Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderator/ica: insider

Hawking
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la Hawking » 27 apr 2011, 21:52

neutralan__ je napisao/la:
Hawking je napisao/la:Ne mogu rahat gledat utakmicu, vam Higgins i O'Sullivan ubiše, moram preokretat svako malo, plus sam slušo radio prijenos Izviđač - Bosna, najgore kad navali odjednom, a čitav dan ništa nema...
Koliko igra Bosna?
Imaš temu tamo, već se proslavlja... Pobjedila Bosna 21:26
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!

Glory glory Man United!

DAVID VILLA 7'
Kontakt:

Post Postao/la DAVID VILLA 7' » 27 apr 2011, 21:53

:lol: :lol: :lol:
[youtube][/youtube]
Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !

LudLo 4
Kontakt:

Post Postao/la LudLo 4 » 27 apr 2011, 21:53

bavarian_bk je napisao/la:SAMO FKS samo ti se ibretim Allaha mi . Siguran sam da nemaš više od 12-13 godina ali neka ...
Ufatime više jajca umro čovjek :D
Pa mali Sarajlica i ima toliko godina,zato i jest cistokrvni sarajlica i zato nece da se bode po ulicama,ko ovi doslje tipa Megamoj :mrgreen:
P.S. ne zna se ko je vise nafuran prave Sarajlice ili doslje ;)
||| FKZeljeznicar |||
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 27 apr 2011, 21:54

Hawking je napisao/la:
neutralan__ je napisao/la:
Hawking je napisao/la:Ne mogu rahat gledat utakmicu, vam Higgins i O'Sullivan ubiše, moram preokretat svako malo, plus sam slušo radio prijenos Izviđač - Bosna, najgore kad navali odjednom, a čitav dan ništa nema...
Koliko igra Bosna?
Imaš temu tamo, već se proslavlja... Pobjedila Bosna 21:26
Aha hvala,nisam gledao tamo. :)
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 27 apr 2011, 22:14

LudLo 4 je napisao/la:
bavarian_bk je napisao/la:SAMO FKS samo ti se ibretim Allaha mi . Siguran sam da nemaš više od 12-13 godina ali neka ...
Ufatime više jajca umro čovjek :D
Pa mali Sarajlica i ima toliko godina,zato i jest cistokrvni sarajlica i zato nece da se bode po ulicama,ko ovi doslje tipa Megamoj :mrgreen:
P.S. ne zna se ko je vise nafuran prave Sarajlice ili doslje ;)
:lol: :lol:

Jesam nafuran hebo ja sebe :D

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 27 apr 2011, 22:16

Kakakv je panglu ovaj Šuko, on još ne zna da se treneru ne mora pokazati crveni karton nego mu se samo treba reći da izađe s terena... ja komentatora i zicegu...
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!

Glory glory Man United!

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 27 apr 2011, 22:24

Ljudi je li neko imao problema sa skočnim zglobom . Neki dan na treningu sam stao ružno i okrenuo zglob. Kad sam došao kući stavio sam obloge i oteklina je splasnula međutim bol ne prolazi . Nisam išao doktoru kontam proće ali je li neko imao sličan problem :? :)

ammarc
Kontakt:

Post Postao/la ammarc » 27 apr 2011, 22:27

bavarian_bk je napisao/la:Ljudi je li neko imao problema sa skočnim zglobom . Neki dan na treningu sam stao ružno i okrenuo zglob. Kad sam došao kući stavio sam obloge i oteklina je splasnula međutim bol ne prolazi . Nisam išao doktoru kontam proće ali je li neko imao sličan problem :? :)
Primiri koji dan sa treninzima i nema problema.
"If you can't support us when we lose, don't support us when we win."
VFC & MUFC

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 27 apr 2011, 22:27

Langeta, ako je ne staviš halali zglob za sva vremena.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 27 apr 2011, 22:28

bavarian_bk je napisao/la:Ljudi je li neko imao problema sa skočnim zglobom . Neki dan na treningu sam stao ružno i okrenuo zglob. Kad sam došao kući stavio sam obloge i oteklina je splasnula međutim bol ne prolazi . Nisam išao doktoru kontam proće ali je li neko imao sličan problem :? :)
Najvaznije da 1-2 sedmice odmoris zglob, i jos uz to kupis neki gel za taj zglob. i trebalo bi proci :)

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 27 apr 2011, 22:31

Kad smo vec kod povreda, ko ima iskustva sa povredom koljena (mislim da je meniskus), sta bi moglo pomoci :x :x

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 27 apr 2011, 22:33

Goalgetter je napisao/la:Kad smo vec kod povreda, ko ima iskustva sa povredom koljena (mislim da je meniskus), sta bi moglo pomoci :x :x
Ja sam syebo koljeno prije dvije godine i dan danas osjetim posljedice.Uglavnom probaj sa konjskim gelom,ublazit ce ti i smanjiti otok al' su posljedice dugotrajne.Mozes igrati sve normalno,mada ja imam mali problem kad nogu skroz presavijem tj. cucnem :mrgreen:
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

Emir_ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir_ZENICA » 27 apr 2011, 22:34

Bosco je napisao/la:Langeta, ako je ne staviš halali zglob za sva vremena.
Bravo !

Upravo sam to htio napisati. Ja sam imao problema,pravio se manguF i igrao kLosarke i nastrada mi zglob. I odma doktoru,morao langetu,i tebi preporucujem.Za tvoje dobro 8-)
A C A B !

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 27 apr 2011, 22:35

U mene iskace koljeno :/
#samoRudar #zauvijek

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 27 apr 2011, 23:00

ljudi imam problem (mozda ce zvucati smjesno9 naime nisam odavno igrao fudbala, jer ne igram nikoji sport neg fubal, sem kad je ljeto pa onda i tenisa, dakle nisam odavno igrao, i krenuo prije 2-3 dana opet igrati, problem je kad trcim, meni oci pocnu suziti nenormalno, kao da plačem tako izgleda, slabo vidim onda ispred sebe, i kad se umorim glava me uzasno boli, imam osjecaj kao da cu se onesjestiti..... cudno ovakvo sto mi se nikad nije u zivotu desavalo, znate li do cega bi moglo biti, ne volim ici u bolnice, tako ako bi ko spominjao :oops:
u mene slicno, samo sto su mene prekrsili, mene je to proslo, al kad zavrsim sa fudalom, onda me boli zglob, i ledja, dobro za ledja me odavno bole, uvjek kad se dobro izigram :P

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 27 apr 2011, 23:07

QUARESMA 18<<< je napisao/la:ljudi imam problem (mozda ce zvucati smjesno9 naime nisam odavno igrao fudbala, jer ne igram nikoji sport neg fubal, sem kad je ljeto pa onda i tenisa, dakle nisam odavno igrao, i krenuo prije 2-3 dana opet igrati, problem je kad trcim, meni oci pocnu suziti nenormalno, kao da plačem tako izgleda, slabo vidim onda ispred sebe, i kad se umorim glava me uzasno boli, imam osjecaj kao da cu se onesjestiti..... cudno ovakvo sto mi se nikad nije u zivotu desavalo, znate li do cega bi moglo biti, ne volim ici u bolnice, tako ako bi ko spominjao :oops:
zanimljivo :) i u mene su oci suzile, al' samo u zimskom periodu(valjda je to normalno)..
#samoRudar #zauvijek

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 27 apr 2011, 23:12

L' Imperator je napisao/la:
QUARESMA 18<<< je napisao/la:ljudi imam problem (mozda ce zvucati smjesno9 naime nisam odavno igrao fudbala, jer ne igram nikoji sport neg fubal, sem kad je ljeto pa onda i tenisa, dakle nisam odavno igrao, i krenuo prije 2-3 dana opet igrati, problem je kad trcim, meni oci pocnu suziti nenormalno, kao da plačem tako izgleda, slabo vidim onda ispred sebe, i kad se umorim glava me uzasno boli, imam osjecaj kao da cu se onesjestiti..... cudno ovakvo sto mi se nikad nije u zivotu desavalo, znate li do cega bi moglo biti, ne volim ici u bolnice, tako ako bi ko spominjao :oops:
zanimljivo :) i u mene su oci suzile, al' samo u zimskom periodu(valjda je to normalno)..
Quaresma18@
jesi nasao gdje ces traziti odgovor,to izgleda ozbiljnije i nebi trebao ovdje traziti odgovor nego kod specijaliste(sportskog ili kod doktora,ne onog kucnog doktora iz domna zdravlja nego kod nekog ozbiljnijeg da uradis pretrage,jer onaj iz doma zdravlja ce ti reci da ti nije nista dace ti tableturine i poslat te kuci ;)
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 27 apr 2011, 23:15

Šta za smirenje dobro znate
STARKKKKKKKKKKKKKKKKKK
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 27 apr 2011, 23:16

Ko se lozi na strane klubove nek jede **** :D

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 27 apr 2011, 23:28

Samo F.K.S !! je napisao/la:Ko se lozi na strane klubove nek jede **** :D
hvala lijepo
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.