Serie A
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
Tako mozes unedogled gledati stvari, proslo kolo protiv vas nije suđen penal kad je netko (ne sjecam se koji igrac) igrao rukom nakon onih skarica i onda u istom kolu se Juventusu sudi penal kad je igrac Leccea igrao rukom dok je lopta isla prema golu.
Ili prosle sezone start Pavlovica na Thuramu nije penal a onda slican start Mkhitaryana na Di Lorenzom je penal...more takvih odluka ima.
Ili prosle sezone start Pavlovica na Thuramu nije penal a onda slican start Mkhitaryana na Di Lorenzom je penal...more takvih odluka ima.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Tritolone je napisao/la: ↑09 jan 2026, 17:46Tako mozes unedogled gledati stvari, proslo kolo protiv vas nije suđen penal kad je netko (ne sjecam se koji igrac) igrao rukom nakon onih skarica i onda u istom kolu se Juventusu sudi penal kad je igrac Leccea igrao rukom dok je lopta isla prema golu.
Normalno da se tako moze povlaciti u nedogled, svako ce naci situaciju za sebe. Ali bas tu sto navodis je nigdje veze. Ono nije niti ce kad biti penal.
Pazi sad izjave trenera Cagliaria:
Cagliari manager Fabio Pisacane was asked about a potential handball on Samuele Ricci in the second half of yesterday’s game against AC Milan. However, he made it clear he didn’t think it was a handball.
“I have to be honest, that’s not a penalty for me. If it had hit the left arm, you might think he was extending the silhouette, but not the right.
Bas ovo boldano se i pokusaje jelPisacane deserves a lot of credit here for not making matters worse, but the truth is that Milan’s Scudetto rivals have been making a meal out of the situation on social media. The fact is that it wasn’t a penalty, as also confirmed by the refereeing expert Luca Marelli
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Druže lik je izblokirao udarac. Ovo ne bi svirali Borcu. Po tebi onda i klizeći kada izbije loptu pa poslije zakači igraca isto penal ?
I vi bukvalno shvatate igrao je prvo na loptu. Pa hiljadu put je sviran prekrsaj a igrac igrao prvo loptom. Sve zavisi od situacije i intenziteta udarca, kao i procjene sudije da li je promijenilo uticaj na igru.
you can make a technically legal challenge (contact with the ball before contact with the opponent), and still be called for a foul, be cautioned or even sent off! It's the referee's job, based upon the level of play in the game, to determine which one of those three classifications should be used.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
Nemam pojma. Ali po svim fudbalski pravilima ovo nije penal.
- Juventinisimo
- Kontakt:
Ima li neki tim, koji je u borbi sa 5ektom za scudetto/kup/tradicionalni turnir, da im se ne "stima"???
Ima li neki tim kroz cijelu historiju serie A koji se borio sa 5ektom, da im se nije stimalo??
Danas je to Napoli, jucer Milan, sutra Juventus...meni je bas krivo sto Juve jos nije tu, mada ocekujem to u narednih mjesec/dva..
Zaboravice se svo stimanje Milanu, Napoliju...na red ce doci Juventus...
jedva cekam.. 
Ima li neki tim kroz cijelu historiju serie A koji se borio sa 5ektom, da im se nije stimalo??
Danas je to Napoli, jucer Milan, sutra Juventus...meni je bas krivo sto Juve jos nije tu, mada ocekujem to u narednih mjesec/dva..
Zaboravice se svo stimanje Milanu, Napoliju...na red ce doci Juventus...
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
Ne izvlaci stvari iz konteksta kako bi imao pravo, doslovno nitko nije rekao da se ikome stima, vec je Rolando postavio onaj twitt ofsajda Parme i na to su se zakacila 2-3 forumasa,.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Ti gori što njemu pokušavaš ozbiljno odgovorit. Lik nije dobar nikako, s njim samo treba neozbiljno ili, još bolje, ga ignorisat
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Je li mislis na ovo od 7.55 ? Ovo je cist penal. Ni blizu ista situacija kako potenciraš.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Ne znam sta si postavio, neki video koji nmg otvoriti. Al jasno je kao dan na sta idem, penal koji je sviran interu u derbiju, ko je gledao zna sta govorim.
- Juventinisimo
- Kontakt:
Kao sto mozes vidjeti, ja sam na ovom forumu godinama...nije valjda da nisam vidio sta se sve pisalo???
Covjece, vi ste se javljali kad ste bili 30-40-50 bodova iza Juventusa, pisali kako nam se steli, namjesta, sudije, ovo, ono...to je vas bolest...yebi ga, vas je vise, pa na kraju ja ispadnem bolesnik, pacenik, manijak...
Na kraju price opet dodjete na isto, ono sto vam trubim godinama...sudije u Italiji su debili, VAR ne znaju koristiti....NE, nije samo u korist/stetu Juventusa, nego cijele lige..
Inace, da vas pitam, zasto nam se sada ne namjesta?? Barem nam sada bas treba...
Gdje su te nase sudije, nasi lopovluci???
Da smo kojim slucajem prvi, a mogli smo biti, vjerujem da bi se krvna zrnca vec brojala..
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
A dobro raduje sto je uz VAR to ispravljeno a ne da ostane greska. Isto kao situacija prije pebala, gdje je uz pomoc VAR ponostio zuti i dao crveni karton. Bas ovako i treba da finkcionise. Problem je kad i uz VAR tehnologiju oni pogrijese
Čist penal po pravilima al treba promjenit pravila da se takvi penali ne sviraju. Penal se s razlogom zove "najstrožija kazna" i nema smisla da se svira za nesretne situacije (slučajno pogodi braniča u ruku iako lopta nije ni išla prema golu ili kao ova gore situacija gdje branič nagazi napadača nakon što je ovaj već ošutao (ili centrirao) i lopta otišla negdje daleko od gola). Realno danas su preko 50% penala pokloni i stvarno nema smisla, nekad ekipa ne bi dala gol do sutra i posere ih takva situacija gdje nekog slučajno pogodi u ruku i zabiju ni krivi ni dužni. Poštenije bi bilo da se penali sviraju kad zadnji igrač odbrane namjerno faulira s leđa protivnika koji sam ide na golmana pa makar to bilo na pola centra.
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
- Juventinisimo
- Kontakt:
Biscione je napisao/la: ↑10 jan 2026, 17:19Čist penal po pravilima al treba promjenit pravila da se takvi penali ne sviraju. Penal se s razlogom zove "najstrožija kazna" i nema smisla da se svira za nesretne situacije (slučajno pogodi braniča u ruku iako lopta nije ni išla prema golu ili kao ova gore situacija gdje branič nagazi napadača nakon što je ovaj već ošutao (ili centrirao) i lopta otišla negdje daleko od gola). Realno danas su preko 50% penala pokloni i stvarno nema smisla, nekad ekipa ne bi dala gol do sutra i posere ih takva situacija gdje nekog slučajno pogodi u ruku i zabiju ni krivi ni dužni. Poštenije bi bilo da se penali sviraju kad zadnji igrač odbrane namjerno faulira s leđa protivnika koji sam ide na golmana pa makar to bilo na pola centra.
Samo za boldano, ostatak necu ni gledat....mada sam ja davno zakljucio, penal je samo kada 5ektasi kazu...ostalo je sve lopovluk..
Tvoji savjeti su zlata vrijedni...Ti gori što njemu pokušavaš ozbiljno odgovorit. Lik nije dobar nikako, s njim samo treba neozbiljno ili, još bolje, ga ignorisat
Ti si dobar sigurno...
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
Samo da razjasnim ostalim forumašima taj penal, za koji sam rekao da se nije trebao dosudit, je dosuđen u korist Intera. Dakle samo pojašnjenje ako još neko ne čita s razumijevanjem, nije mi cilj da ovom gore dokazujem koliko je glup.Juventinisimo je napisao/la: ↑10 jan 2026, 18:54Samo za boldano, ostatak necu ni gledat....mada sam ja davno zakljucio, penal je samo kada 5ektasi kazu...ostalo je sve lopovluk..
- Juventinisimo
- Kontakt:
Slusaj, meni je skroz jasno koliko sam JA glup....ali tebi nije jasno koliko si TI bistar...Biscione je napisao/la: ↑10 jan 2026, 20:21Samo da razjasnim ostalim forumašima taj penal, za koji sam rekao da se nije trebao dosudit, je dosuđen u korist Intera. Dakle samo pojašnjenje ako još neko ne čita s razumijevanjem, nije mi cilj da ovom gore dokazujem koliko je glup.Juventinisimo je napisao/la: ↑10 jan 2026, 18:54Samo za boldano, ostatak necu ni gledat....mada sam ja davno zakljucio, penal je samo kada 5ektasi kazu...ostalo je sve lopovluk..
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.