FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
bordobijeli
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ja sam bio član i kad je bio bojkot zbog Varesanovica. Članska je pripadnost klubu bez obzira na stanje na tabeli i ko vodi klub. Opet kažem ko ne zeli biti član i to mi je ok al trebalo bi da se uclani svako ko voli i osjeća FK Sarajevo.
- NeSamSafetee
- Kontakt:
Znaci ne treba niko da se učlani niti da ide na utakmice, pa šta nam je činiti? Tipkati po forumima kako neko ucestvuje u "devastiranju" kluba iz tople ugodne fotelje? Al ja "ne ucestvujem"
Učlani se
Kupi dres
Kupi sal
Kupi kartu, odi na utakmicu.
Ili hajd razguli, jos bolje.
Bolje i to nego samo sutnja. Pozvale su vas Horde (dok su jos imali kredibilitet) pa vas je 20k otislo na tekmu. Sad nemamo nikoga i bolje je sve od nicega.nokee je napisao/la: ↑06 jan 2026, 15:05Znaci ne treba niko da se učlani niti da ide na utakmice, pa šta nam je činiti? Tipkati po forumima kako neko ucestvuje u "devastiranju" kluba iz tople ugodne fotelje? Al ja "ne ucestvujem"
Učlani se
Kupi dres
Kupi sal
Kupi kartu, odi na utakmicu.
Ili hajd razguli, jos bolje.
A od muke ne znate sta cete pa sad i vrijedjate. E na sta spadosmo.NeSamSafetee je napisao/la: ↑06 jan 2026, 15:04Ne može plava fekalija volit ovaj klub. Kako se svi lako otkriju.

Daj taj ban, ne mogu sa ovim dusmanima kluba ni na istom forumu da budem.
Tačka.bordobijeli je napisao/la: ↑06 jan 2026, 14:59Članska je pripadnost klubu bez obzira na stanje na tabeli i ko vodi klub. Opet kažem ko ne zeli biti član i to mi je ok al trebalo bi da se uclani svako ko voli i osjeća FK Sarajevo.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Dok se šta_je ne učlani i ne uslika ovdje, kampanja nije uspješna
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Tjerate plave fekalije da ne prljaju temu yebo im pas mater šlagiranu
Ne nego sto klub za koji fol navijas nazivas necijom prcijom. U klub se ne ucljanjujes zbog Mirvica nego zbog pripadnosti nekome i necemu, ali ti ocito ne pripadas ovdje i ne znam zbog cega te jos uvijek moderatori nisu uklonili.
Mani se patetike, na stadionu se cuje 10 puta gore. U saopstenjima se pisalo gore. Zoran Zekic licno kaze isto samo eto nije imenovao nikog. I vi opet. Dobro, kao sto rekoh, sklonite mene, 3-4 put trazim ban od admina kojeg ocito boli ****. Pa da u tisini nastavite.
Forever Ismir, forever bordo, forza Saraejvo!
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
- trunks1946
- Kontakt:
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Ajde ispunite mu zelju, ovdje jedino i moze pisat jer na infu sigurno nece niti je ikad pisaoTETRAPAK je napisao/la: ↑06 jan 2026, 15:56Mani se patetike, na stadionu se cuje 10 puta gore. U saopstenjima se pisalo gore. Zoran Zekic licno kaze isto samo eto nije imenovao nikog. I vi opet. Dobro, kao sto rekoh, sklonite mene, 3-4 put trazim ban od admina kojeg ocito boli ****. Pa da u tisini nastavite.
Eno onaj Sutalo sto se povezivao sa nama otišao na pripreme sa prvim timom Dinama
Vamos Rajvosa!
Ko te nije volio nije ni obolio...
Ko te nije volio nije ni obolio...
Ne vidim bombasticne naslove, 500 clanova u 3h bez nekog pretjeranog hypea 
Idemo lagano, uclanite sve sto mozete.
Svako ko postavi bilo kakav uslov za clanstvo u klubu (izuzev finansijskih uslova - ali 25 BAM je manje od 5 kutija cigara, 5 pića u kafiću, 10 kafa…), za mene je za ban momentalni
Lp
Idemo lagano, uclanite sve sto mozete.
Svako ko postavi bilo kakav uslov za clanstvo u klubu (izuzev finansijskih uslova - ali 25 BAM je manje od 5 kutija cigara, 5 pića u kafiću, 10 kafa…), za mene je za ban momentalni
Lp
Biti srcem vezan, u tome leži snaga!
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Dobra fora za ljubimca. Ko se ljuti uvalimo mu kruti
Trenutno korisnika/ca: johntravolta123, Lecler i 30 gostiju.