FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Kad Mirva uzme karticu na kojoj piše 00001, onda mi ostali smrtnici možemo.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Mogao bi ovaj portal napisati da smo počeli sa pripremama.
-
jurisicduska
- Kontakt:
Imate na n1 2 minute izjava trenera.
Ma zapjenili jer nemaju više mahalske, da neko dojavi kakva je situacija da se bomba napravi.
Volim kad napišu dobro obaviješteni izvori kod komšija, znam da su još uvijek na mahalskom nivou čim se informacije daju novinarčićima.
Zoran je doktorirao ovo što sad radi, što manje ljudi zna informacije bolje će nam biti u klubu
Volim kad napišu dobro obaviješteni izvori kod komšija, znam da su još uvijek na mahalskom nivou čim se informacije daju novinarčićima.
Zoran je doktorirao ovo što sad radi, što manje ljudi zna informacije bolje će nam biti u klubu
Biti srcem vezan, u tome leži snaga!
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Prozivate nezavisni portal, a šta reći onda za zvanicnu stranicu kluba? Zadnja info od subote i to je to...
Nezavisni portal ne bi trebao imati klubove mezimce a ima.MaroonBjelave je napisao/la: ↑05 jan 2026, 20:27Prozivate nezavisni portal, a šta reći onda za zvanicnu stranicu kluba? Zadnja info od subote i to je to...
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
https://fksarajevo.ba/vijest/1853MaroonBjelave je napisao/la: ↑05 jan 2026, 20:27Prozivate nezavisni portal, a šta reći onda za zvanicnu stranicu kluba? Zadnja info od subote i to je to...
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Ovo se zove mećanjeGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑05 jan 2026, 21:01https://fksarajevo.ba/vijest/1853MaroonBjelave je napisao/la: ↑05 jan 2026, 20:27Prozivate nezavisni portal, a šta reći onda za zvanicnu stranicu kluba? Zadnja info od subote i to je to...
Inače od subote do ponedeljka je prošlo..koliko dana 35296154, pa šta vam je višeProzivate nezavisni portal, a šta reći onda za zvanicnu stranicu kluba? Zadnja info od subote i to je to...
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ovo je moj kolega moderator, nećemo ga diratiDoktorXabaras je napisao/la: ↑05 jan 2026, 21:08Ovo se zove mećanjeGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑05 jan 2026, 21:01https://fksarajevo.ba/vijest/1853MaroonBjelave je napisao/la: ↑05 jan 2026, 20:27Prozivate nezavisni portal, a šta reći onda za zvanicnu stranicu kluba? Zadnja info od subote i to je to...![]()
Inače od subote do ponedeljka je prošlo..koliko dana 35296154, pa šta vam je višeProzivate nezavisni portal, a šta reći onda za zvanicnu stranicu kluba? Zadnja info od subote i to je to...![]()
Ma i mene su malo iznervirali, okači oko prozivke ybt, ali evo, ispoštovali su
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Ma znam ali evo šta su imali za objavit u za nedelju, neke stvari jesu za kritiku ali jbg baš se pretjeruje.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑05 jan 2026, 21:10Ovo je moj kolega moderator, nećemo ga diratiDoktorXabaras je napisao/la: ↑05 jan 2026, 21:08Ovo se zove mećanje![]()
Inače od subote do ponedeljka je prošlo..koliko dana 35296154, pa šta vam je višeProzivate nezavisni portal, a šta reći onda za zvanicnu stranicu kluba? Zadnja info od subote i to je to...![]()
![]()
Ma i mene su malo iznervirali, okači oko prozivke ybt, ali evo, ispoštovali su![]()
Znači prema ovom spisku izuzev Ristovskog i Krdžalića koji su povrijeđeni i Gulija iz nepoznatih razloga ne računa se na Rockova, Turdu, Paskaleva, Kapetanovića, Đorđevića, Hamzića, Julardžiju, Nurkovića, Vrbana, Butića, Ristića, Chidija i možda Kyeremeha.
Fina čistka, razmislio bih o ostanku Đorđevića još ovu polusezonu, nadam se i da Kyeremeh ostaje, zahvalan igrač, šteta ako odlazi radi broja stranaca.
Fina čistka, razmislio bih o ostanku Đorđevića još ovu polusezonu, nadam se i da Kyeremeh ostaje, zahvalan igrač, šteta ako odlazi radi broja stranaca.
Are you not entertained ?!
-
jurisicduska
- Kontakt:
Rostovski nije povrijeđen.Posejdon je napisao/la: ↑05 jan 2026, 21:23Znači prema ovom spisku izuzev Ristovskog i Krdžalića koji su povrijeđeni i Gulija iz nepoznatih razloga ne računa se na Rockova, Turdu, Paskaleva, Kapetanovića, Đorđevića, Hamzića, Julardžiju, Nurkovića, Vrbana, Butića, Ristića, Chidija i možda Kyeremeha.
Guli, Kyeremeh(žena mu) , Ignatkov, Ristovski su pravoslavci zato ih nema na prozivci. Imaju Božić.
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Igraci pravoslavne vjere su naravno dobili produzeni odmor.Posejdon je napisao/la: ↑05 jan 2026, 21:23Znači prema ovom spisku izuzev Ristovskog i Krdžalića koji su povrijeđeni i Gulija iz nepoznatih razloga ne računa se na Rockova, Turdu, Paskaleva, Kapetanovića, Đorđevića, Hamzića, Julardžiju, Nurkovića, Vrbana, Butića, Ristića, Chidija i možda Kyeremeha.
Rockov je navodno svakako raskinuo ovi ostali posteda,za Kyeremeha ne znam.Chidi vjerovatno vracen odakle je i dosao i djeca ova idu na posudbe
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- MaroonBjelave
- Kontakt:
3 minute nakon sto sam napisao, objavili vijest. A ti si vidim neki saljivdzija, jelde?DoktorXabaras je napisao/la: ↑05 jan 2026, 21:08Ovo se zove mećanjeGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑05 jan 2026, 21:01https://fksarajevo.ba/vijest/1853MaroonBjelave je napisao/la: ↑05 jan 2026, 20:27Prozivate nezavisni portal, a šta reći onda za zvanicnu stranicu kluba? Zadnja info od subote i to je to...![]()
Mislim da su Djordjević,Kera,Guli...dobili još dan dva slobodno zbog pravoslavnog BožićaPosejdon je napisao/la: ↑05 jan 2026, 21:23Znači prema ovom spisku izuzev Ristovskog i Krdžalića koji su povrijeđeni i Gulija iz nepoznatih razloga ne računa se na Rockova, Turdu, Paskaleva, Kapetanovića, Đorđevića, Hamzića, Julardžiju, Nurkovića, Vrbana, Butića, Ristića, Chidija i možda Kyeremeha.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
A ti očekuješ da nezavisni portal otkrije plan priprema i prozivku prije zvanične stranice kluba.fks74 je napisao/la: ↑05 jan 2026, 20:56Nezavisni portal ne bi trebao imati klubove mezimce a ima.MaroonBjelave je napisao/la: ↑05 jan 2026, 20:27Prozivate nezavisni portal, a šta reći onda za zvanicnu stranicu kluba? Zadnja info od subote i to je to...![]()
Trenutno korisnika/ca: mnon46, MSOZ101, SilaMoc1946, supervizor, Venom i 40 gostiju.

.png)