Cemo da vidimo sve veceras,mada mislim kako god da prodje veceras Arsenal ce uzeti ove godine titulu ,jednostavno su ove godine najjaci u ligiLenyYoro15 je napisao/la: ↑08 jan 2026, 19:07Arsenal večeras potvrđuje titulu. I da pokušaju, ne mogu je ispustiti ove sezone. Svi ostali su pretanki. City ili Liverpool će prije uvezat 3 poraza, nego 5 pobjeda.
Meni najdraža ovih dana je ona u stilu Senada Hadžifejzovića: ''Nek nije City, pa makar bilo gore''![]()
English Premier League
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Nebi me cudilo da imaju sta dogovoreno s njim,lik nam u kupu daje gol za izjednacenje u 96minuti i nije se radovao
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Koji ce vama qrac guehi, imate 8 brutalnih defanzivaca 
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Nestašica simpatizera Slotove ekspedicije ovih dana, gdje je zapelo? Bilo ih je svaki drugi post ovdje u prvim kolima sezone.
🎶 Sixty million down the drain, Kai Havertz scores again! 🎶
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Dolazi Guehi i prelazimo na 3-4-3, Skelly ide u vezni red što je i igrao čitavu karijeru do seniora 
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Bukvalno post iznad tebe pisao simpatizer Liverpoola. Al ajd.Faraon iz Visokog je napisao/la: ↑08 jan 2026, 19:53Nestašica simpatizera Slotove ekspedicije ovih dana, gdje je zapelo? Bilo ih je svaki drugi post ovdje u prvim kolima sezone.
Bolje se malo i povuc pa barem obraz sacuvat. Nego lupetat gluposti ko vi prosle sezone i sezonu prije te i one tamo sezoneFaraon iz Visokog je napisao/la: ↑08 jan 2026, 19:53Nestašica simpatizera Slotove ekspedicije ovih dana, gdje je zapelo? Bilo ih je svaki drugi post ovdje u prvim kolima sezone.
Srce, čast i ponos!
Misliš brzo će mart?Venom je napisao/la: ↑08 jan 2026, 19:56Bolje se malo i povuc pa barem obraz sacuvat. Nego lupetat gluposti ko vi prosle sezone i sezonu prije te i one tamo sezoneFaraon iz Visokog je napisao/la: ↑08 jan 2026, 19:53Nestašica simpatizera Slotove ekspedicije ovih dana, gdje je zapelo? Bilo ih je svaki drugi post ovdje u prvim kolima sezone.![]()
Svakako. Plus je ljude pokralo u svakoj utakmici koju su kiksaliFuerza je napisao/la: ↑08 jan 2026, 19:58Misliš brzo će mart?Venom je napisao/la: ↑08 jan 2026, 19:56Bolje se malo i povuc pa barem obraz sacuvat. Nego lupetat gluposti ko vi prosle sezone i sezonu prije te i one tamo sezoneFaraon iz Visokog je napisao/la: ↑08 jan 2026, 19:53Nestašica simpatizera Slotove ekspedicije ovih dana, gdje je zapelo? Bilo ih je svaki drugi post ovdje u prvim kolima sezone.![]()
Srce, čast i ponos!
Pocele su tenzije 
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Od viska glava ne boli
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Bili su brate najjači i godinama unazad, ako čitamo postove tvojih kolega topnika.topnik1 je napisao/la: ↑08 jan 2026, 19:31Cemo da vidimo sve veceras,mada mislim kako god da prodje veceras Arsenal ce uzeti ove godine titulu ,jednostavno su ove godine najjaci u ligiLenyYoro15 je napisao/la: ↑08 jan 2026, 19:07Arsenal večeras potvrđuje titulu. I da pokušaju, ne mogu je ispustiti ove sezone. Svi ostali su pretanki. City ili Liverpool će prije uvezat 3 poraza, nego 5 pobjeda.
Meni najdraža ovih dana je ona u stilu Senada Hadžifejzovića: ''Nek nije City, pa makar bilo gore''![]()
![]()
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Ma kakve tenzije, povukle se tetkice u mišiju rupu kako su pali qurzu za uši. Donedavno su svako malo pisali o arsenalu, sad se ne pojavljuju ovdje
🎶 Sixty million down the drain, Kai Havertz scores again! 🎶
Previse ste se digli, ide nocas spustanje klasicno pa raspad sezoneFaraon iz Visokog je napisao/la: ↑08 jan 2026, 20:13Ma kakve tenzije, povukle se tetkice u mišiju rupu kako su pali qurzu za uši. Donedavno su svako malo pisali o arsenalu, sad se ne pojavljuju ovdje![]()
- feniksptica
- Kontakt:
Najrealniji scenarijinerkolfc je napisao/la: ↑08 jan 2026, 20:47Previse ste se digli, ide nocas spustanje klasicno pa raspad sezoneFaraon iz Visokog je napisao/la: ↑08 jan 2026, 20:13Ma kakve tenzije, povukle se tetkice u mišiju rupu kako su pali qurzu za uši. Donedavno su svako malo pisali o arsenalu, sad se ne pojavljuju ovdje![]()
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Eke štovaoci pokvarenih zubi pričaju o uzdizanju 
Saka će Kerkeza prebacit u islam večeras
Saka će Kerkeza prebacit u islam večeras
Mislim da je Kerkez najlošiji igrač ove sezone u Premu.
-
Invincibles14
- Kontakt:
Kao da igramo protiv Wolvesa, dobar bunker
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], teamnorth1989 i 10 gostiju.