Kazu lisica s koseva prvi clan u 2026

Tu si i prijatelji

@Combattente87brig je napisao/la: ↑27 dec 2025, 17:48Korak po korakCombattente87 je napisao/la: ↑22 dec 2025, 09:04Au prijatelju, dođe li Klaf u BL, možeš doći, a mogu i ja da te posjetim i častim ! cijeli dan da jedemo i pijemo !!!
https://sportsport.ba/fudbal/klafuric-o ... jeg/513401
Lisica je naš brat, član porodice i treba da bude član kluba. Ovi kerovi su se drotovima odvezali, nešto kao ona 4 nicka što sam naveo.
Pa da te mozemo uclaniti !
Čekamo 15 do 17 dana da prođe.jurisicduska je napisao/la: ↑06 jan 2026, 10:12Prica se da su toliko nepovoljan ugovor sklopili sa “investitorom” da ne smiju u javnost pustiti nista. Zabranjeno. A obecase da ce blagovremeno obavijestiti.
Hrvatska politika vas ostavila skroz na cjedilu zbog šurovanja sa FK Borac i kladionicama.Obustavljene su vam sve isplate radi izdaje nacionalnih ,lokalnih i sportskih vrijednosti koje je NK Široki godinama stvarao.brig je napisao/la: ↑06 jan 2026, 14:12@Combattente87brig je napisao/la: ↑27 dec 2025, 17:48Korak po korakCombattente87 je napisao/la: ↑22 dec 2025, 09:04
Au prijatelju, dođe li Klaf u BL, možeš doći, a mogu i ja da te posjetim i častim ! cijeli dan da jedemo i pijemo !!!
https://sportsport.ba/fudbal/klafuric-o ... jeg/513401
Klafurić sluzbeno bivsi
Da vidimo iduci korak![]()

Nismo vas hajcali, vi ste to zaista radili.Manijakdokraja9 je napisao/la: ↑06 jan 2026, 15:06A zamisli hajcali ovdje nas da uclanjujemo cuke, mace...![]()
Samba71 je napisao/la: ↑06 jan 2026, 15:11
Ismir Mirvić je po uzoru na svoga brata Sanina odlučio donirati 1.000 članskih karata. Samo za razliku od Sanina (koji će iste donirati djeci bez roditeljske skrbi), Ismir će kupiti karte za sve životinje iz ZOO Pionirska dolina, zatim za udruženje Dogs Trust, te udruženje Bordo pudlice.![]()
Tome u čast, istaknuti budžetlija OVC Benjamin Isović je pripremio novu pjesmu "Mi smo kerovi", koja će sigurni smo sa oduševljenjem biti prihvaćena među članovima koševskog tima, a vjerovatno i šire.
Svakako potezi mlađahnih Ismira i Benjamina vrijedni pomena.
NoProfit je napisao/la: ↑06 jan 2026, 15:16Nismo vas hajcali, vi ste to zaista radili.Manijakdokraja9 je napisao/la: ↑06 jan 2026, 15:06A zamisli hajcali ovdje nas da uclanjujemo cuke, mace...![]()
![]()
Pa nisam ga u Želju ni kontao učlanjivati.
Samo sto vas Ismir fura preko marketinga, nama to niko iz kluba nije spomenuo..
Birvaktile jesi sigurno, sjećaš se kerova, maca, automehaničarskih radnji i sl.? Sigurno se i za sljepića našla cvaja.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.