Šta se čudiš, pa i Brčko je ljepše od Tuzle.
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
Poređenje Zagreba s kasabama poput Sarajeva je blasfemija 
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Ovo si možda vidio u Doglodima jer tamo ima dosta obiteljiRosicky je napisao/la: ↑06 jan 2026, 16:36To je taj spoj istoka i zapada
Mater mi je 10g zivjela u sarajevu i isla u skolu
Za nju nema ljepseg grada i to mogu razumijet za one koji zive tamo.
Ja kad dodem vidim atmosferu cernobila.
Zagadeno,lutalica pun grad,smeća.
Ljudi pored svojih kuca prodaju stolicu iz baste da prehrane obitelj.
A i imam pravi da mi je grad ruzan,ne znam sta je problem.
ustase su bile dobrodosle u Sarajevo,vidi se da ne znate identitet grada![]()
® GONGASHI POWERHOUSE ®
- Shategabri
- Kontakt:
Znači li to da ih ima još u tom kraju i da se nisu prepali razvojem Dobroševića i svi utekli ka matici.
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
- kraljttbvb
- Kontakt:
Vazda mi je bilo dobro ime Dobroševići.
Sta su ljudi tamo radili, pa im dali takvo ime
Sta su ljudi tamo radili, pa im dali takvo ime
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Isplate li se ove TNF jakne, valjaju li šta ili je samo trend?
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Nebi se slozio za Brcko.
Ja evo zivim preko 30 godina vani.
Sto se tice BiH, vecinom ovo stari grad. Sarajevo prvi, pa Mostar, Jajce, Travnik i Bihac. Ovo ostalo je sve tanko. I moj kraj BL i PD jadno, iako ce se neki ljudi ljutiti al tako izgleda.
Zagreb meni izgleda nesto poput neki manji gradova iz Poljske. Ne moze se porediti sa npr Varsavom ili Krakowom.
Ovi poput Rosicky se upale kad nesto kazes negativno o Hrvatskoj.
Meni je Sarajevo dosta ljepse neg Zagreb. Al isto tako mi je Sibenk npr dosta ljepsi od Zagreba.
Kao sto je Lisabon ljepsi od Frankfurta ili Minhena. Lyon od Londona.
Dovodio sam kolege iz Amerike u Europu. Najljepse im je bilo u Mostaru kod starog mosta ili na Bascarsiji.
Čuj ja se upalim.soko je napisao/la: ↑06 jan 2026, 20:57Nebi se slozio za Brcko.
Sto se tice BiH, vecinom ovo stari grad. Sarajevo prvi, pa Mostar, Jajce, Travnik i Bihac. Ovo ostalo je sve tanko. I moj kraj BL i PD jadno, iako ce se neki ljudi ljutiti al tako izgleda.
Zagreb meni izgleda nesto poput neki manji gradova iz Poljske. Ne moze se porediti sa npr Varsavom ili Krakowom.
Meni je Sarajevo dosta ljepse neg Zagreb. Al isto tako mi je Sibenk npr dosta ljepsi od Zagreba.
Dovodio sam kolege iz Amerike u Europu. Najljepse im je bilo u Mostaru kod starog mosta ili na Bascarsiji.
Ljudi mi govore da sam ustaša jer mi se ne sviđa sarajevo i nabacuju zagreb u raspravu a nemam veze s njim
normalno da ću onda ić u kontru
Nije ti prvi ni zadnji put da se javis cim neko spomene bilo sta negativno o Hrvatskoj a blatis ovamo. Zato ti i govore da si.Rosicky je napisao/la: ↑06 jan 2026, 20:59Čuj ja se upalim.soko je napisao/la: ↑06 jan 2026, 20:57Nebi se slozio za Brcko.
Ljudi mi govore da sam ustaša jer mi se ne sviđa sarajevo i nabacuju zagreb u raspravu a nemam veze s njim
normalno da ću onda ić u kontru![]()
A to sto ti mislis da je Sarajevo najruzniji glavi grad, il je rad tog sto te tako zovu ili ti je ukus rinaka.
To sto je zagadjen i sto ima krkana to je druga prica al ruzan nije.
Ne pratiš raspravu od početka pa se onda ne javljaj.Nije nitko spomenio Zagreb pa se ja aktivirao nego je bila situacija oko toga da komunalne službe ne čiste grad i onda sam ja rekao da je najprljaviji,najružniji i da smrdi ili šta sam već napisaosoko je napisao/la: ↑06 jan 2026, 21:13Nije ti prvi ni zadnji put da se javis cim neko spomene bilo sta negativno o Hrvatskoj a blatis ovamo. Zato ti i govore da si.Rosicky je napisao/la: ↑06 jan 2026, 20:59Čuj ja se upalim.soko je napisao/la: ↑06 jan 2026, 20:57
Nebi se slozio za Brcko.
normalno da ću onda ić u kontru![]()
A to sto ti mislis da je Sarajevo najruzniji glavi grad, il je rad tog sto te tako zovu ili ti je ukus rinaka.
To sto je zagadjen i sto ima krkana to je druga prica al ruzan nije.
Onda su oni da bi mene valjda uvrijedili spomenuli zagreb a ja nastavio podbadati na gluposti jer ih to triggera.
Realno me zaboli qita za oba grada.Da je sramota kako izgleda glavni grad moje države jest ali šta ja tu mogu.
Na stranu to sto je on ujko ali Sarajevo fakat jeste poruzan grad. Bio sam tamo mnogo puta, evo zadnji put u Oktobru 5 dana i nadam se da necu morati jos zadugo 
100% sportski i krajnje opušten potpis
@rosicky do mene je ako nisam isao nekoliko stranica unazad.
Al sam vise puta primjetio da se upalis i svakako da blatis, kao npr ono za kozojebe i bosnjake. Nekako je logicno zasto ti je ruzan.
Al sam vise puta primjetio da se upalis i svakako da blatis, kao npr ono za kozojebe i bosnjake. Nekako je logicno zasto ti je ruzan.
Par puta sam igrao termin u Delminiumu, u hotelu bude ludnica kad igraju Vatreni
® GONGASHI POWERHOUSE ®
- Pensioner26
- Kontakt:
I za Pariz govore da je grad svjetlosti, a precijenjen do bola.
Sarajevo se ne svidja ni sarajlijama cim svaki dan cvile ovako. Zagadjenost, prljavstina, primitivizam, to sve stoji, ali grad kao grad i nema sta ponuditi. Sta je to turisticka atrakcija nije mi jasno, onaj ko jednom tu kroci nece vise sigurno planirati vec ide dalje. Pricam o stranim turistima. Za Zagreb se isto moze reci, ma da je Zagreb uopsteno bolji i ljepsi od Sarajeva, ali je kanta za Dubrovnik naprimjer.
Meni samo cudno kako ljude nije sramota porediti ove kasabe sa velikim evropskim metropolama tipa Pariz, Bec, Prag itd.
-
Bundesliga
- Kontakt:
Sarajevo je daleko poznatiji grad od Zagreba, to je činjenica. Spomeni nekome Sarajevo u svijetu, odmah znaju za Olimpijske Igre, Valter Brani Sarajevo itd. Eh sad, koji je ljepši, rekao bih Sarajevo. Zbog arhitekture, geografskog položaja itd. A da su nešto lijepi gradovi - nisu nijedan.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Bukvalno, ne sjecam se kad sam zadnji put u samom centru vidio pascad lutalice. I ove u naselju kad vidis jednom u 6 mjeseci spakuju ga preko noci.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Bundesliga je napisao/la: ↑07 jan 2026, 00:05Sarajevo je daleko poznatiji grad od Zagreba, to je činjenica. Spomeni nekome Sarajevo u svijetu, odmah znaju za Olimpijske Igre, Valter Brani Sarajevo itd. Eh sad, koji je ljepši, rekao bih Sarajevo. Zbog arhitekture, geografskog položaja itd. A da su nešto lijepi gradovi - nisu nijedan.
Mislis da itko maloljetan u BiH zna za takve stvari a gdje u svijetu
Zadnja izmjena: Rosicky, dana/u 07 jan 2026, 00:41, ukupno mijenjano 1 put.
Wtf, pa devedeset posto nas na ovom športskom forumu ne zna gdje su se održale prošle ZOI, kamoli netko u svijetu zna za one 1984.Bundesliga je napisao/la: ↑07 jan 2026, 00:05Sarajevo je daleko poznatiji grad od Zagreba, to je činjenica. Spomeni nekome Sarajevo u svijetu, odmah znaju za Olimpijske Igre, Valter Brani Sarajevo itd. Eh sad, koji je ljepši, rekao bih Sarajevo. Zbog arhitekture, geografskog položaja itd. A da su nešto lijepi gradovi - nisu nijedan.
Valter brani Sarajevo
Trenutno korisnika/ca: sarajevskiMarlboro i 3 gosta.