joj traumi od kunde i na forumu buncate o bratuPact1921 je napisao/la: ↑06 jan 2026, 09:17Znal se gdje je kundo pitam za jarana. A Hukelic mu izlazi sledece godine iz zatvorra pitanje je hoceli opet biti filmske pucnjave iz Auta .DoktorXabaras je napisao/la: ↑06 jan 2026, 09:04Hajd' gaučos pročitaj još jednom šta si napisao i šta si uporedio.
Da te podsjetim, vama su dileri i krimanalci spasili klub od gašenja. Da ne ulazimo u neku dalju raspravu, dat ću ti mali hint
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
2x šampion Jugoslavije
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Ja bih dodao da ovoj ekipi pored tog dobro poznatog shizopitari, odlicno stoji i epitet malogradjani, sto gledamo bukvalno iz posta u post 
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Soy de Stolni si señor, que loco soy con esta hinchada yo te quiero ver campeón, vamos Zrinja.. El nuevo BB ya está, vamo a ganar, en cancha nueva otra vuelta quiero dar, de frente mar..
Nejasna mi je transfer politika Veleža, ali i ostalih klubova u ligi. Suludo je dovoditi igrača od 25 godina koji apsolutno ništa nije napravio u karijeri. Zasigurno nije kvalitet koji će praviti razliku, a šanse da će klub zaraditi na njemu su ravne nuli. Pri tome, dečko zauzima mjesto stranca.
Problem skoro svakog BH trenera, zaostaje za vremenom. Ne skoluje se, nema poznanstva neka, ne zainteresovani itdHerson je napisao/la: ↑06 jan 2026, 09:46Nejasna mi je transfer politika Veleža, ali i ostalih klubova u ligi. Suludo je dovoditi igrača od 25 godina koji apsolutno ništa nije napravio u karijeri. Zasigurno nije kvalitet koji će praviti razliku, a šanse da će klub zaraditi na njemu su ravne nuli. Pri tome, dečko zauzima mjesto stranca.
Pa il mu neko uvali menadzerskog igraca (Konings, evo ovaj njihov itd) il dovede kao Adzem onog malog iz Bihaca koji nema sta da trazi tu
-
fudbalfudbal
- Kontakt:
Slazem se. Bolje da su Šikala ostavili, bar je imao 100 utakmica u PLBiH.Herson je napisao/la: ↑06 jan 2026, 09:46Nejasna mi je transfer politika Veleža, ali i ostalih klubova u ligi. Suludo je dovoditi igrača od 25 godina koji apsolutno ništa nije napravio u karijeri. Zasigurno nije kvalitet koji će praviti razliku, a šanse da će klub zaraditi na njemu su ravne nuli. Pri tome, dečko zauzima mjesto stranca.
Ti si naša ljubav jedina!
-
jurisicduska
- Kontakt:
Prica se da su toliko nepovoljan ugovor sklopili sa “investitorom” da ne smiju u javnost pustiti nista. Zabranjeno. A obecase da ce blagovremeno obavijestiti.
- tutankamon1905
- Kontakt:
Nije samo Velez, nikad mi nece bit jasno drkanje na strance samo jer su stranci pogotovo kad si ogranicen brojem istih. Kakav kurcev palestinac sa 25 godina i 6 mjeseci bez kluba..u federalki je Ibro mogao iskopati istog, ako ne i boljeg igraca. Ne kazem da ce promasaj bit, ali nista s njim posebno ne mozes dobit osim muke i problema ako ti ispadne dobar mladi stranac, pa ga ne budes mogao uklopit jer ovaj zauzima mjesto
Opet duška pokušava nekome da "otvori oči". Hahahahajurisicduska je napisao/la: ↑06 jan 2026, 10:12Prica se da su toliko nepovoljan ugovor sklopili sa “investitorom” da ne smiju u javnost pustiti nista. Zabranjeno. A obecase da ce blagovremeno obavijestiti.
Nema većeg kralja na ovom forumu.
-
jurisicduska
- Kontakt:
arelinho je napisao/la: ↑06 jan 2026, 10:13Opet duška pokušava nekome da "otvori oči". Hahahahajurisicduska je napisao/la: ↑06 jan 2026, 10:12Prica se da su toliko nepovoljan ugovor sklopili sa “investitorom” da ne smiju u javnost pustiti nista. Zabranjeno. A obecase da ce blagovremeno obavijestiti.

Od tad prođe 13 Bajrama a obavijest ne dođe k vama.
Pa kad se sve završi onda će biti obavijest u kojoj je napisana suština tog ugovora. Naravno neće se otkrivati sve jer detalji ugovora uvijek ostanu tajna između dvije strane.jurisicduska je napisao/la: ↑06 jan 2026, 10:14arelinho je napisao/la: ↑06 jan 2026, 10:13Opet duška pokušava nekome da "otvori oči". Hahahahajurisicduska je napisao/la: ↑06 jan 2026, 10:12Prica se da su toliko nepovoljan ugovor sklopili sa “investitorom” da ne smiju u javnost pustiti nista. Zabranjeno. A obecase da ce blagovremeno obavijestiti.
Od tad prođe 13 Bajrama a obavijest ne dođe k vama.
-
jurisicduska
- Kontakt:
Kava tajna u udruženju građana.arelinho je napisao/la: ↑06 jan 2026, 10:16Pa kad se sve završi onda će biti obavijest u kojoj je napisana suština tog ugovora. Naravno neće se otkrivati sve jer detalji ugovora uvijek ostanu tajna između dvije strane.
Opet tajna. Doktori tajni. Tajna borba, tajni ugovori, tajni investitori. A suštinu znamo on daje pare vi se pitate hahahaha i on je vama dužan kad ode.
NiJe iNvEStItoR nEgO sTRaTeŠkI pArTnErjurisicduska je napisao/la: ↑06 jan 2026, 10:19Kava tajna u udruženju građana.
Opet tajna. Doktori tajni. Tajna borba, tajni ugovori, tajni investitori. A suštinu znamo on daje pare vi se pitate hahahaha i on je vama dužan kad ode.
Kad mogu zarađivati na raskidima ugovora, što ne bi mogao investitor ilitiga strateški partner njima da ostane dužan.jurisicduska je napisao/la: ↑06 jan 2026, 10:12Prica se da su toliko nepovoljan ugovor sklopili sa “investitorom” da ne smiju u javnost pustiti nista. Zabranjeno. A obecase da ce blagovremeno obavijestiti.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
-
jurisicduska
- Kontakt:
Dobro ništa onda čekamo naredne dane da vidimo detalje, bojim se samo da narednih dana nikad nece nestati.
Gubitak identiteta se plaća ropstvom. U vašem slučaju dužničkim ropstvom.
Ali meni je fascinantno da niko ni da pita sto ne objavljuju niko ni da se zainteresuje. Rekli im bice med i mlijeko, oni skupštinari natjerani da izglasaju, prijeceno im batinama, navijaci suzdržani jedino, i ništa.
Gubitak identiteta se plaća ropstvom. U vašem slučaju dužničkim ropstvom.
Ali meni je fascinantno da niko ni da pita sto ne objavljuju niko ni da se zainteresuje. Rekli im bice med i mlijeko, oni skupštinari natjerani da izglasaju, prijeceno im batinama, navijaci suzdržani jedino, i ništa.
- Riquelme1921
- Kontakt:
Volio bih da čujem ime i prezime skupštinara kojem se prijetilo batinama. Evo ja mogu poslati privatno sa njih 5 chatove gdje govore da niko nije uticao niti spomenuo pred njima da se nešto mora a kamo li prijetio batinama.
Grupa iznad svakog pojedinca.
Mutavi 1921
Nikom te ne damo!
Nikom te ne damo!
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Šlagirani duška kojeg mrze i njegovi nekome otvara oči
Pa na forumu ste pisali da li ce biti skupljanje ispred da vidite kako je ko glasao.Riquelme1921 je napisao/la: ↑06 jan 2026, 10:57Volio bih da čujem ime i prezime skupštinara kojem se prijetilo batinama. Evo ja mogu poslati privatno sa njih 5 chatove gdje govore da niko nije uticao niti spomenuo pred njima da se nešto mora a kamo li prijetio batinama.
Nista sigurno planirali paktice za novu godinu da im date
-
jurisicduska
- Kontakt:
Ništa samo sačekajmo detalje bice u narednim danima tako su vam rekli. Ulazimo u deseti dan tih narednih dana pa eto valjda bude u ovoj godini.
Niste prijetili samo ste pozivali na skidanje sakoa, šamaranje i tako to. Ništa specijalno.
Dovoljno je vidjeti one smrknute face, tacno natjerani , dovedeni pred svršen čin. Ljudi morali davat ostavke da ne bi bili dio tog.

Ovi ljudi djeluju ko da im se pištolj na čelu drži.
Niste prijetili samo ste pozivali na skidanje sakoa, šamaranje i tako to. Ništa specijalno.
Dovoljno je vidjeti one smrknute face, tacno natjerani , dovedeni pred svršen čin. Ljudi morali davat ostavke da ne bi bili dio tog.

Ovi ljudi djeluju ko da im se pištolj na čelu drži.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Balorda, rishovski, Vanja8 i 31 gost.