KK Bosna Visit Sarajevo
Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
Re: KK Bosna Visit Sarajevo
Gdje se može nabaviti zastava Portorika?
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
- <3 LiMes <3
- Kontakt:
Trenutno Promo - Bosna 49-70, Plummer 30 poena, sut za tri 6/10.
<3 NK Čelik <3 Manchester United <3 LA Lakers <3
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
U ovakvoj utakmici reprezentativac 4 minute igra.
Ma kakav gutic i ovo u mladjim selekcijama je goli kriminal, niko vrijedan pomena nije, i ne moze igrat zapazenu rolu u prvom timu.
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Imao sam teoriju prije ove utakmice da je Reuf Livadic bolji od centara Bosne i ona jos pije vode i nakon utakmice
Ma kakav Gutic taj kao i Arslanagic se ne bi smio priblizit repki
Ma kakav Gutic taj kao i Arslanagic se ne bi smio priblizit repki
Da ga je kako dovesti a u kontra smjeru Manojlovića i Gutića na posudbu + nešto novca, vjerujem da bi to bila fer trampa.
Ja navijam da iduce sezone Jasarevic se posalje u Promo na posudbu, momak je tu iz donjeg vakufa dobro bi mu doslo da igra prvu ligu.
Vakuf svake godine ima problema sa finansijama(premal grad za prvoligasa) pa bi im svaki igrac super dosao
Ja sam siguran da se može napraviti neki “deal” sa KK Bosna u kojem bi mladi perspektivni igrači igrali za Promo. Prvo njihovi ugovori su relativno skromni i nisu teret budžetu kluba, drugo njihov razvoj je znatno bolji u ekipi iz 1PL nego u razvojnom timu koji igra A1.MElloo je napisao/la: ↑07 jan 2026, 20:11Ja navijam da iduce sezone Jasarevic se posalje u Promo na posudbu, momak je tu iz donjeg vakufa dobro bi mu doslo da igra prvu ligu.
Vakuf svake godine ima problema sa finansijama(premal grad za prvoligasa) pa bi im svaki igrac super dosao
-
DjaniTarik
- Kontakt:
Jel ovaj metch bio na nekom kanalu?
-
DirkNowitzki
- Kontakt:
Sto se prije shvati da od Kljestana, Grahovca, Jasarevica, i takvih nema jednostavno kvaliteta, pa cak ni za ABA 2 nivo, bice svima lakse. Dubravko samo bespotrebno placa te igrace koji nemaju dovoljnog talenta.MElloo je napisao/la: ↑07 jan 2026, 20:11Ja navijam da iduce sezone Jasarevic se posalje u Promo na posudbu, momak je tu iz donjeg vakufa dobro bi mu doslo da igra prvu ligu.
Evo krenuli su malo sa ciscenjem rostera, mali Ajdin Delic je otisao u Vogoscu. Treba krajem sezone da se icisti sve to, izuzev Novaka i eventualno Parcana koji ima veliku radnu etiku. Razvojni tim je preskupa igracka pogotovo kad za njega igraju momci od 20/21 godinu (Likic, Ramic), itd. U razvojnom timu trebaju igrati djeca od 16/17/18 godina, sve ostalo je utopija. Ako igras A1 ligu sa 20 godina, od kosarke sigurno neces zivjeti.
Baš tako. Dirk, ko je novi trener razvojnog tima?DirkNowitzki je napisao/la: ↑08 jan 2026, 08:06Sto se prije shvati da od Kljestana, Grahovca, Jasarevica, i takvih nema jednostavno kvaliteta, pa cak ni za ABA 2 nivo, bice svima lakse. Dubravko samo bespotrebno placa te igrace koji nemaju dovoljnog talenta.
Evo krenuli su malo sa ciscenjem rostera, mali Ajdin Delic je otisao u Vogoscu. Treba krajem sezone da se icisti sve to, izuzev Novaka i eventualno Parcana koji ima veliku radnu etiku. Razvojni tim je preskupa igracka pogotovo kad za njega igraju momci od 20/21 godinu (Likic, Ramic), itd. U razvojnom timu trebaju igrati djeca od 16/17/18 godina, sve ostalo je utopija. Ako igras A1 ligu sa 20 godina, od kosarke sigurno neces zivjeti.
-
bihfanaticos66788
- Kontakt:
Razvojni tim je u rasulu, trener Jojic ode 10 dana u Rumuniju na odmor u sred sezone, ekipu ostavi pomocnom treneru dok se on ne vrati, na treninzima se nista ne radi od pocetka sezone, 10 igraca je nezadovoljno radom, igrom, treningom... Par momaka je htjelo napustiti ali Dubravko nije nikog htio pustiti, samo se Delic izborio sa svoju slobodu. Suma sumaru nikakvog napretka nema tu jer nemaju djecs trenera koji je strucan da pravi igrace, Joja je seniorski izumrli trener sa kosarkom iz 1980tih, ubija djeci kreaciju, djeca moraju igrati slobodno, imati pravo na gresku, na los
potez, losu utakmicu, ali on to ne dozvoljava i psihicki ubija djecu koja se jos nisu pocela profesionalno baviti kosarkom, djecu koja razmisljaju da batale
kosarku da pocnu studirati.. baviti se necim drugim..traziti srecu, novac, uspjeh u necemu drugom...
potez, losu utakmicu, ali on to ne dozvoljava i psihicki ubija djecu koja se jos nisu pocela profesionalno baviti kosarkom, djecu koja razmisljaju da batale
kosarku da pocnu studirati.. baviti se necim drugim..traziti srecu, novac, uspjeh u necemu drugom...
To je jedan veliki problem sa bh sportom.Kod nas igrac od 21 godinu se smatra mladim igracem, a on treba vec imati ozbiljnu minutazu u seniorskom sporrtu u tim godinama.Ceka se previse da se da prostora mladjima jer su premladi.Nekog da gurnes u vatru sa 17 18, o tome se uopste i ne razmislja.DirkNowitzki je napisao/la: ↑08 jan 2026, 08:06Sto se prije shvati da od Kljestana, Grahovca, Jasarevica, i takvih nema jednostavno kvaliteta, pa cak ni za ABA 2 nivo, bice svima lakse. Dubravko samo bespotrebno placa te igrace koji nemaju dovoljnog talenta.
Hvala na informacijama bhfbihfanaticos66788 je napisao/la: ↑08 jan 2026, 13:37Razvojni tim je u rasulu, trener Jojic ode 10 dana u Rumuniju na odmor u sred sezone, ekipu ostavi pomocnom treneru dok se on ne vrati, na treninzima se nista ne radi od pocetka sezone, 10 igraca je nezadovoljno radom, igrom, treningom... Par momaka je htjelo napustiti ali Dubravko nije nikog htio pustiti, samo se Delic izborio sa svoju slobodu. Suma sumaru nikakvog napretka nema tu jer nemaju djecs trenera koji je strucan da pravi igrace, Joja je seniorski izumrli trener sa kosarkom iz 1980tih, ubija djeci kreaciju, djeca moraju igrati slobodno, imati pravo na gresku, na los
Zaista nevjerovatne odluke po pitanju izbora stručnog kadra. Postoje li alternative u Sarajevu, ili se moramo i tu okrenuti uvoznim opcijama?
Da li negdje radi Šehovac? Numanović? Peljto radi lijep posao u igmau…
-
bihfanaticos66788
- Kontakt:
Sehovac vodi juniore i a2 ekipu Sparsa, Numanovic vodi pionire Ilidze...reds123 je napisao/la: ↑08 jan 2026, 13:49Hvala na informacijama bhfbihfanaticos66788 je napisao/la: ↑08 jan 2026, 13:37Razvojni tim je u rasulu, trener Jojic ode 10 dana u Rumuniju na odmor u sred sezone, ekipu ostavi pomocnom treneru dok se on ne vrati, na treninzima se nista ne radi od pocetka sezone, 10 igraca je nezadovoljno radom, igrom, treningom... Par momaka je htjelo napustiti ali Dubravko nije nikog htio pustiti, samo se Delic izborio sa svoju slobodu. Suma sumaru nikakvog napretka nema tu jer nemaju djecs trenera koji je strucan da pravi igrace, Joja je seniorski izumrli trener sa kosarkom iz 1980tih, ubija djeci kreaciju, djeca moraju igrati slobodno, imati pravo na gresku, na los
kosarku da pocnu studirati.. baviti se necim drugim..traziti srecu, novac, uspjeh u necemu drugom...![]()
Zaista nevjerovatne odluke po pitanju izbora stručnog kadra. Postoje li alternative u Sarajevu, ili se moramo i tu okrenuti uvoznim opcijama?
Da li negdje radi Šehovac? Numanović? Peljto radi lijep posao u igmau…
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.