Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Izdominran Frankov tim gdje je @Blancosica sa onim give me 10

1974---1975---1976---2001---2013---2020
- Unforgotten
- Kontakt:
Ajd ne kenjaj da je Masch dobio crveni (ali to je naučna fantastika, vi igrate fair play, jel' de) situacija bi bila drukčija. Ali tu je ono ali.adriano_leite je napisao/la:Donja Maoca bi makar imala preko 20% posjed lopte hahahahahah. Koja situacija je bila a da je sudija na nasu stranu okrenuo? To nije Pepe zasluzio karton? To nije progledao kroz prste Adebayoru? Lassu? Ne budi smijesan.1921 je napisao/la:STA MISEVI ? STA MESSI.. BRABONJAK SE ODBIJA OD PEPEA KO PICKA. NEMA KUVETA U SEBI ŽBLJOHAVO GOV.NO. NE ZNAM KAKO TE NIJE STID PISATI I PODRZAVATI KURCEVE KOJI VEC DRUGI PUT U POLUFINALU IMAJU NAKLONOST SUDIJA.adriano_leite je napisao/la:Zdravo dovidjenja misevi, Lionel Messi, hahahaha. Visca el Barca, visca Catalunya.
NI **** ARSENALA NE BI PROSLI DA IM JE RVP OSTAO NA TERENU. PA VI DONJU MAOCU NE MOZETE POBJEDITI KADA JE U PUNOM SASTAVU SMRDLJIVA ****.
Mascherano išao na loptu
How yes no!?
Prvak prve sezone PES6 sportsport.ba lige.
Kurt Cobain: "I'd rather be hated for who I am, than loved for who I am not."
- skyisthelimit
Real je smjesan veceras bio, svako ko se vadi na crveni karton je glup covjek, toliko 
15.10 - 15.06 ...
Samo me zanima zašto Mascherano nije dobio crveni za isti prekršaj na Pepeu? Eto, samo me to zanima
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
Real Madrid
Gdje ste sada stručnjaci da vas cujem ko je BOG FUDBALA....hahahhahahahahhahahaha bye bye!

DRŽAVA ŽELJO!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!
Hm , vi primili jos jedan ebga ..rusina_jr je napisao/la:Da vam je bar go kuci dati , vrijedi dva u gostima![]()
![]()
Željezničar za život cijeli !
Jos fino kaze Masch promasio loptu, al eto. Nema sta.
2006. godina:
[youtube][/youtube]
Da, osvajaju...
2009.
[youtube][/youtube]
Takodjer...
Evo i sada, ali eto, ne moze covjek igrati i protiv sudija i jedne od najjacih ekipa svijeta.
2006. godina:
[youtube][/youtube]
Da, osvajaju...
2009.
[youtube][/youtube]
Takodjer...
Evo i sada, ali eto, ne moze covjek igrati i protiv sudija i jedne od najjacih ekipa svijeta.
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
-
samosarajvo
- Kontakt:
Prvo.
Nije trebao iskljuciti pepea...onaj start je bio izmedju zutog ili da mu ne da nikakav karton(kad uzmes u obzir kakvih je sve startova bilo)
Pepe je sam skoro na sredini igrao,Lass los bio..Xabi onako..jedino je Pepe ganjo messia i dok je bio u igri mesi 2 pasa nije primio
Krenuli smo ofanzivno i mislim da bi ga zabili da se nije desilo sta se desilo ali ****
FUJ STARK FUJ
Nije trebao iskljuciti pepea...onaj start je bio izmedju zutog ili da mu ne da nikakav karton(kad uzmes u obzir kakvih je sve startova bilo)
Pepe je sam skoro na sredini igrao,Lass los bio..Xabi onako..jedino je Pepe ganjo messia i dok je bio u igri mesi 2 pasa nije primio
Krenuli smo ofanzivno i mislim da bi ga zabili da se nije desilo sta se desilo ali ****
FUJ STARK FUJ
- skyisthelimit
koji se qrac navijaci Reala vade na sudije, dokle vise...ono je cist crveni, svako ko misli da nije je budala
15.10 - 15.06 ...
Tako je to kad imas ekipu koja gradi igru na 3 klasicna KOLJACA.
Pa taj isti pepe je sigurno najomrazeniji igrac na svijetu, divljak kojem nije mjesto u sportu.
Bice bolje
jos koja milijarda kad se ulozi
Pa taj isti pepe je sigurno najomrazeniji igrac na svijetu, divljak kojem nije mjesto u sportu.
Bice bolje
jos koja milijarda kad se ulozi
- Unforgotten
- Kontakt:
A onaj start Mascha je bio samo za žuti, iako je bio identičanskyisthelimit je napisao/la:koji se qrac navijaci Reala vade na sudije, dokle vise...ono je cist crveni, svako ko misli da nije je budala
Ako neznaš nemoj se javljat, kakav crveni, ono je opasna igra i dobija se žuti karton, išao je na loptu!!skyisthelimit je napisao/la:koji se qrac navijaci Reala vade na sudije, dokle vise...ono je cist crveni, svako ko misli da nije je budala
Čestitke Barceloni i to je to..
"Give me what I want and I'll go away"
Real Madrid
Real Madrid
Nije ga napravio igrac istog 'kalibra'. Jednom se to moze dogoditi pa mu se i progleda kroz prste a drugom je to normala, svaki drugi prekrsaj je za crvenog. I koga bi ti iskljucio da si sudija? Budimo malo realnijiUnforgotten je napisao/la: A onaj start Mascha je bio samo za žuti, iako je bio identičan
P.S. i nije bio identican, pepe je isao djonom
Zadnja izmjena: UPS, dana/u 27 apr 2011, 22:56, ukupno mijenjano 1 put.
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
ove sudije samo upropastise fudbal, draz fudbala, ljepotu fudbala, od one utakmcie protiv barce 2009 god. sam zamrzio ligu shampiona samo tako, tad mi se fudbal bio zgadio nisam ga mogao zamisliti 5 mjeseci, samo imam zelju da je jednom osvojimo makar nam bilo poslednji put
- Unforgotten
- Kontakt:
A glumcima predpostavljam jest'UPS je napisao/la:Divljak kojem nije mjesto u sportu.
Ja...obojicu ili nijednog, zavisi šta bi uradio sa onim koji napravi prvi. Definitivno ne bih jednom dao žuti, a drugom crveniUPS je napisao/la:Nije ga napravio igrac istog 'kalibra'. Jednom se to moze dogoditi pa mu se i progleda kroz prste a drugom je to normala, svaki drugi prekrsaj je za crvenog. I koga bi ti iskljucio da si sudija? Budimo malo realnijiUnforgotten je napisao/la: A onaj start Mascha je bio samo za žuti, iako je bio identičan
Ali, eto Real svojim bunkerom na svom terenu ne ubija draz fudbala??QUARESMA 18<<< je napisao/la:ove sudije samo upropastise fudbal, draz fudbala, ljepotu fudbala, od one utakmcie protiv barce 2009 god. sam zamrzio ligu shampiona samo tako, tad mi se fudbal bio zgadio nisam ga mogao zamisliti 5 mjeseci, samo imam zelju da je jednom osvojimo makar nam bilo poslednji put
Zanimljivo
Prvo Pepe izbio loptu džon jeste bio to nije ni žuti možda oni padavičari samo padaju jbt.Da nemaju epilepsiju
I ovi naši su preležerno igrali,a opet bili bolji u punom sastavu toliko od mene
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- thenaturalone
- Kontakt:
Mnogo ste jaki hahahahahahaha 
Mourinhu se osvetio kukavičluk: Protiv Messija se ne može ni sa sedam mesara
BARCELONA je golovima čudesnog Lionela Messija pregazila Real na Santiago Bernabeu, došavši tako sasvim nadomak wembleyskog finala. Nije to bila ni sjena Reala otprije nekoliko dana iz finala Kupa kralja, dok su Katalonci odigrali jednu izvanrednu utakmicu, od prve do posljednje minute postavivši se na terenu kao dominanta sila sa nevjerojatnih 72 posto posjeda lopte.
Susret je nedvojbeno presudilo isključenje Portugalca Pepea u 69. minuti, a mnogi će reći da je njemački arbitar Wolfgang Stark preoštro sankcionirao neoprezni start Realova braniča. Mourinho će tako opet moći na sav glas psovati i okrivljavati suđenje, no to neće umanjit sramotu kraljevskog kluba na Santiago Bernabeu, gdje je 80 tisuća ljudi moralo gledati Madriđane u mišjoj rupi....
BARCELONA je golovima čudesnog Lionela Messija pregazila Real na Santiago Bernabeu, došavši tako sasvim nadomak wembleyskog finala. Nije to bila ni sjena Reala otprije nekoliko dana iz finala Kupa kralja, dok su Katalonci odigrali jednu izvanrednu utakmicu, od prve do posljednje minute postavivši se na terenu kao dominanta sila sa nevjerojatnih 72 posto posjeda lopte.
Susret je nedvojbeno presudilo isključenje Portugalca Pepea u 69. minuti, a mnogi će reći da je njemački arbitar Wolfgang Stark preoštro sankcionirao neoprezni start Realova braniča. Mourinho će tako opet moći na sav glas psovati i okrivljavati suđenje, no to neće umanjit sramotu kraljevskog kluba na Santiago Bernabeu, gdje je 80 tisuća ljudi moralo gledati Madriđane u mišjoj rupi....
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.