skyisthelimit je napisao/la:
i meni je smjesno, samo sto po ko zna koji put ovaj divljak nekome noge ne polomi
Start za zatvora!! Ova kretencina u bijelom dresu treba proci psihijatarsku kontrolu prije nego ga opet puste na teren. Ovakvim brutalnim igracima se mora stati u kraj, jer radi njihovog retardiranog mozga mogu nastradatikao sto su Mesi, Cavi, Iniesta, Runi, Dzerard, Snajder,... Defektas umobolni!!
Pored njega, Adebajor je zasluzio cisti crveni karton.
Real nije izgledao nikada jadnije nego veceras,.. Bio bi grijeh da je ovako tehnicki inferiorna ekipa prosla u finale Lige prvaka. Bila bi losa reklama za fudbal da je jedna ekipa dosla do finala igrajuci
bunkercinu na svome terenu. Ovakav pristup igri je veca sramota od samog poraza. Iako mi Barsa nije nimalo draga, drago mi je sto je pobjedio fudbal. Iako sam Mancin simpatizer, nece mi biti toliko krivo ako Barsa osvoji titulu,... Posebno mi nece biti krivo ako Manco bude igr'o sramotan fudbal kakav igra Real Madrid.
Murinjo je trener kojeg zanima iskljucivo pobjeda,... Ljepota igre i korektnost za njega nisu u drugom, nego su u stotom planu. On ne bira sredstva da dodje do pobjede. Takav nacin rada donosi odredjene rezultate, ali fudbal koji igraju njegove ekipe je mrcvarenje za oci svakog ljubitelja fudbala koji ima iole istancan ukus za ovu igru. Zbog toga mi je drago kada izgubi, zbog toga se radujem svakom porazu anti propagande fudbala.
Protiv Barse se
mora igrati neka zatvorena varijanta, al' bunker na svome terenu je sramota.
Barsa je apsolutno zasluzila da se nadje u finalu, jer su bez konkurencije najbolji tim svijeta. Nisu oni krivi sto su tako dobri tehnicari, pa ih protivnik grubim startovima pokusava onesposobiti. Podrzavam da sudije zastite fudbalske genijalce, al' se slazem i da se ostro sankcionise svaki pokusaj simuliranja sto Barsini igraci cesto praktikuju. Dakle, niko nije kriv RVPiu sto je idiot, kao sto niko nije kriv Pepeu sto je retardiran. Ono protiv Celsija je bila druga prica, ono je klasicni primjer bezobzirne otimacine, al' cvrsto vjerujem da ni to nije Barsina krivica. Kriva je Uefa koja je dozvolila da onaj idiot sudi jednu tako vaznu utakmicu.
Neka
gradjevinar investira jos koju milijardu u ovu ekipu, pa mozda nece morati igrati bunker na svome terenu

.
Al' ce Ronaldo imati za koga navijati u finalu

.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.