Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Neće biti veće satisfakcije kad podignemo pehar pred ustašama, ćif-utimma i malobrojnom međugorskom publikom. 
Zadnja izmjena: tabba77, dana/u 07 jan 2026, 11:17, ukupno mijenjano 1 put.
Nikad poraz, samo lekcija.
- Threeplanetrees
- Kontakt:
Debilski potez da se u ovakvoj utakmici ne dodijeli neutralni teren. Trebali su opet odrediti Bilino polje da ih kao prošli put vode preko Beča u Zenicu pošto je M-17 bio rezervisan za mostarce i mostarski Velež
-
primussucks
- Kontakt:
Pa u Europi se u vise liga igra superkup na terenu osvajača lige .Samo imas ove sto igraju vani radi bolje zarade i neke lige gdje je neutralni teren.
Opet cemo ih karati u bolju pokopane im uštaško **** usta potopili se u neretvi dabogda , djecu vam rodjenu i nerodjenu **** ustašku
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
-
jurisicduska
- Kontakt:
U kojoj većini liga ?primussucks je napisao/la: ↑07 jan 2026, 11:08Pa u većini država se igra na stadionu osvajača lige.Novac od ulaznica se dijeli..jurisicduska je napisao/la: ↑07 jan 2026, 11:03Ne bi bilo posteno.
Ovo je lakrdija neviđenih razmjera.
Superkup se ne može igrat na terenu učesnika.
Obesmislili su takmicenje. Prednost domaćeg terena u superkupu je besmislena. Ne treba ni igrat. Nije stvar nas, nego je lakrdija.
Pored sportskog aspekta, ovakva odluka umanjuje i značaj samog takmičenja, koje bi trebalo imati promotivni i reprezentativni karakter za domaći fudbal u cjelini. U većini uređenih saveza, Superkup se igra na neutralnom stadionu ili se koristi kao prilika za promociju fudbala u drugim sredinama, a ne kao logističko rješenje koje pogoduje jednom akteru. Igranje utakmice na domaćem terenu jednog kluba dovodi u pitanje osnovne principe takmičarske ravnopravnosti sto superkup mora imati, jer se jednom učesniku daje jasna sportska prednost.
Engleska na Wembleyju
Spanija se igrala u S.Arabiji
Italija u S.Arabiji
Njemačka se igrala u Stuttgartu nije Stuttgart osvojio ligu
Francuska u Kuvajtu
Pa evo i naša superkup se igrao u Zenici prošle
Odakle ti taj podatak ?
Uporan si u tim glupostima.
Sto se nije prošle godine igrao na domaćem terenu osvajača lige ? Sto eto bas sad odjednom to pravilo ? Hocete ikad priznat da se na sve načine pogoduje hrvatskim i srpskim klubovima. Od suđenja zamjena domaćinstava do evo i terena. Najbolje da odigrate majstoricu nek izmjere Vico i Beus čija je kita veća da mi ostali ništa ni ne igramo.
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 07 jan 2026, 11:30, ukupno mijenjano 2 puta.
Malo sam ti editovao post.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Sto bi Stimac rekao majorizacija kroata
-
primussucks
- Kontakt:
Hrvatska,Poljska,Austrija,Nizozemska...Njemačka je pravilo da se igra na terenu pobjednika lige ,moze se zamjenuti ako to dopusti klub.Engleze ne mozes usporedjivati,ovo ostalo sto si nabrojao se igra vani radi bolje zarade .Poklopi sejurisicduska je napisao/la: ↑07 jan 2026, 11:24U kojoj većini liga ?primussucks je napisao/la: ↑07 jan 2026, 11:08Pa u većini država se igra na stadionu osvajača lige.Novac od ulaznica se dijeli..jurisicduska je napisao/la: ↑07 jan 2026, 11:03
Ne bi bilo posteno.
Ovo je lakrdija neviđenih razmjera.
Superkup se ne može igrat na terenu učesnika.
Obesmislili su takmicenje. Prednost domaćeg terena u superkupu je besmislena. Ne treba ni igrat. Nije stvar nas, nego je lakrdija.
Pored sportskog aspekta, ovakva odluka umanjuje i značaj samog takmičenja, koje bi trebalo imati promotivni i reprezentativni karakter za domaći fudbal u cjelini. U većini uređenih saveza, Superkup se igra na neutralnom stadionu ili se koristi kao prilika za promociju fudbala u drugim sredinama, a ne kao logističko rješenje koje pogoduje jednom akteru. Igranje utakmice na domaćem terenu jednog kluba dovodi u pitanje osnovne principe takmičarske ravnopravnosti sto superkup mora imati, jer se jednom učesniku daje jasna sportska prednost.
Engleska na Wembleyju
Italija u S.Arabiji
Francuska u Kuvajtu
Odakle ti taj podatak ?
-
jurisicduska
- Kontakt:
4 lige si nasao i to je većina.primussucks je napisao/la: ↑07 jan 2026, 11:31Hrvatska,Poljska,Austrija,Nizozemska...Njemačka je pravilo da se igra na terenu pobjednika lige ,moze se zamjenuti ako to dopusti klub.Engleze ne mozes usporedjivati,ovo ostalo sto si nabrojao se igra vani radi bolje zarade .Poklopi sejurisicduska je napisao/la: ↑07 jan 2026, 11:24U kojoj većini liga ?primussucks je napisao/la: ↑07 jan 2026, 11:08
Pa u većini država se igra na stadionu osvajača lige.Novac od ulaznica se dijeli..
Engleska na Wembleyju
Italija u S.Arabiji
Francuska u Kuvajtu
Odakle ti taj podatak ?
Na dalje nisi odgovorio sto se nas superkup prošle godine igrao na neutralnom terenu ? Kao odjednom nije to pravilo.
Može se sve upoređivati sto ne bi moglo ?
- LavoviGabela
- Kontakt:
Vječiti lažovi i spineri. U većini liga se igra na stadionu osvajača prvenstva, kroz povijestjurisicduska je napisao/la: ↑07 jan 2026, 10:55Jednu sezonu nas povale s terenom pa igraš u Zenici domaće tekme
Jednu sezonu naprave 16 kardinalnih grešaka izbiju ti 20 bodova
Jednu sezonu ti stave superkup na domaćem terenu protivnika
Najbolje da ne igramo ****.
Primjer Njemačka gdje čak mijenjaju domaćinstva na ALLianz Areni se igralo 2020, 2023, Bayern je bio prvak
U leverkusenu se igralo 2024, Bayer bio prvak itd.
Belgija recimo, igra se uvijek na stadionu osvajača prvenstva
Nizozemska isto, uglavnom na stadionu osvača itd it
Austria dok se igrao SuperCup isto je bilo na stadionu osvajača prvenstva
Švicarska također
Nego bitno0 je krenuti kmečati odmah
Giorgos Tzavellas : "Bijeg iz sela. Čestitam svim suigračima"
Jednu sezonu im poklone kup i sopstveni navijači ih optuže za namještanje utakmica.

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- LavoviGabela
- Kontakt:
Ono je bilo lijepo pišanje i na terenu i na tribinama raspalih podveležaca i gatačkih izbjeglicaThreeplanetrees je napisao/la: ↑07 jan 2026, 11:17Debilski potez da se u ovakvoj utakmici ne dodijeli neutralni teren. Trebali su opet odrediti Bilino polje da ih kao prošli put vode preko Beča u Zenicu pošto je M-17 bio rezervisan za mostarce i mostarski Velež
Tvoj je život tužan. To se može vidjeti/pročitati iz svakog tvog posta.LavoviGabela je napisao/la: ↑07 jan 2026, 11:39Ono je bilo lijepo pišanje i na terenu i na tribinama raspalih podveležaca i gatačkih izbjeglicaThreeplanetrees je napisao/la: ↑07 jan 2026, 11:17Debilski potez da se u ovakvoj utakmici ne dodijeli neutralni teren. Trebali su opet odrediti Bilino polje da ih kao prošli put vode preko Beča u Zenicu pošto je M-17 bio rezervisan za mostarce i mostarski Velež![]()
![]()
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
-
primussucks
- Kontakt:
Mozda ce Horde Zla bojkotirati superkup kao i finale kupa prošle godine 
- Threeplanetrees
- Kontakt:
Ni na terenu ni na tribinama. Slučajno iz jedna polušanse škutori dali gol. Sa željezničke u Zenicu, korteo kroz grad, koreo na stadionu, bakljada, dimnijada. Štokali su blicevi slikali su nas uposlenici aluminijskog i ostalih firmi koje su preko Beča iskrcali na Bilinom pošto je glavna ruta bila logično za mostarceLavoviGabela je napisao/la: ↑07 jan 2026, 11:39Ono je bilo lijepo pišanje i na terenu i na tribinama raspalih podveležaca i gatačkih izbjeglicaThreeplanetrees je napisao/la: ↑07 jan 2026, 11:17Debilski potez da se u ovakvoj utakmici ne dodijeli neutralni teren. Trebali su opet odrediti Bilino polje da ih kao prošli put vode preko Beča u Zenicu pošto je M-17 bio rezervisan za mostarce i mostarski Velež![]()
![]()
-
primussucks
- Kontakt:
Pa jel opet Beus odlucio sam o novom pravilu?Kako je doslo do novog pravila?jurisicduska je napisao/la: ↑07 jan 2026, 11:374 lige si nasao i to je većina.primussucks je napisao/la: ↑07 jan 2026, 11:31Hrvatska,Poljska,Austrija,Nizozemska...Njemačka je pravilo da se igra na terenu pobjednika lige ,moze se zamjenuti ako to dopusti klub.Engleze ne mozes usporedjivati,ovo ostalo sto si nabrojao se igra vani radi bolje zarade .Poklopi sejurisicduska je napisao/la: ↑07 jan 2026, 11:24
U kojoj većini liga ?
Engleska na Wembleyju
Italija u S.Arabiji
Francuska u Kuvajtu
Odakle ti taj podatak ?
Na dalje nisi odgovorio sto se nas superkup prošle godine igrao na neutralnom terenu ? Kao odjednom nije to pravilo.
Može se sve upoređivati sto ne bi moglo ?
- LavoviGabela
- Kontakt:
SlučajnoThreeplanetrees je napisao/la: ↑07 jan 2026, 11:45Ni na terenu ni na tribinama. Slučajno iz jedna polušanse škutori dali gol. Sa željezničke u Zenicu, korteo kroz grad, koreo na stadionu, bakljada, dimnijada. Štokali su blicevi slikali su nas uposlenici aluminijskog i ostalih firmi koje su preko Beča iskrcali na Bilinom pošto je glavna ruta bila logično za mostarceLavoviGabela je napisao/la: ↑07 jan 2026, 11:39Ono je bilo lijepo pišanje i na terenu i na tribinama raspalih podveležaca i gatačkih izbjeglicaThreeplanetrees je napisao/la: ↑07 jan 2026, 11:17Debilski potez da se u ovakvoj utakmici ne dodijeli neutralni teren. Trebali su opet odrediti Bilino polje da ih kao prošli put vode preko Beča u Zenicu pošto je M-17 bio rezervisan za mostarce i mostarski Velež![]()
![]()
![]()
slučano vas svaki put iskaraju još se ne zna jel vas više boli taj ćužin gol u finalu super kupa ili onaj kišov u 93. minuti dok ste na krmetnjaku pjevali bit će zrinjski **** šampion
prepišani ste kao i svaki put, na kraju od nemoći gađanje igrača i stručnog stožera al ok to vam je u krvi, gađanje kamenjima glavni sport u podveležju
Zadnja izmjena: LavoviGabela, dana/u 07 jan 2026, 11:57, ukupno mijenjano 1 put.
- Threeplanetrees
- Kontakt:
Opusti se džudžane seoski i idi obrij tu demode jareću bradicu isti si Milan iz Žikine Dinastije 
Ništa ne može popraviti dan nego kad zapjene od ranog jutra.
Kilo apaurina za furdu s Koševa i Vrapčića
Kilo apaurina za furdu s Koševa i Vrapčića
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
- LavoviGabela
- Kontakt:
heh podveleški humorThreeplanetrees je napisao/la: ↑07 jan 2026, 11:53Opusti se džudžane seoski i idi obrij tu demode jareću bradicu isti si Milan iz Žikine Dinastije![]()
jesi li zguzio danas koju kozu, to vam je core business u podveležju i opinama brtalju