FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koju poziciju će zauzeti FKS na kraju ove sezone?

Prvaci
34
12%
Drugi
28
9%
Treći
86
29%
Četvrti
70
24%
Peti
25
8%
Šesti
15
5%
Sedmi
6
2%
Osmi
12
4%
Ispadamo iz lige
19
6%

Ukupno glasova: 295

_weella_

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la _weella_ » 06 jan 2026, 16:37

Ne vidim bombasticne naslove, 500 clanova u 3h bez nekog pretjeranog hypea :)
Idemo lagano, uclanite sve sto mozete.

Svako ko postavi bilo kakav uslov za clanstvo u klubu (izuzev finansijskih uslova - ali 25 BAM je manje od 5 kutija cigara, 5 pića u kafiću, 10 kafa…), za mene je za ban momentalni :)

Lp
Biti srcem vezan, u tome leži snaga!

HordasFks
Kontakt:

Post Postao/la HordasFks » 06 jan 2026, 16:46

Ide lagano preko 1k za 24h..Aferim
Ko te nije volio,nije ni obolio❤️

ErosViverosViv
Kontakt:

Post Postao/la ErosViverosViv » 06 jan 2026, 16:52

Dobra fora za ljubimca. Ko se ljuti uvalimo mu kruti

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 06 jan 2026, 17:02

Treba Radovca vratit u bordo porodicu za cvaju
GRMI SA SJEVERA!
1946

Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.

Napapijri
Kontakt:

Post Postao/la Napapijri » 06 jan 2026, 17:05

Cekamo da neko uclani Sanina Mirvica kao govedo :D
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.

Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.

ŠTA_JE
Kontakt:

Post Postao/la ŠTA_JE » 06 jan 2026, 17:10

Dobra značka!

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 06 jan 2026, 17:13

Pitaristok je napisao/la:
06 jan 2026, 09:33
Pitar6785 je napisao/la:
05 jan 2026, 23:00
Nevjerujem da ce Keremeha i Djordjevica otjerat. Vjerovatno pravoslavci nece bit na okupu radi vaskrsa praznika.

Cudno je da je Cimirot bio na okupu danas
Što ti je čudno čojek u sarajevu živi
Mislio sam da zivi u Trebinju. A i to je primjer koji je profesionalac Cimirot. Bez obzira sto zivi u SARAJEVU sigurno rodbina sestre braca amidze dajdze su dole mogao je lagano otic i trazit extra dan dva off za praznike, plus sto je on pun ko brod.

Takodje jucerasnja prozivka je dosta stvari demantovala

DA JE MAMIC OTISAO
DA SE IGRACIMA DUZNO
I DA SMO KOKUZI.

Za tipove kao sto je tetrepak joker itd, imam jedno pitanje od kraja rata naveditemi koja je uprava radila bolji posao od MIRVICOVE UPRAVE, po bilo kojem segmentu.

Takodje navedite mi upravu koja je dovela igrace koji su nivo RISTOVSKOG ADEMA u jednom prelaznom roku ne samo kod nas bilo koji klub u bh.

Navedite mi ijednu upravu od kraja ata bilo kojeg kluba u bh da je radila bolji poso u bilo kojem segmentu od Mirviceve.

Naravno, osvajanje titula Sulente za 16 godina 3 su titule bile na fer osvojene jedna od tih je pod jakirovicem. 100% sam ubjdjen da je FK SARAJEVO imalo sudjenje borca ili zrinjskog a oni nase da bi FK SARAJEVO bilo prvak 4x u zadnjih 4 godine..

Takodje prica zasto nije podplatio ubacio ljude, nepije vode jer vico beus to nisu dali jer upravo oni znaju sta bi bilo da mi imamo utjecaj koji oni imaju, to nije znanje koje vico i beus imaju pa oni dosli na pozicije na kojima su vec im je to drzava omogucila radi takve strukture drzave..

HordasFks
Kontakt:

Post Postao/la HordasFks » 06 jan 2026, 17:25

Moze li neko da okaci sliku te značke da vidimo i mi u dijaspori koji cemo cekati mjesec dana pošiljku.Hvala!

N3R3D
Kontakt:

Post Postao/la N3R3D » 06 jan 2026, 17:27

Da li će pustiti u prodaju polusezonske?

DoktorXabaras
Kontakt:

Post Postao/la DoktorXabaras » 06 jan 2026, 17:29

tabba77 je napisao/la:
06 jan 2026, 12:51
Tražili ste članske, dobili ste. Koliko ste kukali, sve ispod 1000 članova do sutra do 13h je sramota !
To baš i nije realno, skok za više 100% u odnosu na predhodne godine, previše je čak i za nas.
Nije da nismo navikli u svemu pretjerivati.

sonpenn
Kontakt:

Post Postao/la sonpenn » 06 jan 2026, 17:30

HordasFks je napisao/la:
06 jan 2026, 17:25
Moze li neko da okaci sliku te značke da vidimo i mi u dijaspori koji cemo cekati mjesec dana pošiljku.Hvala!

slika
Sarajevo ljubavi moja.

HordasFks
Kontakt:

Post Postao/la HordasFks » 06 jan 2026, 17:32

DoktorXabaras je napisao/la:
06 jan 2026, 17:29
tabba77 je napisao/la:
06 jan 2026, 12:51
Tražili ste članske, dobili ste. Koliko ste kukali, sve ispod 1000 članova do sutra do 13h je sramota !
To baš i nije realno, skok za više 100% u odnosu na predhodne godine, previše je čak i za nas.
Nije da nismo navikli u svemu pretjerivati.
Kako je krenulo ide preko 1k za 24h

Turo
Kontakt:

Post Postao/la Turo » 06 jan 2026, 17:32

FK Sarajevo izaziva pažnju u Hrvatskoj: "Ne upoređujemo, ali vjerujemo da je Dreca naš Kovačić"

FK Sarajevo je protekle jeseni dobio na velikoj popularnosti i u Hrvatskoj, svima je jasno da je razlog dolazak Zorana Mamića na Koševo, a zatim i Marija Cvitanovića na mjesto trenera.

Dolazak Zorana Mamića i Marija Cvitanovića u FK Sarajevo je izazvao pravi potres u regiji, a ponajviše u Bosni i Hercegovini, ali i Hrvatskoj.

Hrvatski mediji sada sa mnogo pažnje prate sva dešavanja u Bosni i Hercegovini, a posebno u FK Sarajevo gdje sada rade sportski radnici koji su godinama sticali ime u Hrvatskoj.

Takav potez svakako dolazi na jako dobar način prije svega marketinški za WWin ligu Bosne i Hercegovine, kao i za Sarajevo.

Dokaz tome jeste i veliki intervju koji je Mario Cvitanović dao za Sportske Novosti u kojem je govorio o nekoliko tema.

Govorio je o odlasku Vincenta Tana, saradnji sa Zoranom Mamićem, pojačanjima, ligi, životu u Sarajevu, ali i posebno o mladim igračima u FK Sarajevo.

"Imamo dobar kostur momčadi. Sretan sam zbog iskustva koje imamo iskustvo kroz Banića, Ristovskog, Bralića, Ljajića, Cimirota... S njima je baš zadovoljstvo raditi.

Svi zajedno nastavit ćemo razvijati i tražiti gladne i potentne igrače, koji će biti budućnost Sarajeva, još više budućnost poslovanja Sarajeva. I sad imamo dosta mladih igrača u ekipi, nekoliko smo ih i jesenas promovirali.

Predsjednik je jako puno novca uložio u klub, u sve nas i sad trebamo nešto i njemu vratiti. Imamo njegovo veliko povjerenje, ima i ona naše", započeo je Cvitanović.

Poseban dio Cvitanović je posvetio mladom Muhamedu Dreci za kojeg vjeruje da je talent u rangu Matea Kovačića, iako ih nije želio upoređivati.

"Imamo mi i u klubu dosta mladog potencijala. Na pripreme ćemo tako povesti jednog kadeta, zove se Muhamed Dreca, ima 15 godina.

Dečko je neizmjerno talentiran, vjerujemo da je on naš Mateo Kovačić i pripremamo mu sličan put kao što je bio Kovačevićev. Ne pada mi na pamet uspoređivati ih, samo mu želimo pružiti priliku na sličan način", rekao je Cvitanović i dodao:

"Talent ima, ali treba s njim biti strpljiv, kao i sa svakim mladim igračem. Dobar je u duelu i trkačkom segmentu, doista je na razini seniora, a tehnički je sjajan.

Doduše, i u BiH, baš kao i kod nas, postoji pravilo da moraš imati 16 godina kako bi mogao igrati, ali radi se na tome da se to pravilo ukine, jer nije mi baš logično.
Gledamo u Ligi prvaka igrače koji nemaju 16 godina, a nije li i Yamal igrao za Barcelonu s 15? Godine nisu važne, važno je samo ono što neki igrač ima, koliko god star ili mlad bio. Spomenuo sam starije igrače u svlačionici, pomoći će oni Dreci da što prije stasa."

Ovakvi intervjui, ali i sve češća pisanja o FK Sarajevo i generalno WWin ligi Bosne i Hercegovine govore o tome, da je bh. prvenstvo itekako praćeno u regionu i da mu se sve više daje na značaju.

Hordas1990
Kontakt:

Post Postao/la Hordas1990 » 06 jan 2026, 17:33

Ako je iko kritikovao uhljebe u klubu ja sam ali se pretjeruje. Kao prvo video strasan, a niko nista. Greska im je sto su ponudili ovo za ljubimce. Jadno je to reklamirati ali koliko nas uclani clanove porodice i sl. koji u zivotu nisu pogledali utakmice a ne otisli na nju? Ne znam sta je razlika izmedju toga i ovoga sto su uradili mada ponavljam greska je i glupo izgleda. Ali uclaniti se i ne pametovati puno po tom pitanju jer to je duznost.

tuitamo
Kontakt:

Post Postao/la tuitamo » 06 jan 2026, 17:57

Kako ih dovesti?

- Imamo ih nekoliko na popisu, dobri su, odgovarali bi našim ambicijama, ali njihovi klubovi traže odštete koje mi ne možemo platiti. Imamo svoje probleme, okvire u kojima možemo djelovati, ali svi klubovi u našem okruženju imaju sličnu priču. Znamo u kojem vremenu živimo i tako se moramo ponašati.
Popravice se i ovo, nadam se. :kafa:

DoktorXabaras
Kontakt:

Post Postao/la DoktorXabaras » 06 jan 2026, 18:23

Hordas1990 je napisao/la:
06 jan 2026, 17:33
Ako je iko kritikovao uhljebe u klubu ja sam ali se pretjeruje. Kao prvo video strasan, a niko nista. Greska im je sto su ponudili ovo za ljubimce. Jadno je to reklamirati ali koliko nas uclani clanove porodice i sl. koji u zivotu nisu pogledali utakmice a ne otisli na nju? Ne znam sta je razlika izmedju toga i ovoga sto su uradili mada ponavljam greska je i glupo izgleda. Ali uclaniti se i ne pametovati puno po tom pitanju jer to je duznost.
To samo oni/one nas podsjećaju da su još uvjek tu ako se kojim slučajem zanesemo dobrim rezultatom ili nekom euforijom.
Opet ponavljam oni/one ne trebaju biti razlog da ne pružamo podršku klubu.

ŠTA_JE
Kontakt:

Post Postao/la ŠTA_JE » 06 jan 2026, 18:32

Jel potpisao taj dečko iz Čelika Telalović?

Hordas1990
Kontakt:

Post Postao/la Hordas1990 » 06 jan 2026, 18:33

DoktorXabaras je napisao/la:
06 jan 2026, 18:23
Hordas1990 je napisao/la:
06 jan 2026, 17:33
To samo oni/one nas podsjećaju da su još uvjek tu ako se kojim slučajem zanesemo dobrim rezultatom ili nekom euforijom.
Opet ponavljam oni/one ne trebaju biti razlog da ne pružamo podršku klubu.
Brate da se ne lazemo ovo su ljudi popizdili jer smo prcali Zeljkana da uclanjuju mrtve, kerove i mikrovalne pa nam se sad odbija od glavu. Realnost je da nas deru ljudi po pitanju clanskih i da ih objektivno nemamo sta prcati nego se uclanjivati i prestici ih, a sve ostalo je suplja ;)

KarloIvandic
Kontakt:

Post Postao/la KarloIvandic » 06 jan 2026, 18:35

sonpenn je napisao/la:
06 jan 2026, 17:30
HordasFks je napisao/la:
06 jan 2026, 17:25

slika
Jel dodje samo znacka uz clansku

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bvsic, johntravolta123, misstianopenaldo, Pantelija, Serha i 31 gost.