Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
General505
- Kontakt:
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Podsjeca malo na Misketa stilom igre i fizicki, ali premal uzorak da bi se reklo nesto vise o njemu.
Ove pripreme su mu presudne, ako se ne dokaze tu nista od njega bar zasad, vidjecemo hoce li uspjeti bar malo izaci iz anonimnosti.
Ove pripreme su mu presudne, ako se ne dokaze tu nista od njega bar zasad, vidjecemo hoce li uspjeti bar malo izaci iz anonimnosti.
Vidjet cemo u augustu je igrao 90 minuta protiv Werdera pobjedili 1:0, a igrao je i u pobjedama protiv Furtha 3:0 i Darmstadta 5:1, protiv Lauffena zabio i asistirao TabakovicuGeneral505 je napisao/la: ↑04 jan 2026, 19:18Podsjeca malo na Misketa stilom igre i fizicki, ali premal uzorak da bi se reklo nesto vise o njemu.
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
A gdje si to čitao da je odbio klubove iz Cvajte da bi ostao u Hoffenheimu i zna li se koji su klubovi? To bi bilo suludo ako mu nisu obećali prelazak u prvi tim Hoffenheima.NoDi80 je napisao/la: ↑04 jan 2026, 19:36Vidjet cemo u augustu je igrao 90 minuta protiv Werdera pobjedili 1:0, a igrao je i u pobjedama protiv Furtha 3:0 i Darmstadta 5:1, protiv Lauffena zabio i asistirao TabakovicuGeneral505 je napisao/la: ↑04 jan 2026, 19:18Podsjeca malo na Misketa stilom igre i fizicki, ali premal uzorak da bi se reklo nesto vise o njemu.
- PeppermintSA
- Kontakt:
Jel samo meni promaklo da je Muhamed Bešić već godinu dana u Spartaku iz Subotice 
JestePeppermintSA je napisao/la: ↑05 jan 2026, 10:02Jel samo meni promaklo da je Muhamed Bešić već godinu dana u Spartaku iz Subotice![]()
Pricali smo o tome
naprijed rejal
Mene samo zanima šta on zanimljivo vidi u Subotici u srbijanskoj ligi, koja je manje zanimljiva od naše, bosanske.
Lik igra za drugi tim u trecoj ligi ali kvalitet sredina bundeslige 
Catovic na klupi Stutgarta, i Demi se vratio, na klupi je
Sta ce jado zgade mi se takviPeppermintSA je napisao/la: ↑05 jan 2026, 10:02Jel samo meni promaklo da je Muhamed Bešić već godinu dana u Spartaku iz Subotice![]()
Igrao si svjetsko, igrao si englesku ligu, ljudi gledaju na njih kao neke heroje
I umjesto u BiH odu u Surdulicu, Istru, Domzale
Da si ne znam ko minus i ne zanima me vise
Sve lafo patriote ljiljai se tetoviraju, kurcina bola
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Šta će ti patriotizam i ljubav prema domovini kada u Surdulici ili Puli možeš zaraditi duplo ili trostruko više nego u Sarajevu, Tuzli, Zenici ili Mostaru? Igračima se radi o osiguranju budućnosti. Niko tu nema odložene milione.NoDi80 je napisao/la: ↑05 jan 2026, 15:16Sta ce jado zgade mi se takviPeppermintSA je napisao/la: ↑05 jan 2026, 10:02Jel samo meni promaklo da je Muhamed Bešić već godinu dana u Spartaku iz Subotice![]()
Igrao si svjetsko, igrao si englesku ligu, ljudi gledaju na njih kao neke heroje
A zašto priželjkujete polupane igrače poput Bešića u našu ligu?
Kakav će kvalitet igre dići igrač koji igra u predzadnjoj ekipi srpske lige? Činjenica da lik ima takav CV a ne može naći angažman u Poljskoj, Mađarskoj, Rumuniji, Češkoj dovoljno govori o tome kakva je njegova igračka sadašnjost.
A što se tiče Istre, ljudi se bore za Evropu a Prevljaku pročepilo, lik očigledno i dalje ima šta za pokazati u ozbiljnijim ligama od naše.
Kakav će kvalitet igre dići igrač koji igra u predzadnjoj ekipi srpske lige? Činjenica da lik ima takav CV a ne može naći angažman u Poljskoj, Mađarskoj, Rumuniji, Češkoj dovoljno govori o tome kakva je njegova igračka sadašnjost.
A što se tiče Istre, ljudi se bore za Evropu a Prevljaku pročepilo, lik očigledno i dalje ima šta za pokazati u ozbiljnijim ligama od naše.
Za mene su ti igraci nula puta nula puta nula puta nula
Ako nisi uzeo pare u Njemackoj, Engleskoj neces nikad
Sto se nodija tice **** i Prevljaka
Ako nisi uzeo pare u Njemackoj, Engleskoj neces nikad
Sto se nodija tice **** i Prevljaka
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
-
19vendetta87
- Kontakt:
Sto bi uzimao 10 000KM, a kad moze uzimati 10 000€?
Sta treba na godisnjem nivou izgubiti pare u vrijednosti jednog stana kako bi dosao da igra u Bosni?
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Meni bi to promovisanje lige bilo ok da se klubovi trude da liga bude poštena i takmičarski nastrojena. Nažalost, nije tako. Da je pravo sportsko takmičenje u pitanju, pa bih i razumio
Pa jesi svjestan da ga mozda nije niko trazio iz BiH? Jbt ti mislis to je samo pozeliti doci u neku ligu i eto ostvarit ce se. Mozda neki od njih imaju i neke privatne planove vezane za to mjesto u cijem su klubu.NoDi80 je napisao/la: ↑05 jan 2026, 15:16Sta ce jado zgade mi se takviPeppermintSA je napisao/la: ↑05 jan 2026, 10:02Jel samo meni promaklo da je Muhamed Bešić već godinu dana u Spartaku iz Subotice![]()
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- baboedindzeko09
- Kontakt:
A gdje da Bešić koji ku.rac dođe u BiH sa kojom nikakvog dodira nema osim što mu je babo debil iz nje izbjegao pa se vratio?
Nit je lik igrao gdje ovdje, nit ima gdje igrati. Za koga da igra, za Gradinu iz Srebrenika u federalnoj?
Nit je lik igrao gdje ovdje, nit ima gdje igrati. Za koga da igra, za Gradinu iz Srebrenika u federalnoj?
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
-
izdzezveubrazil
- Kontakt:
Najjači klubovi u BiH plaćaju neuporedivo više nego Surdulica.
Isto tako, Bešić nema šta tražiti u najjačim klubovima u BiH, preslab je igrač za to.
Nije nikome ni bio privlačan.
Isto tako, Bešić nema šta tražiti u najjačim klubovima u BiH, preslab je igrač za to.
Nije nikome ni bio privlačan.
Pa nasi klubovi vise placaju igrace nego u Srbiji , osim Zvezde i Partizana , mozda Vojvodina u rangu sa Sarajevom , pa u Radnickom iz Kragujevca Dudic , Zeljkovic , Cosic imali dosta manju platu nego sto su imali u Velezu , tek Dudicu poslije dali malo vise kad je potpiso novi ugovor .19vendetta87 je napisao/la: ↑05 jan 2026, 15:42Sto bi uzimao 10 000KM, a kad moze uzimati 10 000€?
Sta treba na godisnjem nivou izgubiti pare u vrijednosti jednog stana kako bi dosao da igra u Bosni?
Hajmo moliti bivše reprezentativce da se vrate u Želju i slične propale klubove da primaju platu svaka 3 mjeseca.
-
denialalner
- Kontakt:
Partizan i Vojvodina(imaju skromne budzete)UtdBiH21 je napisao/la: ↑05 jan 2026, 17:32Pa nasi klubovi vise placaju igrace nego u Srbiji , osim Zvezde i Partizana , mozda Vojvodina u rangu sa Sarajevom ,19vendetta87 je napisao/la: ↑05 jan 2026, 15:42Sto bi uzimao 10 000KM, a kad moze uzimati 10 000€?
nisu imali nikakve sanse sa Sarajevom u
trci za potpis Ljajica