 jan 2026, 18:50A sta bi bilo da rotira i da se bodovi prosipaju?Rosicky je napisao/la: ↑04 jan 2026, 18:26Kao prvo neke kikseve smo ostvarili sa njima u ekipi.
Onda se povrijedio.
Pa svaka skoro utakmica nam je zavrsnica za infarkt ,kako u takvoj konstalaciji mijenjati i odmaratiGlupost bi recimo bila da ne rotira sada kada krene Fa Cup,EFL i LP tada se moze kriviti ako bude falilo rotacija
![]()
- feniksptica
- Kontakt:
-
NorthRedLondon
- Kontakt:
Kako sam i rekao plavci su izvukli x na teskom gostovanju, sljedeca utakmica protiv redsa ocekujem pobjedu iskreno.
2-1
Come’ on Arsenal
2-1
Come’ on Arsenal
Ako dobijemo i united i lpool titula je 90%
FC Barcelona
Arsenal FC
New England Patriots
Oklahoma City Thunder
Arsenal FC
New England Patriots
Oklahoma City Thunder
I tako, lagano +6, vidjet cemo sta nam protiv Liverpoola nece valjati.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.