Super transfer u Spaniju, sretno Guli zasluzio si
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Burberry46
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Sretno Gulisha! Dobra sredina za razvoj jos ako udju u La Ligu bice bombona.
Vrijeme je i bilo da ode jer je poceo malo stagnirati. Ocito prerastao ovu ligu.
Sad naci zamjenu. Siguran sam, da ima neki igrac.
Vrijeme je i bilo da ode jer je poceo malo stagnirati. Ocito prerastao ovu ligu.
Sad naci zamjenu. Siguran sam, da ima neki igrac.
- OldTownDistrict
- Kontakt:
Nije Madrid ali jeste Real
Sretno Gulisamba da te sreca prati i da jos sebi i nama uspjeha donoses kroz svoje igre. GG7 the captain
Sretno Gulisamba da te sreca prati i da jos sebi i nama uspjeha donoses kroz svoje igre. GG7 the captain
"Nemam vremena da se vise bavim Zeljom, a dok investitor ne udje ne interesuje me vise ni kad ni s kim igra" - NoDi80
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Pa zar neće on otići za milion eura, kmeee..
Sretno Guli, i da ti idući klub bude onaj protiv kojeg ćeš i debitovati za 6 dana aBd!
Sretno Guli, i da ti idući klub bude onaj protiv kojeg ćeš i debitovati za 6 dana aBd!
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Teško će ga biti zamijeniti, ne znam da li kontaju ići sa Kerimom i Gelsonom po krilima svakako bih volio vidjeti portugalca iz Bragine je škole obećava. Nadam se da idemo po beka, krilo i možda napadača.
Super transfer. Ove sezone je bio dosta lošiji nego ranije. Hvala mu za sve, ali može ova ekipa biti na ovom mjestu na tabeli i bez njega.
ABd dogodine u Atletico kod Chole za 20 miliona
- belosevic23
- Kontakt:
ma dovest Šakotu umjesto Gulija i riješen problem
- Jet2Holiday
- Kontakt:
Sve se odvija planiranim tokom 
Uskoro jos bolja vrijest
Uskoro jos bolja vrijest
🎶 Kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi 🎶
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
- muhamedhulk
- Kontakt:
ovaj racing je sad prodao napadaca u stuttgart za 7.5m eura. njihovo dijete, bukvalno pola godine i 8 golova i boom - u njemacku.
eto dio para su ulozili u novog napadaca/krilo. imace prostora da igra definitivno.
eto dio para su ulozili u novog napadaca/krilo. imace prostora da igra definitivno.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Sretno Guli!
Znao nas je ove sezone cesto iznervirati partijama, ali nijednu utakmicu njegova borba nije bila ispod 100%.
Znao nas je ove sezone cesto iznervirati partijama, ali nijednu utakmicu njegova borba nije bila ispod 100%.
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
Hvala Giorgi na svemu, sretno dalje zaslužio se. Debi vjerovatno protiv Barce
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Niko nije najavio ovaj transfer, to mi se sviđa. Sretno Guli, zasluzio si..
Hvala i sretno guli, sigurno jedan od najboljih igraca sto je igrao ovu ligu koliko god to pojedinci osporavali tesko ce ga biti nadoknaditi.
Zauvijek ti znaj da cu tebe voljet' ja,
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
- SilaMoc1946
Ima li neki Highlights od Telalovića ne mogu da nađem nigdje a iskreno čelik nikad ne gledam u životu.
Sarajevo ljubavi moja 1946
-
KarloIvandic
- Kontakt:
kad udje sa klupe i zabije ga Barsi
-
KarloIvandic
- Kontakt:
jel se vraca RahmanovicJet2Holiday je napisao/la: ↑09 jan 2026, 12:58Sve se odvija planiranim tokom
Uskoro jos bolja vrijest![]()
Evo Rijad potpisan ali samo na 2 godine ugovor
-
strahmeipomisliti
- Kontakt:
Boga mi su ovo 3 ako bolje procitas malo,sad se nadam da prodajom Gulija imamo pezosa sa Asprillu,oni ga navijaci Atletica oplakuju ne bi voljeli da ode,a on navalio da ide i menadzer i svi,debeli znas sta ti je cinitiKarloIvandic je napisao/la: ↑09 jan 2026, 13:23jel se vraca RahmanovicJet2Holiday je napisao/la: ↑09 jan 2026, 12:58Sve se odvija planiranim tokom
Uskoro jos bolja vrijest![]()
Evo Rijad potpisan ali samo na 2 godine ugovor![]()
Ali je isto ok igrac, ali je skoro pet godina stariji od Rijada. On je sa nekih 18 bas obecavao, ali je onda uslijedio period stagnacije. Npr. u ovoj polusezoni, u skoro identicnoj minutazi, Medjuseljac ima 1 gol, a Telalovic 3 gola i 3 asistencije. Oba su veznjaci, tako da je relevantno poredjenje.MaroonBjelave je napisao/la: ↑09 jan 2026, 12:24E posto pratiš, bio je kod njih i onaj mali Međuseljac. Znam da se pisalo da je dobar, čak i više nego dobar. Sad ga niko ne spominje, pa sta se dešava s njim?
Nadam se da ce se Telalevic nastaviti pravilno da razvija. Puno je veci talenat od Medjuseljca.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC