Neka neka. Imao je ponudi iz MLS mislim, sad kakav je bila nemam pojmaGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑06 jan 2026, 23:08Zato i kažem ako sam dobro shvatio, malo teško shvatiti šta pišuH8Z7 je napisao/la: ↑06 jan 2026, 23:06Čita se X čitaGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑06 jan 2026, 22:34Asprilla izrazio želju da potpiše za nas, klubovi pregovaraju.
Po ovome što sam vidio da njihovi mediji pišu, već smo jednu ponudu poslali, ali su odbili. Ali ako sam dobro shvatio, nastavili su se pregovori, pokušava se naći zajednička riječ.![]()
![]()
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
- Burberry46
- Kontakt:
Kakav je ovo ponoćni bum 100 članova za 5 minuta 
- DoSmrtiOdani87
- Kontakt:
Najveci klub u drzavi.kraljlavova je napisao/la: ↑06 jan 2026, 22:40Za 9.5 sati 800 članova aferim pitari apsolutni rekord lige
Svim navijacima Sarajeva pravoslavne vjeroispovijesti zelim cestit i sretan Bozic.
Zaklinj'o si se,
Pehar obećav'o...
Pehar obećav'o...
- egocentrik
- Kontakt:
Jel ovo do sad amidza nije dao da se ljubimci uclanjuju 
VEDRAN PULJIĆ !!!!!!!!!
Mine's a Guinness
Mine's a Guinness
Sad vidimo glavni razlog sto se bilo protiv Amidze i Dajdze .egocentrik je napisao/la: ↑07 jan 2026, 01:55Jel ovo do sad amidza nije dao da se ljubimci uclanjuju![]()
Ja bi nekako vise volio nekog spica ko Benko ahmet petkovic samed itd itd, jer juzno ameriksncima je problem u bosni HLADNOCA,i rijetko koji brazilac se dobro snaso na balkanu jedino onaj sto je bio u SB i donekle Renan koji je jedino valjo prvih 6 mjeseci, cim se naguto magle i minusa ispod 10 poceo je bit rekreativac i igrat viktorije i picigena.
Dovest Bruna taman ovih 8 plata od ojebina koje smo skinuli sa sise dat brunu moglo bi zalec.
Bruno je 10x veci profesionalac od Livaje, samo sto vise love i NA VRIJEME, imas Benzemu za sirotinju koji bi ubio hljeb u ovoj amaterskoj lizi. 17 kola 25 golova ko iz pi cke.
Samo lovu na vrijeme jer nevoli kasnjnje
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Zadnja izmjena: TETRAPAK, dana/u 07 jan 2026, 10:16, ukupno mijenjano 1 put.
- DoktorXabaras
- Kontakt:
- napoleon72
- Kontakt:
GRMI SA SJEVERA!
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
Da vidimo reakciju kluba na finale Suoer kupa i na to da je Stimac / Zrinjski, znao unaprijed da ce biti domacini...
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Utakmica Superkupa Bosne i Hercegovine između Zrinjskog i Sarajeva igrat će se 4. marta u Mostaru.
Domaćin meča za trofej bit će Zrinjski kao pobjednik Premijer lige BiH iz prethodne sezone.
Odlučio je to Fudbalski savez BiH koji je propozicijama Superkupa BiH domaćinstvo povjerio pobjedniku prvenstva.
- Utakmica se igra na terenu pobjednika prvenstva 4. marta 2026. godine u satnici koju odredi nosioc TV prava - objasnili su iz FSBiH.
HAHHAHAHA ovo nema ni u pickoj mili materine, neka odmah registruju utakmicu 3:0 sa svinjski da se ne mucee 
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Pa dobro, nek popolove onaj jad od tribina, pola njima, pola namaTuro je napisao/la: ↑07 jan 2026, 10:31Utakmica Superkupa Bosne i Hercegovine između Zrinjskog i Sarajeva igrat će se 4. marta u Mostaru.
Domaćin meča za trofej bit će Zrinjski kao pobjednik Premijer lige BiH iz prethodne sezone.
Odlučio je to Fudbalski savez BiH koji je propozicijama Superkupa BiH domaćinstvo povjerio pobjedniku prvenstva.
- Utakmica se igra na terenu pobjednika prvenstva 4. marta 2026. godine u satnici koju odredi nosioc TV prava - objasnili su iz FSBiH.
![]()
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Trenutno korisnika/ca: Bajroni, Bing [Bot], muhamedhulk i 57 gostiju.

.png)