Isto kao da je Osim otišao u drugu državu da pregovara. nigdje državne zastave, još ova mapa iza njega. I ovaj da zeli dobro BiH ?
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery

Svaki covjek koji doprinosi BiH kako u sportu tako i u ekonomiji dobro je dosao. Svako ko moze, nudi ili ima rijesenje i zeli pomoci ovoj drzavi nikom normalnom ne smeta.peksinna2 je napisao/la:& " ", $ не " ? " " $ ¥. " & " % се његова $ " % $ он $,% ? па - " " " ? $ " он $ " " гована у " се ?.
Jadnici i dalje sanjaju Distrikt Brcko BIH u RS-u,hahahakoja tugaGoalgetter je napisao/la: još ova mapa iza njega.
harishp je napisao/la:Problem je sto se jedino on broji kod peksima nigdje drugo.A sto se tice govana,prvo treba srediti oko svog sora.peksinna2 je napisao/la:& " ", $ не " ? " " $ ¥. " & " % се његова $ " % $ он $,% ? па - " " " ? $ " он $ " " гована у " се ?.
Inace cisto sumnjam da UEFA pristati na ove satro molbe iz FSRS.A i oni fakticki to znaju,zato ovaj potez cine.Da bi se ko biva oprali.
pa dosao je u odaje predsjednika Republike Srpske,nemoj se praviti nevještGoalgetter je napisao/la:
Isto kao da je Osim otišao u drugu državu da pregovara. nigdje državne zastave, još ova mapa iza njega. I ovaj da zeli dobro BiH ?
Osim prije i Osim poslije mozdanog udara je ko nebo i zemlja,na zalost. Osim je prije bio odrezit,pomalo drzak i arogantan,sa ponosom,bez jednostavnih odgovora,nego malo da mucnes glavom.Danas je Osim tih,povucen,miran,jednostavan i sa novinarima. Da je kojim slucajem onaj Osim od prije,NEBI VI DANAS NJEG VIDJELI SA DODIKOM,nego bi on ,onako fino ljudski i sarmantno traktoristu poslo u 3 lijepe pi.zde materine.rixadu je napisao/la:
Svaki covjek koji doprinosi BiH kako u sportu tako i u ekonomiji dobro je dosao. Svako ko moze, nudi ili ima rijesenje i zeli pomoci ovoj drzavi nikom normalnom ne smeta.
Sve se moze rijesiti uz dogovor i uvazavanje. Sreca pa je Osim preuzeo stvar u svoje ruke. Kamo srece da imamo Osima u politici pa da vodi neki komitet za normalizaciju svih abnormalnosti u drzavi!
Šta fali, otišla je sto puta do sadajubitubi je napisao/la: I opet ce ova tema otici u onu stvar,evo do sutra ujutro.
Imal kakva losija rijec,da nju napisem. Izvinjavam se svim traktoristama svijeta,jer sam ih uvrijedio poredjenjem,sa onima majmunom(izvini majmune,nije zasluzio poredjenje ni sa tobom).Sta on trazi u fudbalu,on je taj koji je ovu svu zbrku napravio,preko svog mutanta Kosarca (za one koji ne znaju,najveci olos). Ne treba meni fudbal ,pa ni savez u kojem ce se svaki napredak kociti od RS-a ukoliko dobiju ono sto traze za jednog predsjednika.jubitubi je napisao/la:Traktoristu...
Ebi ga kad je kod nas politika upletena u sve pa i u sport.jubitubi je napisao/la:Ljudi moji da li vi vidite sebe,cujete sebe,vidite li vi cega ste se sad uhvatili,opet Dodika,eno onaj se uhvatio sto su samo zastave Republike Srpske,i karta Republike Srpske,i to mu smeta,ovaj drugi spominje Brcko,nesto tamo...Boze sacuvaj,pomozi.
I onda smo mi ti opsjednuti politikom.
A niko da prokomentarise,sta misli da li ce ovo stvarno ici na bolje,ili ne,niko da da svoje misljenje o mogucem rjesenju,i ukidanju suspenzije...
I opet ce ova tema otici u onu stvar,evo do sutra ujutro.
A Uefa i Fifa traže da se predsjednik bira prostom većinom, to jest 50% plus jedan glas?addebisi je napisao/la:"Pristat ćemo na jednog predsjednika ako se vrati sistem glasanja prije 2006. godine. To podrazumijeva tročetvrtinsku većinu i to da predstavnici jednog entiteta ne mogu biti preglasani. Ako se to promijeni FSRS će preporučiti delegatima da pristanu na usvajanje statuta", kazao je Kovačević.
Jel vam rekao ovo vas addebisi na onoj drugoj temi???
ali skontaj mi se stidimo toga i kad su dosli ljudi tipa osima, duska (a nijedan nije bosnjak) svi su ih podrzali a ziku situacije kod vas...jubitubi je napisao/la:Pa dobro nick,i ti sad pricas gluposti,vecina ovih degenerika u savezu ne zna sta je ofsajd.Nema niko veze sa sportom i fudbalom.