jbg drug ni ti ne znas gdje udarasManijakdokraja9 je napisao/la: ↑09 jan 2026, 13:15Joj teorije zavjere... A eto Keane voli Liverpool pravo![]()
Al hajd evo, sve i da vas mrze svi (a ne mrze), zapitas li se zasto bi to moglo biti? Komplekse ne nabijate nikakve, ne osvajate nista, bili ste predmet sprdnje godinama itd. Ja ne vidim razlog sto bi neko mrzio Arsenal osim zbog bolesnih navijaca. Razlog X-a sinoc - "it's been raining".
English Premier League
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Taman sam pomislio da je normalan.Tesinhan je napisao/la: ↑09 jan 2026, 13:27jbg drug ni ti ne znas gdje udarasManijakdokraja9 je napisao/la: ↑09 jan 2026, 13:15Joj teorije zavjere... A eto Keane voli Liverpool pravo![]()
Al hajd evo, sve i da vas mrze svi (a ne mrze), zapitas li se zasto bi to moglo biti? Komplekse ne nabijate nikakve, ne osvajate nista, bili ste predmet sprdnje godinama itd. Ja ne vidim razlog sto bi neko mrzio Arsenal osim zbog bolesnih navijaca. Razlog X-a sinoc - "it's been raining".
Razlika između gospode i primitivaca.
-
Manijakdokraja9
- Kontakt:
- baboedindzeko09
- Kontakt:
-
Manijakdokraja9
- Kontakt:
Ja sam navijac Zeljeznicara i simpatizer Liverpoola. Nisam bolesnik ko ti da pravim profile i ostavljam komentare. Zaobidji me.
- JayCatwright
- Kontakt:
Ti si "manijak do kraja" i maloumnik za cijeli zivotManijakdokraja9 je napisao/la: ↑09 jan 2026, 15:13Ja sam navijac Zeljeznicara i simpatizer Liverpoola. Nisam bolesnik ko ti da pravim profile i ostavljam komentare. Zaobidji me.
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Kako uvijek ista taktika: dugo citam ovu temu i moram vam reci topnici su najgori, inace ne navijam ni za koga iz engleske 
🎶 Sixty million down the drain, Kai Havertz scores again! 🎶
-
Manijakdokraja9
- Kontakt:
Meni je drago sto ti i ljudi poput tebe to misle. Da vi mislite da sam top momak zapitao bih se. Tako da, hvala ti.topnik1 je napisao/la: ↑09 jan 2026, 15:18Ti si "manijak do kraja" i maloumnik za cijeli zivotManijakdokraja9 je napisao/la: ↑09 jan 2026, 15:13Ja sam navijac Zeljeznicara i simpatizer Liverpoola. Nisam bolesnik ko ti da pravim profile i ostavljam komentare. Zaobidji me.![]()
- JayCatwright
- Kontakt:
Momci nemojte se krviti i vratimo se pravim temama.
Boehly masterclass
.
Boehly masterclass
-
Severina007
- Kontakt:
Davno sam rekao mrtva trka konje veći levat Gojko ili Isak mada prvi je u vrhu koliko igra,,a milioni kamioni uloženi,, sljedeće sezone pozajmica cempionsip
- wadethegreat
- Kontakt:
Tema ista ko I uvijek
Ne zna se koji je trend bio gori to sto su svi kopirali Pepa sa Posjedom I sa izlazenjem iz odbrane pas from poziciona igra itd Pa onda invertovanje bekova ili ovo forsiranje prekida I kopiranje Arsenala.
Arsenal standardno derbije radi isto otkako je Arteta tu.
Okej Uzet ce titulu najvjerovatnije Ali sramotan pristup moguceg sampiona iz derbija u derbi.
Vrh lige nikad slabiji odnosno ekipe koje su tradiconalno u vrhu.
Ostatak lige nikad jaci.
Ne zna se koji je trend bio gori to sto su svi kopirali Pepa sa Posjedom I sa izlazenjem iz odbrane pas from poziciona igra itd Pa onda invertovanje bekova ili ovo forsiranje prekida I kopiranje Arsenala.
Arsenal standardno derbije radi isto otkako je Arteta tu.
Okej Uzet ce titulu najvjerovatnije Ali sramotan pristup moguceg sampiona iz derbija u derbi.
Vrh lige nikad slabiji odnosno ekipe koje su tradiconalno u vrhu.
Ostatak lige nikad jaci.
Chelsea ima strašan pristup u derbijima sa Arsenalom samo nikako da pobjede u istom.
Donaruma, Dias, Gvardiol, Rodri, Doku, Semenyo, Haaland, Foden, Cherki, Savinho, Reijnders, O'Reilly.....
Još ako dođu Anderson i Guehi
Još ako dođu Anderson i Guehi
-
Severina007
- Kontakt:
Zato je Chelsea do Abramovića naosvajao se titula, imali su strašan mentalitet.Severina007 je napisao/la: ↑09 jan 2026, 16:40Zato je i mali klub arsenal koji čeka 20kusur godina na titulu zbog toga mentaliteta jer im je bitna jedna tekma
Arsenal kad je počeo da troši pare i zadržava najbolje igrače ne pada ispod drugog mjesta, odavno jedan klub nije zaslužio titulu kao Arsenal.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Svjestan si da postoji opcija pretraživanja tvojih starih postova na ovoj temi?Manijakdokraja9 je napisao/la: ↑09 jan 2026, 15:13Ja sam navijac Zeljeznicara i simpatizer Liverpoola. Nisam bolesnik ko ti da pravim profile i ostavljam komentare. Zaobidji me.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
- wadethegreat
- Kontakt:
Znam da trolas ali...
I za vas je sramota jer redovno igrate x sa nama i redovno vas nadigramo nekad i sa 10 igraca.
A Celzi nikad gori klub cirkus totalni...
A vi niste jaci bili u preko 20 godina...
Ima realnih topnika koji su svjesni loseg pristupa Artete u derbijima.
I vi sto trolate ste svjesni al eto narav...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.