FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Znaci greska je i glupo izgleda, ALI...
Ne branite svaku glupost koju qrve izmisle !!!
Ne branite svaku glupost koju qrve izmisle !!!
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Treba sad ove strumfove po nadimcima uclanjivati u ljubimce, pisaj ga, cvaja gore dole 
Iskreno, ne mogu to ni zamisliti.ovo je Čelikova jedina šansa da zaradi novac. sigurno će pokušati da ga prodaju u inostranstvo.ali možda će dobiti Renana i Jattu 
Po meni je sasvim realno jer je za manje od 6 sati već 678 članova. Hajmo pitari, još malo fali do 1000.DoktorXabaras je napisao/la: ↑06 jan 2026, 17:29To baš i nije realno, skok za više 100% u odnosu na predhodne godine, previše je čak i za nas.
Nije da nismo navikli u svemu pretjerivati.
Nikakvo pretjerivanje, već realnost.
Ako nas nema 1000 koji ćemo se odmah učlaniti, onda se trebamo zapitati kuda plovi ovaj brod.
Nikad poraz, samo lekcija.
-
kraljlavova
- Kontakt:
Produžene 4 članske idemo dalje jos jace
Ne treba pretjerivati. Za te pare možemo dovesti 2 klinca iz Hrvatske. Igrači i procenti od transfera, to je ozbiljno korektna ponuda. Ako ne žele, neka ga oni prodaju za milione nekome u inostranstvu, da vidimo i to čudo.
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Mi smo neuništivi, mi smo kao Titanik.tabba77 je napisao/la: ↑06 jan 2026, 18:45Po meni je sasvim realno jer je za manje od 6 sati već 678 članova. Hajmo pitari, još malo fali do 1000.DoktorXabaras je napisao/la: ↑06 jan 2026, 17:29To baš i nije realno, skok za više 100% u odnosu na predhodne godine, previše je čak i za nas.
Nije da nismo navikli u svemu pretjerivati.
Nikakvo pretjerivanje, već realnost.
Ako nas nema 1000 koji ćemo se odmah učlaniti, onda se trebamo zapitati kuda plovi ovaj brod.![]()
Šala mala, šta znam, ne volim euforiju kod nas jer nam se uvijek obijala o'glavu.
Ja sam baš, baš iznenađen sa ovom brojkom obzirom na sva dešavanja u i oko kluba. Možda i mi ovde na forumu shvatimo da 99,9% navijača ne je.be mišljenja forumaša i komentatora na društvenim mrežama.
678 plus ljubimci 
-
kraljlavova
- Kontakt:
683
Da li se ovdje računaju samo oni kupljeni online ili i oni iz fan shopa?
-
jurisicduska
- Kontakt:
-
kraljlavova
- Kontakt:
687
-
jurisicduska
- Kontakt:
690 da zaokružimo.
-
kraljlavova
- Kontakt:
695
Da li smo nekada u proteklim godinama prelazili 700+ članova u prvom danu?
Jeli moze neko objasniti kako iz inostranstva da uclanim i da dobijem karticu na adresu? Hvala
Na Fk Sarajevo zvanicnom sajtu imas opciju članstvo i tamo ti je sve objasnjeno.Ukratko izaberes koju vrstu članske želis i uneseš osnovne podatke i to je to.Plaćanje naravno karticom.
Ko te nije volio,nije ni obolio❤️
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 40 gostiju.

.png)