FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Asprilla izrazio želju da potpiše za nas, klubovi pregovaraju.
Po ovome što sam vidio da njihovi mediji pišu, već smo jednu ponudu poslali, ali su odbili. Ali ako sam dobro shvatio, nastavili su se pregovori, pokušava se naći zajednička riječ.
Po ovome što sam vidio da njihovi mediji pišu, već smo jednu ponudu poslali, ali su odbili. Ali ako sam dobro shvatio, nastavili su se pregovori, pokušava se naći zajednička riječ.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
kraljlavova
- Kontakt:
Za 9.5 sati 800 članova aferim pitari apsolutni rekord lige
Nagurasmo 800 
- MaroonWhite1946
- Kontakt:
Hahahahahahahahahahahahahah kakav si ti bratPitar6785 je napisao/la: ↑06 jan 2026, 20:50Klubovi po Americi zaradjuju godisnje vise miliona dolara na prodaji haljina cizama privjesaka bandena itd itd za pascad macke.
Mnoge zene se i guze ljube sa cukima, placa avio karte itd problem je sto neko uclani kucnog mezimca, pa covjek i zena koji imaju pare da uclane sebe i svoje 3 djece su 95% ljudi koji imaju cuke mace i koji su puni ko brod i njima nije problem dat jos 25 km da za cuku, a za klub je jedino bitno da se poveca broj clanarine i da kane sto vise para a da pritom nemora izgubit imidz da promovise racizam fazizam namjestanje utakmica itd itd.
Adem kad dobije platu njega k u r ac boli jel se to nakupilo od prodaje igraca il od clanski koje su izdate mackama..
Jabi prodavao kondome sa grbom zelje borcasb i zrinjskig money is money
...sve drugo ce proci! 🇱🇻
Ode u željkana..GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑06 jan 2026, 22:34Asprilla izrazio želju da potpiše za nas, klubovi pregovaraju.
- Burberry46
- Kontakt:
Svaka cast, clanstvo je obavezakraljlavova je napisao/la: ↑06 jan 2026, 22:40Za 9.5 sati 800 članova aferim pitari apsolutni rekord lige
1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Čita se X čitaGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑06 jan 2026, 22:34Asprilla izrazio želju da potpiše za nas, klubovi pregovaraju.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Zato i kažem ako sam dobro shvatio, malo teško shvatiti šta pišuH8Z7 je napisao/la: ↑06 jan 2026, 23:06Čita se X čitaGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑06 jan 2026, 22:34Asprilla izrazio želju da potpiše za nas, klubovi pregovaraju.
Po ovome što sam vidio da njihovi mediji pišu, već smo jednu ponudu poslali, ali su odbili. Ali ako sam dobro shvatio, nastavili su se pregovori, pokušava se naći zajednička riječ.![]()
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Neka bude pola igraca kakav je faustino bio, na konju smoGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑06 jan 2026, 22:34Asprilla izrazio želju da potpiše za nas, klubovi pregovaraju.
Svaka čast svima koji su se uclanili,golemo je ovo.kraljlavova je napisao/la: ↑06 jan 2026, 22:40Za 9.5 sati 800 članova aferim pitari apsolutni rekord lige
Idemo još jače
Ko te nije volio,nije ni obolio❤️
-
Hordas1990
- Kontakt:
Sutra do ponoći 2000!!!
Znači ti se nećeš učlaniti jer ne dopuštaš da nam razvaljuju klub, sad nam objasni kako to ne dopuštaš?
Neka neka. Imao je ponudi iz MLS mislim, sad kakav je bila nemam pojmaGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑06 jan 2026, 23:08Zato i kažem ako sam dobro shvatio, malo teško shvatiti šta pišuH8Z7 je napisao/la: ↑06 jan 2026, 23:06Čita se X čitaGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑06 jan 2026, 22:34Asprilla izrazio želju da potpiše za nas, klubovi pregovaraju.
Po ovome što sam vidio da njihovi mediji pišu, već smo jednu ponudu poslali, ali su odbili. Ali ako sam dobro shvatio, nastavili su se pregovori, pokušava se naći zajednička riječ.![]()
![]()
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
- Burberry46
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.