sad sam našao i ja, ali hvalaMinja MG je napisao/la:A obilicu evo tebi statistika http://www.basket.ba/ksbih/kks/prikaz6. ... ndti_1=015[youtube][/youtube]

Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
sad sam našao i ja, ali hvalaMinja MG je napisao/la:A obilicu evo tebi statistika http://www.basket.ba/ksbih/kks/prikaz6. ... ndti_1=015[youtube][/youtube]
Apsolutno ja nemam problema..Kakvih, sto je bagra dovela klub gdje jeste, na to mislis...Covjek nakon odredjenog vremena izgubi svako strpljenje..Da znas (kao sto ne znas), ja sam jedan od rijetkih koji je silno ovdje branio Siroki, i PRVI uvijek cestitao titulu, tako da meni nista ne mozes predbacivati na taj fol...ŠB-Pecara je napisao/la:uh, što smo zapaljivi. Ovo je moje zapažanje ili misliš da namam prava za to, u ostalom imaš ti i svojih problema.
Jesam li ja kriv za boldovano, samo mi to reci, molim te...Ne znam sta ti ocekujes da svi sarajevski mediji pisu na sva zvona o Sirokom ravnopravno, a da mediji iz Hercegovine samo o Sirokom to ne ide tako, ne ne...A o cemu pricas samo mi to reci, o kakvoj statistici lupas...Sinoc je odmah na basket.ba postavljena statistika koja se mogla pogledati, samo sto to ti nisi vidio...Tvoj problem...I fora da je kosarka otisla u ilegalu ti je totalno bespotrebna..ŠB-Pecara je napisao/la:to me i čudi da si se ti zakačio na moj opasku o ilegaknoj košarci u ovoj zemlji s obzirom da su ti komentari za razliku od mnogih bili dosta realni. Bez obzira na tu činjenicu zasmetala ti je istina. Ne pričam samo o ovom portalu već o svim medijima u BiH. Da Bosna sve pomete kao Igokea ove godine ili Široki prošle bilo bi na sva zvona a ovako nigdje ni rezultata a da o statistici i ne govorim. U ustalom da ne objašnjavam, to isto i ti znaš samo je pitanje dali želiš vidjeti ili ne.Tvoja stvar.
Široki baš i nema problema, i onako smo u finalu. Ne igrati NLB je loše za klub i ove mlade igrače a tragedija sigurno nije. Široki ima svoju dvoranu u kojoj može igrati kada hoće i nema ni marke duga.
Što se finala tiče biti će teško s kvalitetnom Igokeom ali još se ništa ne zna.Kao što si baš ti jednom rekao da Široki ima nešto što Igokea nema, a ja znam šta je to.
Pozdrav
Ha ha ha ha. A smiješ li ti strucnjak da se opkladiš malo,kad si tako siguran.Rosas7 je napisao/la:ja mislim da ce siroki osvojiti prvenstvo.....uzet ce siroki igokeu odmah u prvoj utakmici u laktasima
i to bar 25 razlikeRosas7 je napisao/la:ja mislim da ce siroki osvojiti prvenstvo.....uzet ce siroki igokeu odmah u prvoj utakmici u laktasima
naravnoMilosObilic je napisao/la:i to bar 25 razlikeRosas7 je napisao/la:ja mislim da ce siroki osvojiti prvenstvo.....uzet ce siroki igokeu odmah u prvoj utakmici u laktasima
TITUUULA TITUUUUUULA,SLLLAVIIIIICEEEE SEEEE TIIIIITULLLLLA,IGOKEA SAMPIONE.Znate vi to dobro,samo se tjesite.Nisu ovo prošle godine,sad je Široki u podredjenom polozaju kao mi prošlih godina a snaga Igokee nece dozvoliti iznenadjenja i o tom necem sto vi pricate.TaRgEt_ je napisao/la:ŠIROKI PRVAK BIH , ŠIROKI PRVAK BIH djaba Igokei pare kada Siroki ima ono nesto
Koš- je napisao/la:TITUUULA TITUUUUUULA,SLLLAVIIIIICEEEE SEEEE TIIIIITULLLLLA,IGOKEA SAMPIONE.Znate vi to dobro,samo se tjesite.Nisu ovo prošle godine,sad je Široki u podredjenom polozaju kao mi prošlih godina a snaga Igokee nece dozvoliti iznenadjenja i o tom necem sto vi pricate.TaRgEt_ je napisao/la:ŠIROKI PRVAK BIH , ŠIROKI PRVAK BIH djaba Igokei pare kada Siroki ima ono nesto
Ba vi gasite,zvezda ima problema,cibona,splita vise nema a ti pričaš o nama.Postojaćemo dok budemo a bar ce mo da živimo još 4-5 god a vi će te da gutate knedle od muke dok budemo šampioni.A šta će da bude sa vama do tada ba?TaRgEt_ je napisao/la:Koš- je napisao/la:TITUUULA TITUUUUUULA,SLLLAVIIIIICEEEE SEEEE TIIIIITULLLLLA,IGOKEA SAMPIONE.Znate vi to dobro,samo se tjesite.Nisu ovo prošle godine,sad je Široki u podredjenom polozaju kao mi prošlih godina a snaga Igokee nece dozvoliti iznenadjenja i o tom necem sto vi pricate.TaRgEt_ je napisao/la:ŠIROKI PRVAK BIH , ŠIROKI PRVAK BIH djaba Igokei pare kada Siroki ima ono nesto
Ama sta cete vi , ba nemate ni jednog svog igraca niti sta , dok kaplje love bice IGosa , nazalost , cim ne bude jedna plata ne bude ima Ameri da kazu no money no game . Realno zivi bili pa vidjeli ali nema od vas nista .
TaRgEt_ je napisao/la:Ba vi gasite,zvezda ima problema,cibona,splita vise nema a ti pričaš o nama.Postojaćemo dok budemo a bar ce mo da živimo još 4-5 god a vi će te da gutate knedle od muke dok budemo šampioni.A šta će da bude sa vama do tada ba?
A jel znaš ti da je i Borac Dodikov klub, i ako njemu dosadi košarka onda sve ode u tri lijepe......[/quote]MilosObilic je napisao/la:TaRgEt_ je napisao/la:Ba vi gasite,zvezda ima problema,cibona,splita vise nema a ti pričaš o nama.Postojaćemo dok budemo a bar ce mo da živimo još 4-5 god a vi će te da gutate knedle od muke dok budemo šampioni.A šta će da bude sa vama do tada ba?
Sa mnom tacnije Sirokim nista jer ja za njih ne navijam to sto su moje simpatije na strani Sirokog to je drugo , ali realno pogledaj se od pionira kadeta juniora vi nemate nista dok Dodo da lovu , a i njemu ce dosaditi postojacete ,A ja knedle nikada necu gutati jer za mene jedini pravi kosarkaski klub iz BL je Borac uvijek bio i ostace ce ove umjetne ne priznajem . Lijep Pozdrav
Bosnakksiroki je napisao/la:nego oce li sutra kisa zanima me da mi ovi iz Laktasa kazu .
Tko vodi 4-1 ove sezone? Siroki
Tko je aktuelni prvak? Siroki
Tko je najtrofejniji klub u BH? Siroki
Tko ce bit prvak 10/11? Ja neznam zna li mozda netko.
kksiroki je napisao/la:nego oce li sutra kisa zanima me da mi ovi iz Laktasa kazu .
Tko vodi 4-1 ove sezone? Siroki
Tko je aktuelni prvak? Siroki
Tko je najtrofejniji klub u BH? Siroki
Tko ce bit prvak 10/11? Ja neznam zna li mozda netko.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.