Premijer liga BiH - aktuelno

Hordas1990
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la Hordas1990 » 09 jan 2026, 11:10

OldTownDistrict je napisao/la:
09 jan 2026, 10:55
slika
E jesu pobudalili Zenicani, Boze me sacuvaj. Nisam mislio da ce biti ovakve reakcije.

I ne znam uostalom sto psuju ovog momka uopste? Nije se sam pustio valjda je uprava tu odluku donijela. Ostavite dijete na miru.

Riquelme1921
Kontakt:

Post Postao/la Riquelme1921 » 09 jan 2026, 11:10

Mali im donio pola budzeta za narednu godinu, i ovo mu hvala
Grupa iznad svakog pojedinca.

DoktorXabaras
Kontakt:

Post Postao/la DoktorXabaras » 09 jan 2026, 11:12

Morpheus je napisao/la:
09 jan 2026, 11:05
KONTRASVIH je napisao/la:
09 jan 2026, 10:33
Threeplanetrees je napisao/la:
09 jan 2026, 10:08
Bez obzira što im je klub pokazao sve dječije bolesti i podlegao pritisku navijači Čelika moraju pokazati puno više poštovanja prema Sarajevu.
Ko ce ga uclanit?

slika
Tebe kompleksi uništavaju, rastavljaju te na dijelove
Ma nesretnik vjerovatno negdje u okolici Tarčina sjedi u kući zameten ovim snjegom i broji članove a ni sam se nikad nije učlanio, mislim šta reći o čovjeku koji je skrinovo story nekog lika sa Grbavice i ovde postavio kao dokaz da je na stadionu. Očekujemo sad da to isto uradi sa članskom ali prvo će doći ovde sa nekim mapama koje je vjerovatno u paintu sam napravio.

aezakmi
Kontakt:

Post Postao/la aezakmi » 09 jan 2026, 11:12

NisamIsmirMirvic je napisao/la:
09 jan 2026, 11:01
OldTownDistrict je napisao/la:
09 jan 2026, 10:55
slika
Nevjerovatno sta rade ovi Zenicani i koliko pjene.

Covjek pomisli hajde neka Celika da se hoce vratiti, valjda smo zaboravili kakvi su posto godinama tavore u nizim ligama. Dabogda tavorili jos ovoliko. Tacno znas ako udju ginuce protiv sarajevskih klubova, a preko kurca igrati protiv Zrinjskog i Borca. Kompleksi.
Realno ginut će jednako protiv svih. Posebna sorta ljudi su Zeničani, ja ih lično volim. Svaka čast na tome što poštuju ko su i šta su, iako nisu svjesni koliko su klubovi Premijer lige u svakom smislu na višem nivou od današnjeg zeničkog Čelika. Kako god, neka ih u Premijer ligi, treba nam više ovakvih klubova koji će se prioritetno boriti za sebe i prodavati nama Pitarima najbolje igrače. :kafa:

N3R3D
Kontakt:

Post Postao/la N3R3D » 09 jan 2026, 11:15

Kupili od Veleža najboljeg igrača, sada od Čelika.... Ko će idući obući bordo dres?

KONTRASVIH
Kontakt:

Post Postao/la KONTRASVIH » 09 jan 2026, 11:17

Koja je to nemoc nesretnika da ih je dovela do halucinacija :tokralju:
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA

Hordas1990
Kontakt:

Post Postao/la Hordas1990 » 09 jan 2026, 11:18

Ma nisu ba normalni, ja ovo u zivotu nisam vidio. Njima je problem samo sto je u Sarajevo otisao. Bukvalno je to jedini problem. Da je otisao za 0 KM u neki drugi klub izuzev nas i Zeljkana ne bi im smetalo sekunde. Nije normalno ba ovo ponasanje. Sta smo vam uradili? Ne kontam fakat sta je grad Sarajevo uradio da je tolika mrznja. Nije to nista ni novo, ali opet me sokiralo ovo jer su realno dobili finu svotu i procenat. Ubuduce im igrace treba vrbovat na sve nacine. Mogli smo mi ovom malom prici i prije nego je produzio ugovor pa vas izjebati i oteti ga bez feninga, al dobro.

aezakmi
Kontakt:

Post Postao/la aezakmi » 09 jan 2026, 11:21

Hordas1990 je napisao/la:
09 jan 2026, 11:18
Ma nisu ba normalni, ja ovo u zivotu nisam vidio. Njima je problem samo sto je u Sarajevo otisao. Bukvalno je to jedini problem. Da je otisao za 0 KM u neki drugi klub izuzev nas i Zeljkana ne bi im smetalo sekunde. Nije normalno ba ovo ponasanje. Sta smo vam uradili? Ne kontam fakat sta je grad Sarajevo uradio da je tolika mrznja. Nije to nista ni novo, ali opet me sokiralo ovo jer su realno dobili finu svotu i procenat. Ubuduce im igrace treba vrbovat na sve nacine. Mogli smo mi ovom malom prici i prije nego je produzio ugovor pa vas izjebati i oteti ga bez feninga, al dobro.
Nije Sarajevo Zenici ništa uradilo, već Sarajevo je space shuttle za Zenicu u svakom smislu, iz tog razloga postoji i ova mržnja i zavist. Kako god, sve je ovo nebitno. Zenica je Bosne zjenica, tamo živi naš narod i ove dječije bolesti ćemo izignorisati. Nije ni naše maslo za Ramazana.

N3R3D
Kontakt:

Post Postao/la N3R3D » 09 jan 2026, 11:21

Mogao je mali dobiti stan u Sarajevu, ovako bezveze Čeliku platili 300.000 KM.

gh0stHZ
Kontakt:

Post Postao/la gh0stHZ » 09 jan 2026, 11:23

Nane17 je napisao/la:
09 jan 2026, 10:08
Herson je napisao/la:
09 jan 2026, 10:04
Ćelik je trenutno drugi najpopularniji klub u Zenici, odmah iza Sarajeva.
De ti gledaj da budete u Sarajevu najpopularniji,s obzirom na posjetu i sve daleko ste od toga,poz od navijaca Celika!
Ja koliko vidim ti si navijač Manchester Uniteda. Pozdrav od navijača Sarajeva. :salut:
I na kraju svijeta, tebe bodriti.

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 09 jan 2026, 11:23

Ti fakat ne znaš koje komplekse Zeničani imaju kad je Sarajevo u pitanju?!
Koševo Zapad

imekorisnicko
Kontakt:

Post Postao/la imekorisnicko » 09 jan 2026, 11:27

Shategabri je napisao/la:
09 jan 2026, 11:23
Ti fakat ne znaš koje komplekse Zeničani imaju kad je Sarajevo u pitanju?!
Jedno su kompleksi,drugo je stvarnost.
Ne znam,ali Bgm imam dojam da ne bi ovako reagovao da Sarajevo od Želje uzme igrača na ovaj način ako bi Željo godinama bio u 2 i 3 ligi.

Hordas1990
Kontakt:

Post Postao/la Hordas1990 » 09 jan 2026, 11:29

aezakmi je napisao/la:
09 jan 2026, 11:21
Nije Sarajevo Zenici ništa uradilo, već Sarajevo je space shuttle za Zenicu u svakom smislu, iz tog razloga postoji i ova mržnja i zavist. Kako god, sve je ovo nebitno. Zenica je Bosne zjenica, tamo živi naš narod i ove dječije bolesti ćemo izignorisati. Nije ni naše maslo za Ramazana.
A sto Bgt nase maslo nije za Ramazana? Kad je Celik zadnji put prodao igraca? Raspadaju se ljudi. Mi smo sacekali da momak produzi ugovor, dali im obestecenje koje je za njih ogromno u ovom trenutku i procenat od iduceg transfera. Taj transfer ako dodje do njega ce biti visociji nego da Celik proda bukvalno citav roster jer to je njihova situacija. Znaci da ne idem uopste dalje u proslost, da ne pominjem posudbe i ostalo, mi smo maksimalno korektno se ponijeli u ovoj situaciji.

@Shategabri znam ja to brate sve i vise nego dobro, ali konkretno ovdje smo ispali gospoda da ne mozemo bit veca i opet nam se jebu sarajevske majke. Ma fuj.

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 09 jan 2026, 11:30

Ovo je cak i pateticno...po trenutnom stanju ovo je kao da navijaci getafea se.ru nekom sto je u Real otiso..ustvari je i gore jer Getafe je makar ista liga sa Realom

Pustite ba dijete na miru
=\_1921_/=

Sky9
Kontakt:

Post Postao/la Sky9 » 09 jan 2026, 11:31

zenićani po ko zna koji put dokazuju da im po debilnosti nema premca :urnebes:
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

zona072
Kontakt:

Post Postao/la zona072 » 09 jan 2026, 11:39

09 jan 2026, 11:29
aezakmi je napisao/la:
09 jan 2026, 11:21
A sto Bgt nase maslo nije za Ramazana? Kad je Celik zadnji put prodao igraca? Raspadaju se ljudi. Mi smo sacekali da momak produzi ugovor, dali im obestecenje koje je za njih ogromno u ovom trenutku i procenat od iduceg transfera. Taj transfer ako dodje do njega ce biti visociji nego da Celik proda bukvalno citav roster jer to je njihova situacija. Znaci da ne idem uopste dalje u proslost, da ne pominjem posudbe i ostalo, mi smo maksimalno korektno se ponijeli u ovoj situaciji.

@Shategabri znam ja to brate sve i vise nego dobro, ali konkretno ovdje smo ispali gospoda da ne mozemo bit veca i opet nam se jebu sarajevske majke. Ma fuj.
tebi ne jeb.em.o ti nisi iz sarajeva

BiHSportman
Kontakt:

Post Postao/la BiHSportman » 09 jan 2026, 11:41

Jebote Fudbal. Zamalo me sad tramvaj kroz njegovo crveno udari.
1921!

Sky9
Kontakt:

Post Postao/la Sky9 » 09 jan 2026, 11:45

Neće da prihvate zenićani da su de facto pitarska filijala. 😂
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

HercegovinaCali
Kontakt:

Post Postao/la HercegovinaCali » 09 jan 2026, 11:47

imekorisnicko je napisao/la:
09 jan 2026, 11:04
HercegovinaCali je napisao/la:
09 jan 2026, 10:26
Normalno da će biti napetosti i vrijeđanja, ogorčenost navijača Čelika po komentarima je sasvim očekivana.
Na polusezoni si prvi i igrač oko kojeg gradiš ekipu za PLu ti ode u rivala (doduše rival u prošlosti).
Ne vidim mjesto čuđenju,kao da ne bi bilo komentara navijača bilo kojeg tima (Zrinjski,Velež,Željo,Sarajevo,Borac) da njihov mladi igrač ode u nekog drugog. Normalno da bi jer je mentalitet isti.
Prvo Sarajevo i Čelik su rivali onoliko koliko su i Sarajevo-Real Madrid. Ne impliciram naravno da je Sarajevo od Čelika udaljeno ko Real od Sarajeva,ali tu rivalstva nema.
Drugo, mladi talenat iz druge lige ide u jedan od najboljih klubova u državi,koji pritom u zadnjem periodu radi najbolji posao i oko izlaznih transfera.
Treće, i da je ostao u Čeliku veća je šansa da Čelik nikada ništa ne bi zaradio od njega nego da bi ga prodao za veći iznos od ovog što su dobili.
Jednostavno,navijači Čelika imaju nevjerovatno pogrešnu sliku stvarnosti.
Sve ti to gledaš iz prizme navijača Sarajeva/neutralnog,ne gledaš i ne stavljaš se u kožu navijača Čelika.
Normalno je meni kao neutralnom da momak prati najbolji mogući put za sebe, navijačima Čelika nije.
Navijač Čelika kojeg udara euforija zbog odlične polusezone i mogućeg povratka u PLu nakon što je čuo veliki broj intervjua/izjava istog momka ( kako je Čelik jedini klub,najbolji klub,klub iz djetinjstva i druge floskule) jednostavno se teže miri s transferom što je logično. U njihovom slučaju još veću težinu daje jer ide u Sarajevo,zašto je to tako,treba pitati njih.

Na kraju krajeva mene uopće ne zanima nego mi je smiješno kako se određeni gade i čude na komentare navijača Čelika a ne vide komentare ispod objava svog kluba nakon poraza/transfera i ostalog. Nisu komentari ništa pitomiji i normalniji.

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 09 jan 2026, 11:49

Navijači Sarajeva o Telaloviću: “Ovo je novi Safet Sušić”

Velika prašina podigla se oko transfera mladog Rijada Telalovića (17) u FK Sarajevo, a nekako su navijači Sarajeva ostali u šoku nakon reakcije Zeničana na ovaj transfer.

Na platformi gdje navijači Sarajeva diskutuju o svom klubu pojavili su se prepozitivni komentari na račun ovog transfera, te mnogi gledaju Telalovića kao glavnu polugu Bordo tima u nastavku sezone.

Izdvajamo neke od komentara:

“Ja sam uvjeren da će Telalović biti Safet Sušić, živi bili pa vidjeli. Malog sam gledo u tri tekme, strašan je. Dobrodošao.”

“S ovom ekipom igramo u nastavku sezone trenutno:

Banić
Ristovski – Gojković – Maroodza – Kuprešak
Ignatkov – Telalović
Gelson – Ljajić – Guli
Renan”

ojjjj
pa jel ovo moguce

:facepalm:

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Balorda, mnon46, Vanja8 i 32 gosta.