Ne jedemo go.vna, a samim tim ih nemamo ni kao ljubimce.
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
I onda mi kao glup humor imamo.
I na kraju svijeta, tebe bodriti.
Jel isto vazi ako je maltezer ili kangal? Duska sve proziva mirvica, a dao mu popust kad se uclani. 
Fk Željezničar.
Uclanis tri cetvrti gratis 
-
Zaboljesutra
- Kontakt:
Koliko sam upratio razgovor Cvitanovića za medije ističe kako klub ide u rezanje troškova i pomlađivanje momčadi te kao i odlazak Tana gdje ako čitamo između redova da sa njim odlazi i dosta novca iz FK Sarajeva.
Nastavak razgovora donosi kako su im interesantni neki igrači ali klubovi traže odštete za koje FK Sarajevo nema novca i da nije vrijeme za plakanje.
Znači li ovo da FK Sarajevo prestaje biti šampion transfer roka i pripremnih utakmica?
Nastavak razgovora donosi kako su im interesantni neki igrači ali klubovi traže odštete za koje FK Sarajevo nema novca i da nije vrijeme za plakanje.
Znači li ovo da FK Sarajevo prestaje biti šampion transfer roka i pripremnih utakmica?
[email protected] utakmice FK Borca.
-datum utakmice
-ime sudije
-video materija
Što više mailova veća mogućnost za Uefa inspekciju!
Za bolje sutra BiH nogometa !!!
-datum utakmice
-ime sudije
-video materija
Sampion transfer roka redovno, 400-500 hiljada maraka igraca platit iz nase lige je veliki pomak. Ne znam da li je ikad iko kupio iz nase lige ovako.Zaboljesutra je napisao/la: ↑06 jan 2026, 18:08Koliko sam upratio razgovor Cvitanovića za medije ističe kako klub ide u rezanje troškova i pomlađivanje momčadi te kao i odlazak Tana gdje ako čitamo između redova da sa njim odlazi i dosta novca iz FK Sarajeva.
Pa pod Rozmanom i Zekicem najlosije prolazimo na pripremnim utakmicama. Svi u ligi odigraju bolje od nas rezultatski
Zaboljesutra, iskreno i moja je želja da se smanji ta neka euforija prilikom transfer rokova. Imamo sasvim dobru akademiju i šteta je što više igrače iz iste ne koristimo. Pored toga stvarno mislim da ima dobrih mladih igrača po cijeloj BiH koji se samo trebaju skautirati, dovesti i ubaciti u ozbiljniji proces treninga.Zaboljesutra je napisao/la: ↑06 jan 2026, 18:08Koliko sam upratio razgovor Cvitanovića za medije ističe kako klub ide u rezanje troškova i pomlađivanje momčadi te kao i odlazak Tana gdje ako čitamo između redova da sa njim odlazi i dosta novca iz FK Sarajeva.
Ignatkov, Dizdarević, Mehmedović, Vrban, Cerić, Tiro od ove generacije koja izlazi iz juniora, dok su neki i mlađi juniori.Pored toga za kadete govore da je jedna od boljih generacija, tako da evo vodit će i Drecu na pripreme sa prvim timom, a ima 15 godina.
Moja želja je da dovedemo Telalovića iz Čelika u ovom transfer roku.
Imamo najbolji omladinski tim u zemlji i najtalentovanije igrače. bilo bi šteta ne iskoristiti ih.to je upravo pravi put.
-
Zaboljesutra
- Kontakt:

Ako ne bude članska kartica 0001 onda ništa od romantike.Pratile se i utakmice i treninzi na Koševu.
-datum utakmice
-ime sudije
-video materija
-datum utakmice
-ime sudije
-video materija
Odavno ti i ja to pišemo, šteta je stvarno ne iskoristiti to. Telalović, Keranović i naši omladinci uz trenutne iskusnije igrače i možda jednog ili dva igrača od 27-30 godina i to je to.
Dokle je nodijeva akcija da se reprezentativac Mufta pokloni Sturmu ?
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
-
Zaboljesutra
- Kontakt:
Puno bolja opcija nego bacati pare na nekadašnje profesionalce.Moharadža kako se već zove izgleda hajdemo reći bolji profesionalac nego Ristovski iako ovaj ima naravno veću karijeru ali je motiv upitan.Tako je u svakom klubu a ne FK Sarajevo.Kroz Zrinjski su također prolazila velika nogometna imena kao Kukoč,Bradarić,Balić Andrija ,Kožulj,Ibanez,sve neki bivši milijunski transferi a profesionalizam kao u ligi FBiH.Svaki od navedenih imao po 10-15 kg viška.
-datum utakmice
-ime sudije
-video materija
-datum utakmice
-ime sudije
-video materija
Otprilike takoZaboljesutra je napisao/la: ↑06 jan 2026, 18:08Koliko sam upratio razgovor Cvitanovića za medije ističe kako klub ide u rezanje troškova i pomlađivanje momčadi te kao i odlazak Tana gdje ako čitamo između redova da sa njim odlazi i dosta novca iz FK Sarajeva.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Maroodza i Gelson su iz B tima prešli, Maroodza je dobio priliku i fino je koristi. Gelson ide sada na pripreme, a govore da ima kvalitet.Zaboljesutra je napisao/la: ↑06 jan 2026, 18:23Puno bolja opcija nego bacati pare na nekadašnje profesionalce.Moharadža kako se već zove izgleda hajdemo reći bolji profesionalac nego Ristovski iako ovaj ima naravno veću karijeru ali je motiv upitan.Tako je u svakom klubu a ne FK Sarajevo.Kroz Zrinjski su također prolazila velika nogometna imena kao Kukoč,Bradarić,Balić Andrija ,Kožulj,Ibanez,sve neki bivši milijunski transferi a profesionalizam kao u ligi FBiH.Svaki od navedenih imao po 10-15 kg viška.
Bolji se kopaju
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Ovo je zaključak novinara iz rečenice da se ide u rezanje troškova, što se upravo dešava sa ovim igračima koji idu na posudbu ili raskid i mislim da će ih biti više od deset.Zaboljesutra je napisao/la: ↑06 jan 2026, 18:08Koliko sam upratio razgovor Cvitanovića za medije ističe kako klub ide u rezanje troškova i pomlađivanje momčadi te kao i odlazak Tana gdje ako čitamo između redova da sa njim odlazi i dosta novca iz FK Sarajeva.
Ne vidim razlog zašto bi bili šampioni prelaznog roka i dovodili kad trenutno imamo 13-14 vrhunskih igrača pod ugovorom i to na svim pozicijama a njihove zamjene će biti mladi perpektivni igrači što je po meni najbolja moguća opcija.
Šampioni priprema nismo odavno, to smo prepustili komšinici.

.png)