Kod vas je ajlah dominirao, nema sta pravi humor.
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
"Imamo neke igrače koji su igrali malo, ili nisu igrali, a finansijski su veliki uteg za klub. Nema puno smisla da su kod nas u klubu. Opet ću naglasiti, insistiramo na tome da podmladimo i pojeftinimo ekipu, naveliko tražimo mlade igrače", ispričao je Cvitanović
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Gledaj ovog.
Doći će za mjesec dana i reći da sa nikad skupljom ekipom igramo loše
Nije bolest sve što boli.
Doći će za mjesec dana i reći da sa nikad skupljom ekipom igramo loše
Nije bolest sve što boli.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Naravno da je loš znak što ljudi više ne bacaju novac na smeće. 
- DoSmrtiOdani87
- Kontakt:
Ne znam šta bih vam rekao, iskreno. Sve mi se čini da će decembar i prvih par mjeseci 2026. mnogo da koštaju. Porez, plate, igrači, dobavljači... baš rupa bez dna.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ima li na ovoj temi ijedan štrumf sarajlija ili bosanac da napise nesto smisleno i podjebbava sa stilom? Ovi srbijanci nisu zanimljivi ni sami sebi.
Je li realno da ovaj degenerik još uvijek registruje nove nickove. 15 godina to traje.

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Hocel kucni ljubimci koji su clanovi imati prednost kod kupovine ulaznica. Kakvi likovi nama se smijali kao mi uclanjujemo kerove a njihova zvanicna objavi da mogu clanovi biti kucni ljubimci
-
IMResurrected
- Kontakt:
Skoro ista procedura je u skoro svakom klubu kod nas. Moze se uclaniti kako ko hoce. Mozes uclaniti fotelju, tabure. Nema provjera, ne uclanjuje se u biblioteku. Ispravite me ako grijesim.
Ne znam zasto se sad ovo potencira toliko. Mislim, razumijem da jeste smijesno sto su pomislili da je dobra ideja preporuciti navijacima da uclane kucne ljubimce, ali zar je ovo neka novotarija?
Ne znam zasto se sad ovo potencira toliko. Mislim, razumijem da jeste smijesno sto su pomislili da je dobra ideja preporuciti navijacima da uclane kucne ljubimce, ali zar je ovo neka novotarija?
-
jurisicduska
- Kontakt:
Ne znamo, kakva su vaša iskustva, vi ste pioniri učlanjivanja ljubimaca ?? Koji su bili benifiti ??
Pa svugdje je tako, ali to neki navijaci dodju na ideju pa nastane zajebancija, ali da klub objavi, nista vise nego za ismijavati.IMResurrected je napisao/la: ↑06 jan 2026, 19:03Skoro ista procedura je u skoro svakom klubu kod nas. Moze se uclaniti kako ko hoce. Mozes uclaniti fotelju, tabure. Nema provjera, ne uclanjuje se u biblioteku. Ispravite me ako grijesim.
Fk Željezničar.
Necemo se praviti glupi. Godinama tvrde da mi uclanjujemo macke i pse, pa onda njihov klub ovo postavi. Jedina istina je da neznatan broj ljudi to uradi, cisto iz zajebancije. Nas je jednostavno vise. Imamo vise iskrenih, odanih navijaca. Vise ljudi voli Zeljeznicar nego Sarajevo. Njima je to tesko prihvatiti i zato se gube. Slicno je i sa posjetom. Nama upisu 10 milja kad nas je 8 i onda oni ispisu 15 stranica na forumu zbog toga, dok je na gradskom stadionu 2 milje, ali to uredno ignorisu. Ukratko, u pitanju su kompleksi. Nekad mi ih cak i bude zao, ali obicno prevlada gadjenje pa brzo izgubim taj osjecaj.
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Naravno da je forma uclanjivanja skoro pa identicna kod svakog kluba. Al oni su ti koji su u svojoj nemoci u periodu kada smo mi imali skoro 13000 clanova kukali i pravili pricu kako se kod njih moze uclaniti samo sa jmbgIMResurrected je napisao/la: ↑06 jan 2026, 19:03Skoro ista procedura je u skoro svakom klubu kod nas. Moze se uclaniti kako ko hoce. Mozes uclaniti fotelju, tabure. Nema provjera, ne uclanjuje se u biblioteku. Ispravite me ako grijesim.
Poredjenja radi, Zeljeznicar je u prosloj godini imao vise od 12000 clanova, sto je tek malo manje od gore navedenog najveceg hajca, pa je ta prica o nekakvim manipulacijama i laznim clanovima jos smjesnija. I naravno vrhunac ironije je sto su nakon svega toga upravo oni jedini uveli mogucnost uclanjivanja ljubimaca ne cudi sto im se danas svi redom smiju
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Sve isto je k'o nekada, sve isto je, ali ništa isto nije ! HB ♥️
Al krele je kreativan sa nickovima.
Ko marketing služba jufki.
Sve isto je k'o nekada, sve isto je, ali ništa isto nije ! HB ♥️
- BiHSportman
- Kontakt:
Može li se uopšte na stranici Sarajeva vidjeti koliko je učlanjenih do sada?
1921!
700BiHSportman je napisao/la: ↑06 jan 2026, 19:37Može li se uopšte na stranici Sarajeva vidjeti koliko je učlanjenih do sada?
Trenutno korisnika/ca: bvsic, jurisicduska, ristagrad i 22 gosta.