AS Roma
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AS Roma
Naravno da kasne, Situacija ista kao i ljetos, prvo Rios pa onda Sancho, tako sada Raspadori pa Zirkzee kojeg vjv bude novi trener ostavio, onda se bude našlo novo ime pa bude X klub previše trazio i eto nas 3 dana prije kraja mercata, onda se bude dovelo neko ime koje ima cijelu sezonu 78 min na posudbu, nije da nismo vidjeli našeg sd-a kako radi ljetos.... Treba se pod hitno nekog dovest jer nam je roster kharina žešča...
Ieri,oggi,domani.
Sempre con te! 🔴🟡
Sempre con te! 🔴🟡
Massara zaslužio da se nabije nogom.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Ne treba niko ni dolaziti.Samo nek se rijese onog parmaka.Cassano2024 je napisao/la: ↑05 jan 2026, 15:03Što se mene tiče, pojačanja već kasne. Treba Keana uzet Fiorentini. Dati im Baldanzija i gajbu piva. Još će otići i ovi napadači koje imamo.
Danas pobjeda pod moranje.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Bio bih jako iznenađen pobjedom večeras, odbrana će vjerovatno izgledati: Ziolkowski - Ghilardi - Celik, jednostavno previše igrača nam fali u dijelu ekipe gdje smo uslovno rečeno najbolji. Da sam na mjestu Gasperinija, zaprijetio bih čelnicima ekipe ostavkom, nije realno više da vuku navijače za nos sa pričom oko FFP-a, jednostavno je to smiješno. Očigledno je i Ranieri ostavljen u klubu, onako, kao ukras. Ne kao pravi autoritet.
Brukamo se, moljakamo yebenog Raspadorija da dođe
A zašto se to radi? Zato što smeće od sportskog direktora uopće nema spreman plan B, ovo je najveća oyebina u klubu, nadam se da leti što prije. Na ljeto kada dođe do rasprodaje, treba nam neko sa stvarnom vizijom, a ne ovi propaliteti. Albert Guðmundsson, je li realno?
Vidjet ćemo može li frizurica večeras potrčati...
Brukamo se, moljakamo yebenog Raspadorija da dođe
Vidjet ćemo može li frizurica večeras potrčati...
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Moram još malo da popljujem debilnog sportskog direktora, objektivno gledano koje je jedino pojačanje koje smo doveli ljetos? Pa samo Wesley, jer je to igrač kojeg je striktno Gasperini želio, još iz perioda Atalante.
Ako žele nešto da urade sa ovim transfer rokom, pedala za Massaru i daj ključeve Gasperiniju, neka čovjek bira sebi igrače.
Ako žele nešto da urade sa ovim transfer rokom, pedala za Massaru i daj ključeve Gasperiniju, neka čovjek bira sebi igrače.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Stvarno očajno i ništa se osim te dvojice koje naravno nece se dovesti ne spominje...
Bitno da se Lordu Cristanteu produzi ugovor...
Kakav sastav dns, bez obrane igramo, eto i Como nas prestigao na ljestvici
Bitno da se Lordu Cristanteu produzi ugovor...
Kakav sastav dns, bez obrane igramo, eto i Como nas prestigao na ljestvici
Ieri,oggi,domani.
Sempre con te! 🔴🟡
Sempre con te! 🔴🟡
Mozemo pricati sta hocemo ali ove manje utakmice rjesavamo ko od sale.Problem su ti derbiji ali jos uvijek smo u top 4 sto nije mala stvar sa ovako limitiranim sastavom.Mislim da niko drugi i nebi izvukao nista vise.
Bas rutinski, Lecce nam i s ovakvom obranom ne bi do sutra zabilo.. Jos Ferguson i Dovbyk oboje zabiju...
Da nije bilo kiksa protiv Caglaria i Torina bili bi prvi
Pa svakakvih trenera je proslo ovih sezona i 5 mjesto nam je max bilo... Mada ove sez dosta igraca je palo tako da od ovog bolje ne moze.... Samo da se sada i na ljeto napokon rijesi rekonstrukcija kadra
Da nije bilo kiksa protiv Caglaria i Torina bili bi prvi
Pa svakakvih trenera je proslo ovih sezona i 5 mjesto nam je max bilo... Mada ove sez dosta igraca je palo tako da od ovog bolje ne moze.... Samo da se sada i na ljeto napokon rijesi rekonstrukcija kadra
Ieri,oggi,domani.
Sempre con te! 🔴🟡
Sempre con te! 🔴🟡
Gasperini didn't speak after the win over Lecce. Mangiante: "Transfer market tension, something isn't going right."
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Zeli Gasperini prava pojacanja jer je svjestan da za veliki rezultat ove sezone nije potrebna neka vrhunska ekipa jer niko toliko ne odskace da je nedostizan.
I ljetos je bilo svađa, čak je kritizirao transfer politiku, sve mu je dovedeno pred kraj augusta...
Obecali čovijeku projekat, odhebao Juve, i onda mu dovedeš samo jednog igraca, tražio je top veznjaka, top napadaca i top ljevo krilo obavezno....
Ma nek da ostavku, toliko igraca nam fali a sta radi Massara?
Ameri su također došli u Rim raspravljat o mercatu, dajte paru i novog S.d-a
Ieri,oggi,domani.
Sempre con te! 🔴🟡
Sempre con te! 🔴🟡
Gasperini valjda skonta da i ovo što ima treba stavljati na prave pozicije pa taman juniori igrali. Dibala i Soule zajedno ne mogu igrati, wesli samo desno, napadac mora biti u igri, pelegrini ni u ludilu na krilu.
nema potpisa
Biafora prenio da Gasperini sutra ima sastanak sa vlasnicima, ne bi se začudio da se obistini ono što sam napisao ranije i da ode.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Ove pobjede u tim "malim" utakmicama vise ne predstavljaju nikakvu draz, jer svaki derbi kukavicki igramo i imamo vec dosta poraza i trenutnim stanjem mi ne trebamo da igramo lp.
Ali evo vidjet cemo sta ce donijeti ovaj razgovor Gaspa sa vlasnicima, merkato je uveliko poceo mi jos nismo blizu ni jednog potpisa, ocito nema novca ni plana ni strategije.
embrace the chaos
- Cassano2024
- Kontakt:
Iznijet će im svoja zapažanja i potrebe, oni će reći da će učiniti sve što je u njihovoj moći i nece uraditi ništa.
Utakmicu nisam gledao, samo golove vidio.
Utakmicu nisam gledao, samo golove vidio.
Commando Ultrà Curva Sud
Zato sto nema novca bitno je da igramo tu Ligu Sampiona makar sve derbiji izgubili.Jeste da nema drazi ali bodovi su najvazniji a bez Lige Prvaka mi tesko mozemo ocekivati neka bolja pojacanja.Denno je napisao/la: ↑07 jan 2026, 03:19Ove pobjede u tim "malim" utakmicama vise ne predstavljaju nikakvu draz, jer svaki derbi kukavicki igramo i imamo vec dosta poraza i trenutnim stanjem mi ne trebamo da igramo lp.
Ali evo vidjet cemo sta ce donijeti ovaj razgovor Gaspa sa vlasnicima, merkato je uveliko poceo mi jos nismo blizu ni jednog potpisa, ocito nema novca ni plana ni strategije.
- Cassano2024
- Kontakt:
Od svih imena spali smo na rovovske pregovore oko smiješnog RASPADorija. Komedija smo.
Sad gledam, i pored svih izgubljenih derbija, da nismo kiksali Torino i Kaljari dijelili bi prvo mjesto sa Interom.
Sad gledam, i pored svih izgubljenih derbija, da nismo kiksali Torino i Kaljari dijelili bi prvo mjesto sa Interom.
Commando Ultrà Curva Sud
Dovbyk out dva mjeseca, ništa od njegovog odlaska, žao mi je Artema, vjerujem da ima kvalitet, ali nikako da ga krene. Dragusin navodno veoma blizu, ne znam šta da mislim, lik je imao jako tešku povredu. Moramo vidjeti formulu, ukoliko je u pitanju posudba sa pravom otkupa, onda mi je okej imati još jednog stopera u rotaciji.
Čeka se da primadona Raspadori konačno prihvati transfer. Zirkzee jako teško. Jedino pravo novo ime je Robinio Vaz, malac iz Francuske. Ovo bi bio dobar posao. Na tugu jednog forumaša izgleda da se priča Faraona i Rome završava.
Čeka se da primadona Raspadori konačno prihvati transfer. Zirkzee jako teško. Jedino pravo novo ime je Robinio Vaz, malac iz Francuske. Ovo bi bio dobar posao. Na tugu jednog forumaša izgleda da se priča Faraona i Rome završava.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Raspadori bi valjda u nedelju poslje superkupa trebao doci... A sta ja znam s tim Zirkzee bude kao Sancho, prihvatio i on i United, onda su govorili da cekaju završetak africkog kupa, sad cekaju novog trenera i bude mercato zavrsio, uvijek neka kina s našim metama....
Vaz i Giovane iz Verone su talenti i trebalo bi ih cekat kao Soulea, nama trebaju pojacanja a ne talenti ako hocemo u l.p...
Dobri bi bili oni za rotaciju ali mi nemamo ništa prema naprijed...
Na žalost Elsha nije ama bas nista pokazao ove god....
Vaz i Giovane iz Verone su talenti i trebalo bi ih cekat kao Soulea, nama trebaju pojacanja a ne talenti ako hocemo u l.p...
Dobri bi bili oni za rotaciju ali mi nemamo ništa prema naprijed...
Na žalost Elsha nije ama bas nista pokazao ove god....
Ieri,oggi,domani.
Sempre con te! 🔴🟡
Sempre con te! 🔴🟡
Izgleda da smo odustali od Zirkzee-a, te da će dovesti ovog malca. O njemu stvarno nemam pojma, čitam da navijači iz Francuske i nisu nešto oduševljeni njime.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤