Imaš temu tamo, već se proslavlja... Pobjedila Bosna 21:26neutralan__ je napisao/la:Koliko igra Bosna?Hawking je napisao/la:Ne mogu rahat gledat utakmicu, vam Higgins i O'Sullivan ubiše, moram preokretat svako malo, plus sam slušo radio prijenos Izviđač - Bosna, najgore kad navali odjednom, a čitav dan ništa nema...
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
- DAVID VILLA 7'
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
Pa mali Sarajlica i ima toliko godina,zato i jest cistokrvni sarajlica i zato nece da se bode po ulicama,ko ovi doslje tipa Megamojbavarian_bk je napisao/la:SAMO FKS samo ti se ibretim Allaha mi . Siguran sam da nemaš više od 12-13 godina ali neka ...
Ufatime više jajca umro čovjek
P.S. ne zna se ko je vise nafuran prave Sarajlice ili doslje
||| FKZeljeznicar |||
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...
- neutralan__
- Kontakt:
Aha hvala,nisam gledao tamo.Hawking je napisao/la:Imaš temu tamo, već se proslavlja... Pobjedila Bosna 21:26neutralan__ je napisao/la:Koliko igra Bosna?Hawking je napisao/la:Ne mogu rahat gledat utakmicu, vam Higgins i O'Sullivan ubiše, moram preokretat svako malo, plus sam slušo radio prijenos Izviđač - Bosna, najgore kad navali odjednom, a čitav dan ništa nema...
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
LudLo 4 je napisao/la:Pa mali Sarajlica i ima toliko godina,zato i jest cistokrvni sarajlica i zato nece da se bode po ulicama,ko ovi doslje tipa Megamojbavarian_bk je napisao/la:SAMO FKS samo ti se ibretim Allaha mi . Siguran sam da nemaš više od 12-13 godina ali neka ...
Ufatime više jajca umro čovjek![]()
P.S. ne zna se ko je vise nafuran prave Sarajlice ili doslje
Jesam nafuran hebo ja sebe
Kakakv je panglu ovaj Šuko, on još ne zna da se treneru ne mora pokazati crveni karton nego mu se samo treba reći da izađe s terena... ja komentatora i zicegu...
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Ljudi je li neko imao problema sa skočnim zglobom . Neki dan na treningu sam stao ružno i okrenuo zglob. Kad sam došao kući stavio sam obloge i oteklina je splasnula međutim bol ne prolazi . Nisam išao doktoru kontam proće ali je li neko imao sličan problem

Primiri koji dan sa treninzima i nema problema.bavarian_bk je napisao/la:Ljudi je li neko imao problema sa skočnim zglobom . Neki dan na treningu sam stao ružno i okrenuo zglob. Kad sam došao kući stavio sam obloge i oteklina je splasnula međutim bol ne prolazi . Nisam išao doktoru kontam proće ali je li neko imao sličan problem![]()
"If you can't support us when we lose, don't support us when we win."
VFC & MUFC
VFC & MUFC
Langeta, ako je ne staviš halali zglob za sva vremena.
- Goalgetter
- Kontakt:
Najvaznije da 1-2 sedmice odmoris zglob, i jos uz to kupis neki gel za taj zglob. i trebalo bi procibavarian_bk je napisao/la:Ljudi je li neko imao problema sa skočnim zglobom . Neki dan na treningu sam stao ružno i okrenuo zglob. Kad sam došao kući stavio sam obloge i oteklina je splasnula međutim bol ne prolazi . Nisam išao doktoru kontam proće ali je li neko imao sličan problem![]()
- Goalgetter
- Kontakt:
Kad smo vec kod povreda, ko ima iskustva sa povredom koljena (mislim da je meniskus), sta bi moglo pomoci

- Megamon
- Kontakt:
Ja sam syebo koljeno prije dvije godine i dan danas osjetim posljedice.Uglavnom probaj sa konjskim gelom,ublazit ce ti i smanjiti otok al' su posljedice dugotrajne.Mozes igrati sve normalno,mada ja imam mali problem kad nogu skroz presavijem tj. cucnemGoalgetter je napisao/la:Kad smo vec kod povreda, ko ima iskustva sa povredom koljena (mislim da je meniskus), sta bi moglo pomoci![]()
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Bravo !Bosco je napisao/la:Langeta, ako je ne staviš halali zglob za sva vremena.
Upravo sam to htio napisati. Ja sam imao problema,pravio se manguF i igrao kLosarke i nastrada mi zglob. I odma doktoru,morao langetu,i tebi preporucujem.Za tvoje dobro
A C A B !
- L' Imperator
- Kontakt:
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
ljudi imam problem (mozda ce zvucati smjesno9 naime nisam odavno igrao fudbala, jer ne igram nikoji sport neg fubal, sem kad je ljeto pa onda i tenisa, dakle nisam odavno igrao, i krenuo prije 2-3 dana opet igrati, problem je kad trcim, meni oci pocnu suziti nenormalno, kao da plačem tako izgleda, slabo vidim onda ispred sebe, i kad se umorim glava me uzasno boli, imam osjecaj kao da cu se onesjestiti..... cudno ovakvo sto mi se nikad nije u zivotu desavalo, znate li do cega bi moglo biti, ne volim ici u bolnice, tako ako bi ko spominjao 

u mene slicno, samo sto su mene prekrsili, mene je to proslo, al kad zavrsim sa fudalom, onda me boli zglob, i ledja, dobro za ledja me odavno bole, uvjek kad se dobro izigrambavarian_bk je napisao/la:Ljudi je li neko imao problema sa skočnim zglobom . Neki dan na treningu sam stao ružno i okrenuo zglob. Kad sam došao kući stavio sam obloge i oteklina je splasnula međutim bol ne prolazi . Nisam išao doktoru kontam proće ali je li neko imao sličan problem![]()
- L' Imperator
- Kontakt:
zanimljivoQUARESMA 18<<< je napisao/la:ljudi imam problem (mozda ce zvucati smjesno9 naime nisam odavno igrao fudbala, jer ne igram nikoji sport neg fubal, sem kad je ljeto pa onda i tenisa, dakle nisam odavno igrao, i krenuo prije 2-3 dana opet igrati, problem je kad trcim, meni oci pocnu suziti nenormalno, kao da plačem tako izgleda, slabo vidim onda ispred sebe, i kad se umorim glava me uzasno boli, imam osjecaj kao da cu se onesjestiti..... cudno ovakvo sto mi se nikad nije u zivotu desavalo, znate li do cega bi moglo biti, ne volim ici u bolnice, tako ako bi ko spominjao
#samoRudar #zauvijek
- Ponos Torina
- Kontakt:
Quaresma18@L' Imperator je napisao/la:QUARESMA 18<<< je napisao/la:ljudi imam problem (mozda ce zvucati smjesno9 naime nisam odavno igrao fudbala, jer ne igram nikoji sport neg fubal, sem kad je ljeto pa onda i tenisa, dakle nisam odavno igrao, i krenuo prije 2-3 dana opet igrati, problem je kad trcim, meni oci pocnu suziti nenormalno, kao da plačem tako izgleda, slabo vidim onda ispred sebe, i kad se umorim glava me uzasno boli, imam osjecaj kao da cu se onesjestiti..... cudno ovakvo sto mi se nikad nije u zivotu desavalo, znate li do cega bi moglo biti, ne volim ici u bolnice, tako ako bi ko spominjao
zanimljivoi u mene su oci suzile, al' samo u zimskom periodu(valjda je to normalno)..
jesi nasao gdje ces traziti odgovor,to izgleda ozbiljnije i nebi trebao ovdje traziti odgovor nego kod specijaliste(sportskog ili kod doktora,ne onog kucnog doktora iz domna zdravlja nego kod nekog ozbiljnijeg da uradis pretrage,jer onaj iz doma zdravlja ce ti reci da ti nije nista dace ti tableturine i poslat te kuci
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Šta za smirenje dobro znate
STARKKKKKKKKKKKKKKKKKK
STARKKKKKKKKKKKKKKKKKK
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Ko se lozi na strane klubove nek jede **** 
hvala lijepoSamo F.K.S !! je napisao/la:Ko se lozi na strane klubove nek jede ****
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.