Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Ovaj stimac pravo lice hdza
U prijevodu prava debilcina
Da nije biilo BiH gorio bi Zagreb Srbi bi vas pojeli
U prijevodu prava debilcina
Da nije biilo BiH gorio bi Zagreb Srbi bi vas pojeli
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 05 jan 2026, 15:50, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
-
zeljodogroba
- Kontakt:
Jedno je ne platiti porez pa ostat duzan, pa reprogramirat izd. A drugo je stimat fin. Izvjestaje i “zavrtat” drzavu za porez - e to se zove utaja. Ili ces sada reci da je totalno ok/realno da ste prijavili ako se ne varam manje od 3 mil (ili tu negdje) na plate? I reci ces isto da je sve “cisto” sa transferom Viverosa? To cak i vasi navijaci znaju i pricaju da je mutno da ne moze bit mutnije..
- Bersaga
- Kontakt:
Hoće li Turo, odnosno Zukica, kopirati i postaviti ovdje članak za Nikoličiusa, uz obavezan
?
Uz tebe sam od rođenja svog,
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.
Zamolio bi dokaz za utaju poreza, ne moras meni evo mozes sa fejk mejla i vpn-a poslat [email protected]. Ovako si saucesnik u djelu sutis.zeljodogroba je napisao/la: ↑05 jan 2026, 15:50Jedno je ne platiti porez pa ostat duzan, pa reprogramirat izd. A drugo je stimat fin. Izvjestaje i “zavrtat” drzavu za porez - e to se zove utaja. Ili ces sada reci da je totalno ok/realno da ste prijavili ako se ne varam manje od 3 mil (ili tu negdje) na plate? I reci ces isto da je sve “cisto” sa transferom Viverosa? To cak i vasi navijaci znaju i pricaju da je mutno da ne moze bit mutnije..
Duska vam je objasnio da imamo na drugoj stavci 4miliona gdje vi nemate nista (bonusi). I to prijavi
Sta je problem sa Viverosom? Covjek otisao na posudbi solidan bio, ljudi ga kupili i preprodali mi dva puta zaradili i tjt.
Ozbiljna glava, da je prevara ne bi zabijao gdje stigne

12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Duljevic u zelji???
Niko sa njima, ovaj tamo komentarise narucene clanke o potencijalnim sportskim direktorima i pojacanjima na pdfu svog kluba. 
Fk Željezničar.
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Ne bi bio prvi put da ga mole
Ako prihvati dobro je ako odbije nema veze suplja je bila
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ljudi ih od.bali.
NajvecaRadosti je napisao/la: ↑05 jan 2026, 17:03Ne bi bio prvi put da ga mole
Ako prihvati dobro je ako odbije nema veze suplja je bila
- jurisicduska
- Kontakt:
Meni nije jasno kako se forcaju o nekakvom sistemu i profesionalizmu a postavio im frajer u klub sve ljude koji su ih i doveli do tog da im treba investitor. Znaci jedan po jedan su radili i doveli klub pred gašenje. Eno Brkovic sposoban, nije on sposoban nego kriminalac koji je namještao titule i utakmice.
Znaci legendajurisicduska je napisao/la: ↑05 jan 2026, 18:34Meni nije jasno kako se forcaju o nekakvom sistemu i profesionalizmu a postavio im frajer u klub sve ljude koji su ih i doveli do tog da im treba investitor. Znaci jedan po jedan su radili i doveli klub pred gašenje. Eno Brkovic sposoban, nije on sposoban nego kriminalac koji je namještao titule i utakmice.
jurisicduska je napisao/la: ↑05 jan 2026, 18:34Meni nije jasno kako se forcaju o nekakvom sistemu i profesionalizmu a postavio im frajer u klub sve ljude koji su ih i doveli do tog da im treba investitor. Znaci jedan po jedan su radili i doveli klub pred gašenje. Eno Brkovic sposoban, nije on sposoban nego kriminalac koji je namještao titule i utakmice.
Fk Željezničar.
- jurisicduska
- Kontakt:
Jel nije namještao ?
Pa to ste vi pisali. Nego kratko pamćenje.
Kad je Brkovic bio u klubu Borac današnji je pojam poštenja za taj klub.
Pa to ste vi pisali. Nego kratko pamćenje.
Kad je Brkovic bio u klubu Borac današnji je pojam poštenja za taj klub.
- trunks1946
- Kontakt:
To je i Amar Osim potvrdio vise puta… Takva politika tad bila Željo je krao lopatom, općenito Fudbalom u BiH diktira politika i tako će ostati još dugo. Sad Vico i Beus diktiraju proći će i njihovo pa će Bosnjo zasjest…
orde del male
Javno se Brkovic hvalio da nije njegive “logistike” nikad Osim ne bi osvojio titule. I to citav grad zna a vi mozete negirati koliko zelite
- jurisicduska
- Kontakt:
Frajer najveci poslijeratni mesetar u bh fudbalu.
Naravno da smo svi znali da je patka ali, u nedostatku vijesti, moramo se nekako zajebavati/podjebavati.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.