FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- muhamedhulk
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Opaaa ode kapetan.
Sretno i aBda da u primeru udju i da Gulas razvali proljetni dio.
Kapitensku ?
Sretno i aBda da u primeru udju i da Gulas razvali proljetni dio.
Kapitensku ?
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Sretno Guli, da ga zabiješ Barceloni sljedeće sedmice.
Zadnja izmjena: Madafaka, dana/u 09 jan 2026, 11:56, ukupno mijenjano 1 put.
Sretno Guliša
Bila je čast gledati te. Dođi nam na ćevape nekad 
I na kraju svijeta, tebe bodriti.
Jel realno to
Sretno ti dobri covjece Guli. Hvala za sve golove i svu borbenost koji si dao ovom klubu.
Hajdeeee Guli!
- FKS -
Ne mogu zamisliti da smo primili više od 2 miliona eura. ljeti, u redu ali sada je vrlo teško. mislim da je bilo oko 1,5 miliona eura možda sa cijelim bonusom do 2 miliona
Sa Mamicima je sve moguce oni bi Alena Melunovica uvalili za pola miliona
Bgm dobro ga prodase. Racing bi trebao u primeru, pokaze li se iduce godine mogli bi jos para dobiti na buducem transferu. Top prodaja. Mamiceve veze vec rade posao.
Mislim da Bara ima veze po Spaniji vjerujem da ima i u ovome svoje prste. Sretno Guliju.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Mamicevski nacin poslovanja, prodas igraca u dobar tim, s imenom, dogovoris da igra, ugradis dobar procenat i ako je igrac s potencijalom, cekas par sezona da to naplatis dobro. S druge strane kad ti jedan od igraca proigra kako treba u ligi petice otvoris sebi kanal za buduce prodaje po znatno visoj cijeni nego ranije. Racing je bio prvoligas, trenutno su prvi, vjerovatno ce vec od ljeta opet u Primeru, a realno su igraci iz klubova segunde vise na radaru timova iz lige petice nego recimo igraci iz vecine nekih ostalih liga. Za sada izgleda kao odlican posao, vidjet cemo sta ce bit, sad sve zavisi od Gulija.KarloIvandic je napisao/la: ↑09 jan 2026, 11:35mislim da Guli nije mogao naci bolji tim i ligu za nastavak karijere. Kakva turska,svedska,poljska . Sretno majstore i dogodine u Sevilju da predjes
Sve preko 1,3 miliona eura je i više nego pristojna cifra. Odličan izbor kluba. Hvala Guli i sretno.
Treba sad naći adekvatnu zamjenu. Moraju se dovesti 2 krilna igrača u svakom slučaju.
Treba sad naći adekvatnu zamjenu. Moraju se dovesti 2 krilna igrača u svakom slučaju.
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Kad ti ode najbolji igrač to nije nikako dobro ali šta da se radi drugačije ne može, nadati se da više niko neće otići iz prvog sastava.
Guliju sretno i hvala mu na svemu, zadovoljstvo ga je bilo gledati na Koševu.
Valja nam sad zapratit na dm ovaj Racing
Guliju sretno i hvala mu na svemu, zadovoljstvo ga je bilo gledati na Koševu.
Valja nam sad zapratit na dm ovaj Racing
dobar izbor lige, u Spaniji bi mogao doci do izrazaja i nadat se da je fizicki spreman i da ce dobiti sansu za igru i iskoristiti je.
Odlazak u Spaniju je ipak neka sasvim druga dimenzija u odnosu na odlaske u Tursku i ako se Guli dokaze sa golovkma i asistencijama nama je put otvoren za dalje prodaje i skauti ce dosta cesce posjecivati bh terene.
Mi sada trebamo naci solidnu zamjenu jer za kup nam treba iskusan igrac
Odlazak u Spaniju je ipak neka sasvim druga dimenzija u odnosu na odlaske u Tursku i ako se Guli dokaze sa golovkma i asistencijama nama je put otvoren za dalje prodaje i skauti ce dosta cesce posjecivati bh terene.
Mi sada trebamo naci solidnu zamjenu jer za kup nam treba iskusan igrac
- MaroonBjelave
- Kontakt:
E posto pratiš, bio je kod njih i onaj mali Međuseljac. Znam da se pisalo da je dobar, čak i više nego dobar. Sad ga niko ne spominje, pa sta se dešava s njim?
Kad prodamo igrača u Tursku, ovdje raja kuka. Kad prodamo igrača u Španiju, ekipa koja je prva na tabeli i bori se za ulazak opet raja nešto kuka.
Sretno Guli još jednom i da ti ovo bude odskočna daska za bolji klub.
Sretno Guli još jednom i da ti ovo bude odskočna daska za bolji klub.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Kapitensku dati Gojkoviću, zamjene Ristovski i Cimirot.
-
KarloIvandic
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Bajroni, muhamedhulk i 56 gostiju.

.png)