Wow,
Dobro nisu stavili... Platis 4 dobijes 4 clanske.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Wow,
To je za vas pogodnost koji tražite dlaku u jajetu i sve razloge da se ne učlanite.Jet2Holiday je napisao/la: ↑06 jan 2026, 20:20Wow,
Dobro nisu stavili... Platis 4 dobijes 4 clanske.
Lahko je tebi kad si lijep, dobro ti nije dala i pare iz kase
Ni to
Trudis se, ali te malo IQ yebe.DoktorXabaras je napisao/la: ↑06 jan 2026, 20:08Umjesto ovih ljubimaca trebali su stavit GFC, to bi bila genijalna idejaNazorUso je napisao/la: ↑06 jan 2026, 19:47Pa i to je jedna od genijalnih ideja lezbacha i qrava koje su se nakotile u klubu !!!napoleon72 je napisao/la: ↑06 jan 2026, 19:38Ma presmijesno al et, takav je vakat da su ljudima danas ljubimci zamijenili djecu. Garant je neko bio u fazonu "sto ti mozes uclanit svog sina a ja ne mogu svog Flafija", i onda dobijes ovo.![]()
Nema para, nema podrške-objektivni navijač Sarajeva![]()
Had ga kritkujete što hočete onda na njegovu sisu da se spojiteNazorUso je napisao/la: ↑06 jan 2026, 21:02Trudis se, ali te malo IQ yebe.DoktorXabaras je napisao/la: ↑06 jan 2026, 20:08Umjesto ovih ljubimaca trebali su stavit GFC, to bi bila genijalna ideja![]()
Ja nisam niciji bot, tako da mi pare od GFC ne trebaju, a posebno ne od Sarajeva.
Ja debelog i qrve kritikujem godinama, kakve veze GFC ima s tim ?
Nego, jedna stvar mi je fascinantna : vas botove je pravoooo usrecila ova opcija "LJUBIMCI"da se niste pronasli ???
NazorUso je napisao/la: ↑04 jan 2026, 21:32Ayla je uyebala i posao sa GFC-om. Lagala ih i zavlacila oko preuzimanja GFC-a od strane naseg kluba. Momcima se ostale duzne pare od prosle sezone. Sad ih laze da ce pola biti isplaceno 10.1. a pola u februaru.
I da, licno ona ih laze, jer je ona bila na sastancima sa ljudima iz GFC-a.
Znam da nam to nije prioritet niti najveci problem, ali baca ljagu na klub. Momcima obecano sve, a dobili NISTA !!!
Qrva cega god se dohvati, zayebe !!!
Ako je šukqnje anamonjima onda_weella_ je napisao/la: ↑06 jan 2026, 21:13Najgore sto ocigledno niko ne konta ovu zajebanciju sa ljubimcima, jer su anamo oni prije par godina uclanjivali i zive i mrtve i ljubimce i sve.
Mislim da je ovo zaista jedan cirkus i “prozivka” na taj racun bas kao sto vjerujem da oni i sad uclanjuju i kerove i cvijece itd samo da na broju dobiju.
Tako da ko se primio, treba samo malo potraziti clanke od prije dvije godine i vidjeti sta su bile zajebancije na njihov racun.
Malo su ovi nasi udarci nizi nego sto moze povrsan stanovnik skontati ali mozda je i do mene pa ja to tako dozivljavam.
Uglavnom od mene je 4+ članova danas, dosta![]()
- Moram istaknuti veliki respekt koji imam za predsjednika, on je čovjek koji neizmjerno voli klub, spreman je nastaviti ulagati i odlučan je u ideji da izgradi jako Sarajevo, govori Cvitanović.
Poserem se na debila predsjednika, ajlu i ove sve sto su okupili oko sebe.Tatamata1946 je napisao/la: ↑06 jan 2026, 22:12- Moram istaknuti veliki respekt koji imam za predsjednika, on je čovjek koji neizmjerno voli klub, spreman je nastaviti ulagati i odlučan je u ideji da izgradi jako Sarajevo, govori Cvitanović.
Vidi se da ti je IQ ljubimca i zato se i radujes clanskim.DoktorXabaras je napisao/la: ↑06 jan 2026, 21:18Had ga kritkujete što hočete onda na njegovu sisu da se spojiteNazorUso je napisao/la: ↑06 jan 2026, 21:02Trudis se, ali te malo IQ yebe.DoktorXabaras je napisao/la: ↑06 jan 2026, 20:08
Umjesto ovih ljubimaca trebali su stavit GFC, to bi bila genijalna ideja![]()
Ja nisam niciji bot, tako da mi pare od GFC ne trebaju, a posebno ne od Sarajeva.
Ja debelog i qrve kritikujem godinama, kakve veze GFC ima s tim ?
Nego, jedna stvar mi je fascinantna : vas botove je pravoooo usrecila ova opcija "LJUBIMCI"da se niste pronasli ???
![]()
NazorUso je napisao/la: ↑04 jan 2026, 21:32Ayla je uyebala i posao sa GFC-om. Lagala ih i zavlacila oko preuzimanja GFC-a od strane naseg kluba. Momcima se ostale duzne pare od prosle sezone. Sad ih laze da ce pola biti isplaceno 10.1. a pola u februaru.
I da, licno ona ih laze, jer je ona bila na sastancima sa ljudima iz GFC-a.
Znam da nam to nije prioritet niti najveci problem, ali baca ljagu na klub. Momcima obecano sve, a dobili NISTA !!!
Qrva cega god se dohvati, zayebe !!!![]()
Tebi hobi da ti se salju slike clanskih, da bi nekom vjerovao da je navijac klubafks74 je napisao/la: ↑06 jan 2026, 20:45To je za vas pogodnost koji tražite dlaku u jajetu i sve razloge da se ne učlanite.Jet2Holiday je napisao/la: ↑06 jan 2026, 20:20Wow,
Dobro nisu stavili... Platis 4 dobijes 4 clanske.![]()