English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- wadethegreat
- Kontakt:
Re: English Premier League
Ma Realno ako ih ne dobijete sad posebno nakon kukavickog pristupa Artete u prvoj tekmi.
Poklopilo vam se nema sta.
Da mi je neko Reko da cemo mi citiju bod uzeti sa likom koji trenira prvu tekmu sa svim izostancima i hadaljima na terenu.
Vasa godina definitivno.
Da mi je neko Reko da cemo mi citiju bod uzeti sa likom koji trenira prvu tekmu sa svim izostancima i hadaljima na terenu.
Vasa godina definitivno.
Neka korist i od vas je morala da bude ,da ne bude da ste onako tuwadethegreat je napisao/la: ↑04 jan 2026, 21:45Ma Realno ako ih ne dobijete sad posebno nakon kukavickog pristupa Artete u prvoj tekmi.
Da mi je neko Reko da cemo im mi bod uzeti sa likom koji trenira prvu tekmu sa svim povredama i hadaljima na terenu.
Vasa godina definitivno.
Duga je sezona jos ,nije obo ni blizu gotovog,samo polako nek gura kako gura ,prosipat ce bodove i oni a i mi
Nama je prednost sto vecinu tezih tekmi u drugom dijelu igramo kuci ,nezz bs kakvo je stanje kod Citya sto se rasporeda tice
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Ako nas ne uzmete kući , makar 2 0 , ne znam Bgm eto.1 ko vrata.topnik1 je napisao/la: ↑04 jan 2026, 21:40Ma sta cu baksuzirati uvjek samo realno,da se razumijemo svako svakoga moze dobiti u svakom trenutku,ali mi ako izadjemo sa stavom da ih deklasiramo to cemo i uraditi jer Liverpul ne lici na sebe i nije zo nista novo.Naravno da imaju pojedince i igrace koji mogu odluciti utakmicu potezom ,ali ce im trebati bas dosta i srece i znanja da bi nas dobili ili otkinuli bodove .
Moje prognoze su 3:1![]()
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
- wadethegreat
- Kontakt:
Ma vasa je prednost sto Mozete dobiti 3 tekme za redom a igrati uzas.
City mi ne djeluje tako Ranjivi su bas.
City mi ne djeluje tako Ranjivi su bas.
-
RobertHrkac555
- Kontakt:
United će dobit Arsenala na Emiratesu. U prvom dijelu prvenstva su trebali dobiti, sad će im se vratiti. Vratit će se Bruno, svi s Afcona, vidit ćete
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
Ma izaći će se sa punim poštovanjem i oprezno do
60te minute.
Ukoliko sve bude mirisalo na X necemo ni napasti
60te minute.
Ukoliko sve bude mirisalo na X necemo ni napasti
- LenyYoro15
- Kontakt:
Pušete u hladno. Kakav United i ozbiljan fudbal na Emiratesu.
Sve što može ići po zlu u trenutnom Unitedu i ide po zlu.
Sve što može ići po zlu u trenutnom Unitedu i ide po zlu.
Daleko je maj i sve se moze naglavacke okrenuti u 2-3 kola 
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Al ga metnu sine Harrison Reed.
Ko Lee Handrie kad je bio u snazi.
Ko Lee Handrie kad je bio u snazi.
- feniksptica
- Kontakt:
Gluposti, mi u dva kola s +2 dosli na +6
Isto tako za dva kola se moze vratit na staro.
Isto tako za dva kola se moze vratit na staro.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Ono što Arsenalu ide u korist, a Cityju ne, jeste što je Arsenal sva tradicionalno teška gostovanja već riješio: gostovanja Liverpoolu, Villi, Chelseaju, Evertonu, Junajtedu i Newcastleu.
Arsenal je na ovim do sad odigranim utakmicama ove sezone na +12 bodova, manje više sve što smo kiksali smo pobijedili, ostao je još Pool i to će biti savršeno 15 bodova iz ovih 5 utakmica u posljednje vrijeme, a prošle godine smo iz tih 5 uzeli 4 boda ako se dobro sjećam. Ostalo je još samo gostovanje Cityju u aprilu.
City s druge strane ima gostovanje Liverpoolu, Junajtedu, Tottenhamu (za njih zna biti neugodno, kakav god Tott bio) i Chelseaju.
Prednost i Arsenala ove godine je što imamo najširi roster u modernoj historiji. Osim ako ne bude neka kataklizma pa se odjednom povrijedi 5 igrača, mi ne bi trebali imati problema bez obzira što tjeramo ove godine na svim frontovima.
S druge strane, City nema taj luksuz. Evo sad su već u kanalu što se odbrane tiče. Stones povrijeđen, Ake je svakako rahitičan, danas povrede Diasa i Gvardiola gdje se još ne zna koliko će odsustvovati. Njihova zadnja linija je trenutno: Nunes, Ake, Khusanov, OReilly. Sa klupe imaju samo Lewisa koji nije igrač za Cityja. Ako prežive januar tj. ovaj naredni period sa ovim izostancima, onda bi moglo svašta tamo biti pred kraj kada se igra i KO LP. Naravno, ne isključujem mogućnost da babo šejk upumpa 400 miliona sad u januaru na 3 defanzivna, veznjaka i Semenya.
Arsenal je na ovim do sad odigranim utakmicama ove sezone na +12 bodova, manje više sve što smo kiksali smo pobijedili, ostao je još Pool i to će biti savršeno 15 bodova iz ovih 5 utakmica u posljednje vrijeme, a prošle godine smo iz tih 5 uzeli 4 boda ako se dobro sjećam. Ostalo je još samo gostovanje Cityju u aprilu.
City s druge strane ima gostovanje Liverpoolu, Junajtedu, Tottenhamu (za njih zna biti neugodno, kakav god Tott bio) i Chelseaju.
Prednost i Arsenala ove godine je što imamo najširi roster u modernoj historiji. Osim ako ne bude neka kataklizma pa se odjednom povrijedi 5 igrača, mi ne bi trebali imati problema bez obzira što tjeramo ove godine na svim frontovima.
S druge strane, City nema taj luksuz. Evo sad su već u kanalu što se odbrane tiče. Stones povrijeđen, Ake je svakako rahitičan, danas povrede Diasa i Gvardiola gdje se još ne zna koliko će odsustvovati. Njihova zadnja linija je trenutno: Nunes, Ake, Khusanov, OReilly. Sa klupe imaju samo Lewisa koji nije igrač za Cityja. Ako prežive januar tj. ovaj naredni period sa ovim izostancima, onda bi moglo svašta tamo biti pred kraj kada se igra i KO LP. Naravno, ne isključujem mogućnost da babo šejk upumpa 400 miliona sad u januaru na 3 defanzivna, veznjaka i Semenya.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
- tuzlak1987
- Kontakt:
Kako u Mancesti svi igraci koji dodju postanu glupi, a u Cityu pametni. Isti zrak udisu? Sta je problem?
Ja i dalje ostajem pri svom, u top 5 ce zavrsiti neki lijevi klub. Mada su svi lijevi ove sezone.
- JayCatwright
- Kontakt:
Kako ćemo razbiti Arsenal, nisu svjesni, ključ je samo drzati noge u zraku sto cesce
Samo posteno pa ko koga zayebeJayCatwright je napisao/la: ↑05 jan 2026, 00:16Kako ćemo razbiti Arsenal, nisu svjesni, ključ je samo drzati noge u zraku sto cesce
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Amorim je bio za njega, Villa je trazila 60M£..feniksptica je napisao/la: ↑03 jan 2026, 14:42Sto Watkins nikad nije zaigro za neki veci klub ?
Nedostatak ambicija il nedovoljno ponuda ?
Godinama redovno cifre isporucuje.
Za INEOS je on bio rizican transfer..
Vivell (direktor regrutacije) je pokrenuo upravu jer je prije radio u Leipzigu i odlucili su dovesti Šeška jer je mladji i sigurna investicija.
Sa 22 god. danas biti starter u bilo kojem velikom klubu je pritisak a pogotovo u Unitedu koji je bas pod pritiskom...
Dzeko je dosao sa 24 god. u onako jak City na 1/2 sezoni, postigao je 2 gola u PL jer je ulazio sa klupe kako bi se prilagodio ligi...
To se pokazalo pravim potezom.
Po meni trebali su dovesti napadaca iz PL i Šeška kao rotaciju a ovo sto su uradili je amaterski.
-
Amirutah1988
- Kontakt:
Sto,sto ne navijam za Barcu/Real,City/Arsenal,Bayern/Dortmund.
Ima nas koji i ne vole ove velikane
-
Amirutah1988
- Kontakt:
Sta lupam,Wolvesi i Burnley nece ispasti?Daduli je napisao/la: ↑04 jan 2026, 19:50ne lupaj.Amirutah1988 je napisao/la: ↑04 jan 2026, 19:00A borbe za opstanak izgleda nece ni biti,Wolvesi i Burnley sigurica Championship,a gledajuci igru i rezultate West Hama i oni su zreli za ispadanjeRobertHrkac555 je napisao/la: ↑04 jan 2026, 18:39Kakva gužva u borbi za LP, jako su male razlike, svak svakoga dobiva, Tottenham ne može trenutno nikog dobiti
West Ham ako ovako nastavi naravno da ce ispasti,jedino Nottinghem mogu sustici i izbjeci ispadanje.
Jer ja ne vidim da neka druga ekipa moze imati crnu seriju rezultata pa da zavrsi na 18 mjestu
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.