Ma gdje ćeš Elezija na klupu
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
4-4-2 dijamamt....Banić-Beganović-Ristovski-Gojković-Mujkić-Ignatkov-Cimirot-Elezi-Ljajić-Guli-Renan
Rezerve Mušija-?-Bralić-Maroodza-Kuprešak-Mamas-Krdžalić-Đorđević-Mlinarić-Kyeremeh-Turkeš
Plus akademci
Rezerve Mušija-?-Bralić-Maroodza-Kuprešak-Mamas-Krdžalić-Đorđević-Mlinarić-Kyeremeh-Turkeš
Plus akademci
Are you not entertained ?!
Ako se sve obistini što se priča o ovim omladincima, biti će mi ova godina jedna od najljepših
Zaklinj'o si se,
Pehar obećav'o...
Pehar obećav'o...
super bi bilo da nikog ke dovodimo, jedino mozda neke talente 16-19 godina.
to bi znacilo da se budzet rasteretio (iako predpodtavljam ds raskidi sa Rockovom i Julardjijom nisu jeftini bili) i da mozemo u miru pripremati sistem sa kojim cemo igrati i na ljeto dovesti par ciljanih igraca gdje bude skripilo.
Takodjer to bi znacilo dosta vise minuta za akademce i da se zna ko je spreman psihicki da se nosi sa dresom i premier ligom.
titula nam je nedostupna, a svakako mislim da ovaj sastav moze osvojiti kup ako nas zaobidju povrede kljucnih igraca.
Od sad treba da krece priprema za eurospke utakmice
to bi znacilo da se budzet rasteretio (iako predpodtavljam ds raskidi sa Rockovom i Julardjijom nisu jeftini bili) i da mozemo u miru pripremati sistem sa kojim cemo igrati i na ljeto dovesti par ciljanih igraca gdje bude skripilo.
Takodjer to bi znacilo dosta vise minuta za akademce i da se zna ko je spreman psihicki da se nosi sa dresom i premier ligom.
titula nam je nedostupna, a svakako mislim da ovaj sastav moze osvojiti kup ako nas zaobidju povrede kljucnih igraca.
- SilaMoc1946
- Kontakt:
Ma ja vjerujem bruda da im marke nisu dali iskreno, mislim za šta da im daju. Nek im je sretno i berićetno u nastavku karijere.SHZ82 je napisao/la: ↑08 jan 2026, 17:44super bi bilo da nikog ke dovodimo, jedino mozda neke talente 16-19 godina.
Sarajevo ljubavi moja 1946
2 milje clanova
Ocekujem da neko uclani Sanina Mirvica u nas klub pod kucni ljubimac (pas)
Moram reći da mi se sviđa transfer politika ove zime. Ekipa ima kvalitet, nedostaje nam kontinuitet sa trenerom. Roster je skraćen, u sredini nam nedostaje jedan igrači to će biti Telalović koji će u ovoj polusezoni sigurno značiti u rotaciji. Postoje kvalitetni igrači kao što su Elezi i Mlinarić koji će vjerovatno igrati više na krilu kroz drugi dio kao u posljednjim utakmicama. Defanzivno ćemo biti kvalitetniji povratkom Gojkovića, očigledno dolazi novi špic, nisam gledao Gelsona ali bih volio neko brže krilo koje odmah može dati doprinos pa barem 10 minuta umjesto Gulija na samom kraju utakmice i mi imamo apsolutno igrački kadar spreman za sve izazove.
- jurisicduska
- Kontakt:
Guli u Racing po meni super jos ako udju u primeru slijedece godine ga gledamo protiv Reala i Barce, strasna reklama.
Ništa ne vjerujem za Gulija dok junior ne potvrdi.
Vamos Rajvosa!
Ko te nije volio nije ni obolio...
- jurisicduska
- Kontakt:
Navodno je i ovaj nas
https://www.transfermarkt.com/naid-valj ... aison/2025
Nisam ga upratio, osim 10tak minuta protiv Stupcanice. Za to kratko vrijeme sam vidio da je izrazito brz !
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
On definitivno mora i treba otići, pa makar to bila i Istra za 300.000 eura. Šansu da zaradimo na njemu smo propustili, sad treba izvući najbolje od onoga što se nudi.jurisicduska je napisao/la: ↑08 jan 2026, 20:00Guli u Racing po meni super jos ako udju u primeru slijedece godine ga gledamo protiv Reala i Barce, strasna reklama.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga!
Eke Racing. Munitis, ovo ono.
Joj yebala vam Aylah mater.
Joj yebala vam Aylah mater.
The saddest thing in life is wasted talent.
-
bordobijeli
- Kontakt:
Nakon dugo vremena svidja mi se način na koji sklapamo ekipu. Spoj iskustva i mladosti . Prekaljeni majstori Adem,Gojkovic,Ristovski,Cimirot i mladi momci koji treba da grizu Mujkic, Ignjatov, ova 2/3 mlada koja ce doci to bi trebalo da bude pravi put.
Ma vidio sam ali oni često lupaju što se tiče transfera.
Vamos Rajvosa!
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
A da ga vise hocemo prodati 8 rokova 'otputovao' 'prodan'
Ne volim ove sapunice
Ima sad smisla sto su vratili Turkesa,treba jos jedan napadac
Ne volim ove sapunice
Ima sad smisla sto su vratili Turkesa,treba jos jedan napadac
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ajla piše da se ložite.
Pa joj pomozite, ložite se.
Pa joj pomozite, ložite se.
The saddest thing in life is wasted talent.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.