English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
-
RobertHrkac555
- Kontakt:
Re: English Premier League
Gvardiol out do kraja sezone. Nema info za Diasa
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
Kakvi pehovi
Arsenalu tak svake sezone, pa i ove ista stvar, samo sto sad imamo sirinu
ARSENAL4ever
Nije jos kasno da nam neko zglajza
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
- JayCatwright
- Kontakt:
Meni su oba otkaza nigdje veze. Realno gledajuci, nema tu mnogo prostora za nesto bolje sa obzirom koliko su se pitali, a kako stvari stoje malo su se pitali. Slot je daleko vise zasluzio otkaz.
Meni sad iz ovog ugla nerealno djeluje sta je Arteta prezivio i koliku je podrsku imao. Mozda bi trebalo gledati u tom pravcu, al je istina da je sve krenulo nabolje kad je Josh preuzeo stvari u ruke od svog oca. Pa covjek se rijesio najvecih zvijezda u timu samo kako bi imao autoritet i kako bi igraci ginuli za njega i dobio podrsku, stvarno nevjerovatno. Vidim upalili se svi po drustvenim mrezama zbog Ezea i kroz sta prolazi, a zaboravljaju svi da je kroz isti tretman prosao i Trossard, trenutno poslije Ricea i Gabriela vjerovatno najzahvalniji igrac.
Meni sad iz ovog ugla nerealno djeluje sta je Arteta prezivio i koliku je podrsku imao. Mozda bi trebalo gledati u tom pravcu, al je istina da je sve krenulo nabolje kad je Josh preuzeo stvari u ruke od svog oca. Pa covjek se rijesio najvecih zvijezda u timu samo kako bi imao autoritet i kako bi igraci ginuli za njega i dobio podrsku, stvarno nevjerovatno. Vidim upalili se svi po drustvenim mrezama zbog Ezea i kroz sta prolazi, a zaboravljaju svi da je kroz isti tretman prosao i Trossard, trenutno poslije Ricea i Gabriela vjerovatno najzahvalniji igrac.
Arteta nije kritikovao upravu i zato je preživio.COYGBiH je napisao/la: ↑06 jan 2026, 08:00Meni su oba otkaza nigdje veze. Realno gledajuci, nema tu mnogo prostora za nesto bolje sa obzirom koliko su se pitali, a kako stvari stoje malo su se pitali. Slot je daleko vise zasluzio otkaz.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
-
RobertHrkac555
- Kontakt:
Koliko će im ovaj trajati pitanje je
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
Veliko pitanje, na kraju će kako god morati sam napustiti klub pod pritiskom kauboja kao što je Maresca uradio.
Da li je potpisivanje dugoročnih ugovora od 7 godina povezano sa FFP-om?
Buducnost svjetskog fudbala. Svi ovi klubovi ce biti osudjeni na prosjecnost i ropstvo, bez ikakve slobode. Zauzvrat, bice relativno stabilni finansijski. Nije chelsea jedini, vec su mnogi uveliko krenuli ovim putem.
- wadethegreat
- Kontakt:
City je gotov, ovo sa Diasom i Gvardiolom je preveliki hendikep, koga god da dovedu u januaru sad.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- LenyYoro15
- Kontakt:
Hajd barem će imat izgovor zašto im Arsenal bježi 15 bodova krajem marta.
Iz tvojih usta u Bozije usiLenyYoro15 je napisao/la: ↑06 jan 2026, 16:43Hajd barem će imat izgovor zašto im Arsenal bježi 15 bodova krajem marta.
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.