Premijer liga BiH - aktuelno
- jurisicduska
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Zar nije Boljevic bolji od Gulija i zar nas ne treba posavjetivat kako prodat igraca ?
-
RodjeniiBrato
- Kontakt:
Mujkić ne može preko 3.000.000 KM objektivno.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Nije tacno. Povrijedio nam se Amar Jusic nakon 6 mjeseci fudbala u Celiku. Godina dana povreda. Dobio ugovor, sad ce poceti trenirati opet.Sarun je napisao/la: ↑09 jan 2026, 14:24Znati li vi koliko košta roditelje vremena, živaca i para da odgoje dijete da dodje na nivo da mu sa 18 godina neko ponudi dobru pare i bolji perspektivu, i da se to na kraju odbije?
O kakvoj se ljubavi ovdje priča?
Da se momak povrijedi, za 7 dana bi ga svi zaboravili.
Zasto koga boli **** kakva je reakcija u Zenici na potez covjeka koji je rodjen u Zenici? Stvarno smijesno raspravljati o tome.
Celik!3,2,2.
- LondonBlues
- Kontakt:
Al ce gadno biti kad za 3 godine skontaju da su Mamici i Mirvic napravili sebi firmu za zaradjivat a oni ocekivali trofeje. Jel moguce da stvarno niko ne primjeti da od bosanskog Reala polako ali sigurno se gradi bosanski RB Leipzig?
- svrakino1921
- Kontakt:
jurisicduska je napisao/la: ↑09 jan 2026, 14:11Meni je samo zao sto sam im sve ovo rekao prije 2 mjeseca a oni navalili sa glupostima.
Lagano![]()
Dobro ste prošli navijajte za Sarajevo sad sto mi bolji to vama vise para.
Treba imat znanje koje ima tata.
- jurisicduska
- Kontakt:
Samo polakoLondonBlues je napisao/la: ↑09 jan 2026, 14:34Al ce gadno biti kad za 3 godine skontaju da su Mamici i Mirvic napravili sebi firmu za zaradjivat a oni ocekivali trofeje. Jel moguce da stvarno niko ne primjeti da od bosanskog Reala polako ali sigurno se gradi bosanski RB Leipzig?
Najbolje se prodaje ako uz to osvajaš trofeje i relevantan si u Europi , Mamić to zna.
Ali je bitno i da igrama to izboris da ti ne poklone sudije onda i prodaš igraca.
- Shategabri
- Kontakt:
Jel firmu ko što je u Dinamu napravio?LondonBlues je napisao/la: ↑09 jan 2026, 14:34Al ce gadno biti kad za 3 godine skontaju da su Mamici i Mirvic napravili sebi firmu za zaradjivat a oni ocekivali trofeje. Jel moguce da stvarno niko ne primjeti da od bosanskog Reala polako ali sigurno se gradi bosanski RB Leipzig?
Može
Koševo Zapad
A ti se eto brineš za nas i teško ti pada što smo LeipzigLondonBlues je napisao/la: ↑09 jan 2026, 14:34Al ce gadno biti kad za 3 godine skontaju da su Mamici i Mirvic napravili sebi firmu za zaradjivat a oni ocekivali trofeje. Jel moguce da stvarno niko ne primjeti da od bosanskog Reala polako ali sigurno se gradi bosanski RB Leipzig?
Zamisli da se izvuku postovi sa pocetka sezone i svrsavanja na prodaje i kupovine igraca, titule,duple… Pa je sad okej evroou izboriti? Obija vam se od glavu vec 5 godina..jurisicduska je napisao/la: ↑09 jan 2026, 14:32Zar nije Boljevic bolji od Gulija i zar nas ne treba posavjetivat kako prodat igraca ?
Fk Željezničar.
- jurisicduska
- Kontakt:
Ma nećemo izvlačit postove.Pablo11 je napisao/la: ↑09 jan 2026, 14:39Zamisli da se izvuku postovi sa pocetka sezone i svrsavanja na prodaje i kupovine igraca, titule,duple… Pa je sad okej evroou izboriti? Obija vam se od glavu vec 5 godina..jurisicduska je napisao/la: ↑09 jan 2026, 14:32Zar nije Boljevic bolji od Gulija i zar nas ne treba posavjetivat kako prodat igraca ?
Ima tajnih borbi za titulu.
Ima postali smo prijetnja.
Ima svega.
Mamić je tek došao. Mi igramo bolje. To ste vi najbolje na svojoj kozi osjetili, a Bogami i Zrinjski u Mostaru a dobismo i tog strašnog Borca kući. Polako uigrat cemo se. 3. Mjesto + 1 trofej ove godine dosta. Slijedece vidjet napast opet trofej. Pa polako. Bitni su pehari.
Nas osnovni cilj je da sačuvamo taj oreol najtrofejnijeg kluba u državi. Zrinjski prijeti da nas stigne, moramo se uozbiljiti.
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 09 jan 2026, 14:45, ukupno mijenjano 1 put.
Znači ako se plasiraju u prvu ligu Sarajevo će dobiti još 2 miliona KM.
- jurisicduska
- Kontakt:
- LondonBlues
- Kontakt:
Vidim sve razvojne ekipe redovno igraju europu i godisnje 2 trofeja osvajaju.jurisicduska je napisao/la: ↑09 jan 2026, 14:35Samo polakoLondonBlues je napisao/la: ↑09 jan 2026, 14:34Al ce gadno biti kad za 3 godine skontaju da su Mamici i Mirvic napravili sebi firmu za zaradjivat a oni ocekivali trofeje. Jel moguce da stvarno niko ne primjeti da od bosanskog Reala polako ali sigurno se gradi bosanski RB Leipzig?![]()
Najbolje se prodaje ako uz to osvajaš trofeje i relevantan si u Europi , Mamić to zna.
Ali je bitno i da igrama to izboris da ti ne poklone sudije onda i prodaš igraca.
Necu uopce da ulazim u raspravu, samo sam podjelio svoje misljenje, a to je: Radit ce te brutalan posao transfere mlade igrace pare ce se vrtit i mislim da ce to biti prioritet a ne trofeji. Prije svega Mamic nema ljubav prema Sarajevu kao prema Dinamu, Mamicu je to sad mjesto gdje ce da zaradi pare jer se jelde **** ga i potrosilo, treba kupit Patek Debevcu pa Patek onom Patek ovom, Mirvic je vec dosta para skrsio i ovo sto vas je preuzeo mislim da mu je cilj sto vise para vratit zahvaljujuci Mamicu. Ali iskreno vidim da ste vi zadovoljni sa tim niko ne razmislja o trofeju svi razmisljaju cim imate dobrog igraca kako ga prodat odma sljedeci prijelazni rok i moze li se 1,5 ili 3m uzet.
Mozda i nije tako kako ja mislim ali vidjet cemo za 3 godine. Vidim vas sa jednim trofejom kupa u te 3 godine i sa sigurno barem 8 jakih izlaznih trasfera.
- jurisicduska
- Kontakt:
Nije da i prije Mamica nismo imali izlazne transfere.LondonBlues je napisao/la: ↑09 jan 2026, 14:45Vidim sve razvojne ekipe redovno igraju europu i godisnje 2 trofeja osvajaju.jurisicduska je napisao/la: ↑09 jan 2026, 14:35Samo polakoLondonBlues je napisao/la: ↑09 jan 2026, 14:34Al ce gadno biti kad za 3 godine skontaju da su Mamici i Mirvic napravili sebi firmu za zaradjivat a oni ocekivali trofeje. Jel moguce da stvarno niko ne primjeti da od bosanskog Reala polako ali sigurno se gradi bosanski RB Leipzig?![]()
Necu uopce da ulazim u raspravu, samo sam podjelio svoje misljenje, a to je: Radit ce te brutalan posao transfere mlade igrace pare ce se vrtit i mislim da ce to biti prioritet a ne trofeji. Prije svega Mamic nema ljubav prema Sarajevu kao prema Dinamu, Mamicu je to sad mjesto gdje ce da zaradi pare jer se jelde **** ga i potrosilo, treba kupit Patek Debevcu pa Patek onom Patek ovom, Mirvic je vec dosta para skrsio i ovo sto vas je preuzeo mislim da mu je cilj sto vise para vratit zahvaljujuci Mamicu. Ali iskreno vidim da ste vi zadovoljni sa tim niko ne razmislja o trofeju svi razmisljaju cim imate dobrog igraca kako ga prodat odma sljedeci prijelazni rok i moze li se 1,5 ili 3m uzet.
Mozda i nije tako kako ja mislim ali vidjet cemo za 3 godine. Vidim vas sa jednim trofejom kupa u te 3 godine i sa sigurno barem 8 jakih izlaznih trasfera.
Ma nije rasprava nikakva.
Rekao sam gore :
Ako ostanemo najtrofejniji još dugo godina to je to. To je najvažnije. Bit najtrofejniji. Zrinjski se približava i nadam se da cemo se malo uozbiljiti.
A šta ako ode Guli tipa negdje za 10 miliona, šta ima Sarajevo od toga?
- jurisicduska
- Kontakt:
- LondonBlues
- Kontakt:
Imat ce te ih jos vise.jurisicduska je napisao/la: ↑09 jan 2026, 14:46Nije da i prije Mamica nismo imali izlazne transfere.LondonBlues je napisao/la: ↑09 jan 2026, 14:45Vidim sve razvojne ekipe redovno igraju europu i godisnje 2 trofeja osvajaju.jurisicduska je napisao/la: ↑09 jan 2026, 14:35
Samo polako![]()
Ma nije rasprava nikakva.
Rekao sam gore :
Ako ostanemo najtrofejniji još dugo godina to je to. To je najvažnije. Bit najtrofejniji. Zrinjski se približava i nadam se da cemo se malo uozbiljiti.
Volio bi da kroz 5 godina barem jos 3 ekipe se pridruze Sarajevu po pitanju transfera. Kakvu bi tek onda ligu imali kad i ovako smo svi ludi za njom.
-
primussucks
- Kontakt:
Mamic je napravio Dinamo jer je kupio talente koje mu je netko drugi skautirao i financirao ih je iz svog džepa.Uz to je znao da Ce biti prvi u ligi i mogao je sebi priuštiti da se ti talenti razvijaju bez nekog velikog ucinka na momčad.Poziv u reprezentaciju,dizanje cijene i te šeme.Da li ce navijaci Sarajeva izdrzati to da malac ne igra dobro i da to utječe na krajnju poziciju ekipe ,nisam bas siguran .Pravite i sada transfere a ne borite se za titulu.Ne pravite se da ste prezadovoljni ..
Nije loše 5 miliona KM.primussucks je napisao/la: ↑09 jan 2026, 15:08Mamic je napravio Dinamo jer je kupio talente koje mu je netko drugi skautirao i financirao ih je iz svog džepa.Uz to je znao da Ce biti prvi u ligi i mogao je sebi priuštiti da se ti talenti razvijaju bez nekog velikog ucinka na momčad.Poziv u reprezentaciju,dizanje cijene i te šeme.Da li ce navijaci Sarajeva izdrzati to da malac ne igra dobro i da to utječe na krajnju poziciju ekipe ,nisam bas siguran .Pravite i sada transfere a ne borite se za titulu.Ne pravite se da ste prezadovoljni ..