Slobodan je….
Kako sam načuo želja Sanina…
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Slobodan je….
Slobodan je on ima godina...Lekqqq1921 je napisao/la: ↑05 jan 2026, 17:10Slobodan je….
Bio je i Elvis Karic pa i Fejzic jedno vrijeme.Pact1921 je napisao/la: ↑05 jan 2026, 15:45Pa u zadnjih 10 godina ja se samo sjecam pored guse da nam je hasagic bio trener golmana. A historijski od poslije rata Zelji jedina pozicija koja nikad nije patila to jest da smo uvijek solidne igrace su golmani od guse kruzika i hasagica pa kasnije do sehica antolovica kjosevskog i sad bender je bio solidan i naravno muftic. 2 najgora koja su bila su fejzic i filip eric.Arma00 je napisao/la: ↑05 jan 2026, 15:29Samo nek nema Dervišija odma je svanulo, mada i Gušo je tanak.. Dino je velika stvar, sluti na dobroAhmedNurudin je napisao/la: ↑05 jan 2026, 15:13Fudbalski klub Željezničar pripreme za nastavak sezone počinje 8. januara.
Željezničar će u nastavak sezone sa novim trenerom Slavišom Stojanovićem, ali to nisu jedine promjene u taboru tima sa Grbavice.Stojanović je tim preuzeo od Admira Adžema koji je nekoliko kola prije kraja jesenjeg dijela sezone podnio ostavku koju je klub prihvatio. Stojanovića čeka mnogo posla u nastavku sezone jer je tim u velikoj seriji bez pobjede u finišu prvog dijela sezone. Faktor je objavio ko će činiti stručni štab novog trenera. Kraj Stojanovića će na klupi biti Adin Mulaosmanović, Hajrudin Đurbuzović i Adnan Gušo. Još uvijek nije poznato ko će biti zadužen za videoanalizu, te fizičku spremu fudbalera. U protekloj polusezoni kondicioni trener bio je Dževad Šarić koji je odlučio sa Adžemom napustiti klub, dok je ulogu videoanalitičara obavljao Jasmin Krajina koji i dalje ima važeći ugovor, piše pomenuti portal.
Izvor:Meridian sport, Faktor.
Svakako raduje Dino u stručnom štabu. Na pozicijama kondicionog trenera i videoanalitičara bi volio neke strance.![]()
Nije Ćenan nego je Rumenko Obraščić.AjkulaCekicarka je napisao/la: ↑05 jan 2026, 08:54Nije Čenan bio SD tad.tiagofaria25 je napisao/la: ↑04 jan 2026, 23:47Nismo jer je tad bio tu najgori SD u historiji kluba.19vendetta87 je napisao/la: ↑04 jan 2026, 21:59
Kako mislis opet prodati, kad ga nismo prodali nijednom?![]()
https://fkzeljeznicar.ba/foto-aleksanda ... ara/47164/Lekqqq1921 je napisao/la: ↑05 jan 2026, 17:10Slobodan je….
Istina Sanin mu nudi plati 30k eura. Cuj ovcina zelja nekome, pa ni porodica ga vide ne gleda..jointunija je napisao/la: ↑05 jan 2026, 17:50Gori su ovi debili na temi od i jednog portala,kakvi degeni![]()
bombanje je sve, jer se apsolutno nista ne zna....
Okacit ce jug parolu, dok nam niko ne ostaneRiquelme1921 je napisao/la: ↑05 jan 2026, 19:23Niko meni ne odgovori za Gušine tužbe pred licencu i krađu lopti i opreme..
Trenutno korisnika/ca: Balorda, bvsic, mavi, WeekendOffender i 37 gostiju.