Nije imao potrebu kritikovati upravu jer su sigurno radili dobar posao a to pokazuju i rezultati.jose je napisao/la: ↑06 jan 2026, 10:34Arteta nije kritikovao upravu i zato je preživio.COYGBiH je napisao/la: ↑06 jan 2026, 08:00Meni su oba otkaza nigdje veze. Realno gledajuci, nema tu mnogo prostora za nesto bolje sa obzirom koliko su se pitali, a kako stvari stoje malo su se pitali. Slot je daleko vise zasluzio otkaz.
Meni sad iz ovog ugla nerealno djeluje sta je Arteta prezivio i koliku je podrsku imao. Mozda bi trebalo gledati u tom pravcu, al je istina da je sve krenulo nabolje kad je Josh preuzeo stvari u ruke od svog oca. Pa covjek se rijesio najvecih zvijezda u timu samo kako bi imao autoritet i kako bi igraci ginuli za njega i dobio podrsku, stvarno nevjerovatno. Vidim upalili se svi po drustvenim mrezama zbog Ezea i kroz sta prolazi, a zaboravljaju svi da je kroz isti tretman prosao i Trossard, trenutno poslije Ricea i Gabriela vjerovatno najzahvalniji igrac.
Bitno je trenera ispostovati,dati mu ono sto je potrebno da radi svoj posao...
United nema takvu upravu,a nece imati pravog trenera jer niko normalan nece doci da radi sa takvom upravom.
Imao je Amorim svojih greski al sa 4 nova igraca u polju, od kojih dva nije zelio jednostavno ja licno nisam ocekivao osim da bude na tabeli oko 8-og mjesta..